Anul Nou Chinezesc 2021

12 Februarie 18:00 - 22:00

Vine un an in care energia Bivolului ne marcheaza evolutia personala in nod direct. Daca vrei sa sti cum sa echilibrezi un an in care lipseste energia inceputurilor si a initiativelor, ai posibilitatea sa afli acum participand la Sarbatoarea ANULUI NOU CHINEZESC.

Trimite Prietenilor

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram

Da, sarbatorim! Si nu oricum!

ONLINE!

Cu toate ca distanta ar putea fii un impediment, pentru noi este doar o PUNTE!
O punte spre mai bine, mai frumos, mai relaxat si mai detasat!
Da! Toate astea le vei avea participand la SARBATORIREA ANULUI NOU CHINEZESC.
Ce ti-am pregatit pentru a avea parte de un an al BIVOLULUI cat mai armonios?

In primul rand trebuie sa sti ca anul bivolului vine cu PROVOCARI MULTIPLE:

Tehnica de asumare a starii ZEN

Prima si cea mai puternica provocare este manifestarea unei stări de irascibilitate fata de tot ce mișcă. Daca si ție deja ti se întâmplă sa te simți luat pe sus de o stare de nervozitate venita ne nicăieri, atunci ești deja victima energiilor de irascibilitate ale anului. Vrei sa fii supărat si nervos tot anul? Eu cred ca vrei sa fii vesel si liniștit. Atunci AI NEVOIE sa înveți tehnica de asumare a stării ZEN. Anul 2021 te provoacă sa vadă cum iți educi mentalul si cat de puternic ești pentru a-ti îndepărta frustrările, nemulțumirile, fricile… etc

Anul Nou Chinezesc 2021

12 Februarie 18:00 - 22:00

Trimite Prietenilor

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram

Tehnica de activare a elementului FOC

Cea de-a doua provocare a anului este lipsa de bani, manifestata prin constrângeri financiare de tot felul. Si da, aceasta este o provocare care poate fii traversata mult mai ușor decât prima. CUM? Prin tehnica de activare a elementului FOC, ce are puterea de a aduce in structura ta energetica manifestarea expresa a banilor

Anul Nou Chinezesc 2021

12 Februarie 18:00 - 22:00

Trimite Prietenilor

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram

Tehnica pentru echilibrarea excesului de apa si manifestarea unei stări de sănătate imbatabile.

Cea de-a treia provocare este manifestata prin expunerea sistemului imunitar la încercări. Da! Excesul de apa, generează boala si nu orice fel de boala. Slăbește sistemul imunitar, creează stări de anxietate si declanșează boli autoimune. Poate părea cea mai înfricoșătoare dintre toate provocările anului, dar nu este. Asta pentru ca participând la SARBATOAREA ANULUI NOU CHINEZESC vei primi exact tehnica pe care o vei face cu mine, pentru echilibrarea excesului de apa si manifestarea unei stări de sănătate imbatabile.

MEDITATIA DE LUNA NOUA

Aceasta luna noua in din data de 12 februarie aduce o energie importanta care va mișcă lucrurile, ce ne va ajuta sa facem transformări importante.
Pentru ca ciclul morții si al renașterii își manifesta energia in aceasta perioada, in săptămânile care urmează vom începe sa simțim sentimentul de renaștere.
Aceasta energie a renașterii însă va deveni deplina in preajma Echinocțiului de primăvară. Însă aceasta luna noua ne va pune rotile in mișcare.  Este un moment bun sa începem sa gândim diferit si sa vedem lucrurile intr-o noua lumina. Poate este momentul sa avem un nou punct de vedere asupra unei situații vechi si sa ne deschidem viziunea înspre măreție.

Ce spun ceilalti?

Anul Nou Chinezesc 2021

12 Februarie 18:00 - 22:00

Trimite Prietenilor

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram

Ai nevoie de ajutor?

Adriana iti sta la dispozitie cu orice intrebare:

Vezi ultimele produse adaugate!

închide
Începeți să tastați pentru a vedea produsele pe care le căutați.

Webinar Gratuit Atrage Succesul in 2021

Pentru datele de acces la eveniment te rog completează formularul.

Cărucior de cumpărături

închide

conectare

închide

Derulați până sus