Totulestefengshui.ro

Respingerea Atacurilor Energetice 2021

Eveniment live pe data de 18 mai 2021 – 20:00 – 22:00
Cele doua polarități acționează mereu pentru a te pune sa alegi intre bine si rău, intre lumina si întuneric intre adevăr si minciuna.
Daca si tu ai ales adevărul, înseamnă ca vibrația ta își dorește sa se scuture de orice energie negativa si blocaj.

Please fill all required field

Informatii Facturare

Produsele Dvs.

Produse
Cantitate
Preț
Respingerea Atacurilor Energetice x1
Best Value
Buy 1 and Save 300,00 lei (50.17%)
-
+
598,00 lei 298,00 lei

Metode de plata

Plateste online in siguranta. Toate tranzactiile sunt criptate. Este imposibil ca cineva sa obtina datele cardului tau.

  • Plateste cu cardul, securizat si in siguranta. Toate tranzactiile sunt criptate si este imposibil pentru cineva sa vada datele cardului dvs.

Datele dvs. personale vor fi utilizate pentru a vă sprijini experiența pe tot acest site web, pentru a gestiona accesul la contul dvs. și pentru alte scopuri descrise în pagina noastră politică de confidențialitate.

Ce spun Ceilalti?

” M-a impresionat prin vointa ei puternica, prin entuziasmul si pasiunea cu care își urmează aspirațiile. Apreciez contagioasa ei energie pozitiva, capacitatea de a identifica mereu oportunități, deschiderea si autenticitatea sa convingătoare. “

Cristina

” In urma acestui curs am câștigat nenumărate beneficii pe plan personal si profesional: încredere in forțele proprii, motivația pentru a-mi duce obiectivele la bun sfârșit, o mai mare atenție la tot ce mă înconjoară si implicit o mai buna comunicare cu cei din jur. Am cunoscut oameni foarte faini de la care am învățat…GEORGIA ne-a sprijinit in punerea in practica a tehnicilor NLP si a venit cu multe exemple din viața reala, astfel încât am văzut ca se poate. NLP-ul iți poate schimba viața, important e sa vrei si sa fi deschis provocărilor.”

Catalina

As începe prin a spune ca am fost fascinat din prima clipa de personalitatea ta puternica si talentul extraordinar de a transmite verbal si non verbal stări si experiențe pe care nici nu mi le-am imaginat vreodată, darmite sa le mai si conștientizez. De-a lungul cursurilor am așteptat sa găsesc răspunsuri la unele întrebări pe care nu le-am pus. Si s-a întâmplat un lucru minunat: la unele dintre întrebări am găsit singur răspunsul, alte întrebări si-au pierdut rostul si s-au diluat. Desigur, mai sunt si altele care așteaptă răspuns, însă am devenit conștient ca cele mai multe răspunsuri sunt in noi așteptând sa fie găsite. La momentul potrivit.
Am învățat foarte multe de la tine. Am înțeles tot ce am prins din ceea ce ai transmis
(asta înseamnă ca sunt conștient ca nu am prins tot) si n-am avut dificultăți sa înțeleg. Asta e minunat si spun asta pentru ca avem o diferență de limbaj si de mod de a gândi, datorate specificului profesiilor noastre. Si m-am așteptat sa fie mai complicat de înțeles. Dar tu ai știut sa te faci înțeleasă.

George

Ai Intrebari?

Iti stau la dispozitie cu toate informatiile de care ai nevoie :)
Adriana
Mereu alaturi de voi.
  • Contacteaza-ne la email sau telefon.

    adriana.carmen1976@gmail.com
    +40 770 324 184