ECHINOCTIUL DE PRIMAVARA 2021

20 MARTIE

”Vino alături de noi la un eveniment spiritual care aduce energia echilibrului”

GEORGIA DEACONU

Zile
Ore
Min
Sec

Ce înseamnă echinocțiul de primăvară?

Echinocțiile (care marchează sosirea primăverii și a toamnei) sunt momente în timp și puncte în spațiu care semnifică o tranziție în călătoria anuală a planetei în jurul Soarelui.

Dacă la începutul societăţilor arhaice oamenii priveau la soare şi înregistrau ciclurile naturii în funcţie de schimbările aduse de astrul zilei, mai târziu aveau tendința naturală de a se curăța de toate energiile negative pe care le-au acumulat în anotimpurile  “moarte”, adică toamna și iarna când există o predispoziție mai mare către stări de depresie și anxietate.

Ce influență are echinocțiul de primăvară asupra noastră?

Toți oamenii suntem acordați la Legile Universale, ale căror principii se întrepătrund invizibil cu acțiunile și viața noastră de zi cu zi.

Știinta astrelor și a semnelor zodiacale sunt recunoscute ca fiind importante în manifestarea noastră de-a lungul existenței pe acest pământ. Planetele au o influență decisivă la momentul nașterii fiecăruia, iar fenomenele cosmice- anuale sau excepționale- marchează și influențează pe toată lumea.

Acest misterios moment de hiatus ne pune în mod spontan în legătură cu energiile subtile uriaşe ale începutului, cu elanul plin de optimism care apare la fiecare nou început al vieţii. Totodată, acest moment de efervescenţă face să apară o fascinantă înflorire a vitalităţii. El trezeşte în mod armonios în fiinţă virilitatea şi feminitatea, impulsionând trăirea extatică a tumultului tainic al primăverii, care ne face să fim spontani, curajoşi, dinamici şi activi.

Eveniment unic in 2021

Primul nostru eveniment la care primești Acces pe VIATA si pe care îl poți vedea in reluare ori de cate ori simți nevoia!

Echinoctiul de primavara impreuna cu Meditatia celor 12 cupe este disponibil incepand cu data de 20 Martie 2021.

Pentru a valorifica într-un mod corect energia începutului din ciclul lunar și solar, este recomandat să devenim foarte conștienți în aceste perioade de tot ceea ce inițiem, de tot ceea ce semănăm, de tot ceea ce transmitem Universului. „Ceea ce vei semăna, vei culege” – va putea deveni o reală experiență spirituală pentru noi, mai ales atunci când vom deveni conștienți că suntem singurii responsabili pentru roadele bune sau rele pe care le culegem. 

Zile
Ore
Min
Sec

Acest eveniment spiritual implică 3 tehnici și o meditatie, care maximizează ARMONIA, PACEA și ECHILIBRUL.

BENEFICII?

Îmbunătățirea relațiilor interumane, pentru că atragem echilibru universului și devenim noi înșine echilibru

Descoperi modalităţi utile şi eficiente pentru acoperirea nevoilor tale psihologice de siguranţă, de diversitate, de unicitate, de evoluție, iubire și de relaţionare. Studiile recente indică , aproape în unanimitate, faptul că relațiile de calitate (și nu neapărat numărul acestora) ne determină succesul pe plan afectiv și chiar profesional, ne lungesc viața si calitatea acesteia.

Îmbunătățirea stării de sănătate (stimularea imunității)

În prezent, organismul nostru se află sub asediu. În ultimii zeci de ani, peste 60.000 de substanțe chimice sintetice au pătruns în mediul nostru. Alimentele procesate pe care le consumăm, aerul poluat pe care îl respirăm, pesticidele utilizate în agricultură, folosirea excesivă a medicamentelor și antibioticelor, baia de radiații electromagnetice artificiale, ritmul haotic și alert în care trăim și cantitatea exagerată de informații negative, greu de evitat și de gestionat, toate acestea fac ca sistemul imunitar să fie tot mai vulnerabil.

Vei observa ca esti capabil ss te folosesti de puterea minții pentru a modifica aceste sisteme de energie, efectuând astfel schimbari asupra sistemului imunitar.

“Fiecare modificare a stării fiziologice este însoțită de o modificare corespunzătoare a stării mentale emoționale, conștientă sau inconștientă, și invers, fiecare modificare a stării mentale emoționale este însoțită de o modificare corespunzătoare a stării fiziologice.”

Elmer Green, cercetător în domeniul biofeedback-ului.

Găsirea stării de pace și liniște interioară în simbioză cu liniștea pe care dorim să o trăim!

Vom elimina definitiv emoţiilor negative și a blocajelor emoționale care ne conduc către eșec.

Vom înlătura autosabotarea şi deschiderea rapidă a căii spre atingerea rezultatelor fără efort.

Vei vedea că poți începe să-ţi trăieşti viaţa cu respect, acceptare, stimă şi încredere în tine şi atingi echilibrul dintre raţiune şi simţire, atât de necesar succesului şi stării tale de bine.

Ce Spun Ceilalți?

Eveniment unic in 2021

Echinoctiul de primavara impreuna cu Meditatia celor 12 cupe este disponibil incepand cu data de 20 Martie 2021.

Primul nostru eveniment la care primești Acces pe VIATA si pe care îl poți vedea in reluare ori de cate ori simți nevoia!

Acest eveniment te va ajuta să-ți formezi un nou model despre lume şi despre tine, dar și să înveți cum să îţi creezi cu el o hartă nouă care să te ajute să descoperi adevăratul scop al vieții – împlinirea personală – În legătura directă cu cele 8 sectoare ale vieții care privesc: BUNĂSTAREA MATERIALĂ, CELEBRITATEA, DRAGOSTEA, COPIII, MENTORII, CARIERA, EDUCAȚIA, SĂNĂTATEA.

Zile
Ore
Min
Sec

Ai nevoie de ajutor?

Adriana Îți sta la Dispoziție la orice ora!

închide
Începeți să tastați pentru a vedea produsele pe care le căutați.

Webinar Gratuit Atrage Succesul in 2021

Pentru datele de acces la eveniment te rog completează formularul.

Cărucior de cumpărături

închide

conectare

închide

Bara laterală Derulați până sus