Vrei să schimbi ceva în viața ta și nu știi de unde să ceri ajutorul?

Te invităm într-o călătorie fascinantă, în care ai să descoperi lumina ta lăuntrică și a divinităților magice!

Te invit alături de mine la un eveniment unic in care combinam 2 dintre cele mai puternice unelte pe care universul ni le-a pus la dispoziție.

Evenimentul Invocarea Magica

Invocarea magica este un eveniment unic in 2021. 

Un eveniment in care ne putem conecta direct cu forțele divine. Așadar daca si tu ești o ființa de lumina, cu speranță si încredere in suflet, acest eveniment este pentru tine. Pentru ca aici descoperi adevărata conexiune cu divinitatea, împlinirea tuturor dorințelor si descoperirea fericirii autentice. 

Meditația de luna plina

Luna Aprilie este aici pentru a ne vindeca sufletele. Universul ne protejează inimile și ne ajută să ne eliberăm de toată durerea, să închidem rănile și să vindecăm cicatricile. Este o perioadă frumoasă, de creștere spirituală, de iubire necondiționată față de noi înșine, de redescoperire.

Te aștept alături de mine LIVE!

27 Aprilie 2021 20:00 - 22:00

Zile
Ore
Min
Sec

Pana expira reducerea de 489 RON

Inscrie-te Acum la Doar

De ce să înveți să comunici cu Ființele de Lumină?

Pentru că suntem, cu toții, Ființe de Lumină. Altfel spus, suntem ființe spirituale care trăiesc o experiență omenească. De aceea, funcțiile noastre cognitive încearcă permanent o decodificare a semnelor și a energiilor pe care universul le deține iar singura condiție ca să înțelegem totul este să cerem ajutor de la celelalte Ființe de Lumină.

Ce afli în cadrul acestui eveniment live:

Vei afla că dacă ai nevoie de Ființele de Lumină, si daca va trebui să le ceri ajutorul.

De Ce?

Fiindcă noi avem liber arbitru și aceste divinități nu pot să ne influențeze dându-ne ceva ce nu am cerut.

Apelează la ajutorul lor atunci când:

Te aștept alături de mine LIVE!

27 Aprilie 2021 20:00 - 22:00

Zile
Ore
Min
Sec

Pana expira reducerea de 489 RON

Inscrie-te Acum la Doar

Cine sunt Ființele de Lumină?

Sunt îngeri, arhangheli, maeștri înălțați sau ghizi spirituali.

De ce crezi că Ființele de Lumină te-ar ajuta tocmai pe tine?

De-a lungul timpului și a tuturor culturilor, oamenii intuitivi, vindecătorii și vizionarii au fost în măsură să perceapă câmpurile energetice pe care știința abia începe să le înțeleagă și să le studieze. Energiile noastre fizice și spirituale interacționează în mod continuu pentru a forma anatomia noastră energetică globală și universală.

Sunt 4 tehnici pe care va trebui să le aplici:

  • Să înveți să ceri

  • Cum să ceri

  • Ce anume să ceri

  • Când să ceri

Există vreo tehnică specifică care poate duce la împlinirea dorințelor tale?

Răspunsul e

DA!

Meditația de Luna Plina

Este timpul să îi permitem Universului să ne arate drumul nostru în viață. Este timpul să ne vindecăm inimile și să ne ocrotim sufletele. În această perioadă este important să îi permitem Universului să ne vindece de tot trecutul dureros, să ne protejeze de energia negativă și să ne ajute să mergem mai departe.

Este o perioada dificilă, însă și asta va trece și totul va reveni la normal. Momentul de Lună Plină este ideal pentru a practica recunoștința, pentru a ne conecta la ființa noastră interioară, pentru a conștientiza darul vieții și a ne lăsa surprinși de miracolul și frumusețea vieții, pentru a trece în revista toate acele lucruri, idei, forme sau lucruri pe care le-am manifestat și le-am adus în ființă și realitate. Momentul de Lună plină este ideal pentru a te elibera de obiceiuri toxice, emoții negative, persoane care nu îți fac bine, circumstanțe nedorite sau grele.

Dacă ești o persoană pragmatică, scrie pe o foaie de hârtie care sunt acestea, cu liniuță, și după ce faci această invocație și meditație, rupe hârtia în bucăți mici.

Te va ajuta să te eliberezi fizic, mental și emoțional de greutățile care îți apăsau inima și îți blocau energia.

Energia ta va curge acum liber și se va conecta la energia Lunii, energia Pământului și energia universului, din a cărui vastitate faci la rândul tău parte. Va fi mult mai ușor să îți manifești dorințele, să accepți, să schimbi, să te transformi și să îți atingi potențialul și scopul aici pe Pământ. Fiecare dintre noi avem posibilitatea de a alege ce este mai bun sau dimpotrivă ce este mai puțin. În măsura în care putem și conștientizam că avem posibilitatea ca viața noastră sa Devine din ce în ce mai bună, este nevoie să ne uităm în interiorul nostru. Suntem oameni și cu siguranță cândva undeva cu gând vorba sau cu fapta am greșit. Suntem oameni și de aceea experimentăm. Suntem oameni și de aceea suntem supuși erorilor, bucuriilor, tristeților și tuturor stărilor care ne ajuta sa evoluam.

Dar cine te învață cum să rostești această invocare magică?

Georgia Deaconu

Maestru Feng Shui

Georgia Deaconu, călăuza de lumină ce vă va conduce pe parcursul cursului de ” Invocare magică ” are o vastă experiență în acest domeniu fiind Maestru in Metafizica Universului & Maestru Feng Shui  și fiind specializată în psihologia cognitiv comportamentală și hipnoterapie, life coaching, maestru Reiki și NLP practitioner.

Te aștept alături de mine LIVE!

27 Aprilie 2021 20:00 - 22:00

Zile
Ore
Min
Sec

Pana expira reducerea de 489 RON

Inscrie-te Acum la Doar

Ai nevoie de ajutor?

Adriana Îți sta la Dispoziție la orice ora!

închide
Începeți să tastați pentru a vedea produsele pe care le căutați.

Webinar Gratuit Atrage Succesul in 2021

Pentru datele de acces la eveniment te rog completează formularul.

Cărucior de cumpărături

închide

conectare

închide

Bara laterală Derulați până sus