WEBINAR GRATUIT

CUM SA APLICI FENG SHUI-UL MAGIC, CA SA ATRAGI CASHUL IN 2021

Toata lumea vorbeste despre bani. Suntem cu totii in diverse situatii din ce in ce mai restrictive financiar si cu toate astea, doar o mica parte dintre noi constientizam ca banii sunt un FLUX DE ENERGIE.

Sunt doar cateva dintre topicele webinarului gratuit, la care vei participa (daca citesti asta acum) si care SE TINE EXCLUSIV ONLINE in data 04.12.2010.

Zile
Ore
Min
Sec

ESTE GRATUIT

Feng Shuiul este O STIINTA STRAVECHE cu rezultate SPECTACULOASE

In calitatea de maestru Feng Shui pot impartasi cu tine ca aceasta stiinta este impartita si ea in mai multe ramuri. Fiecare dintre aceste ramuri te conecteaza cu cele mai importante aspecte ale vietii tale.

Feng Shuiul Pamantesc

spre exemplu, te ajuta sa te conetezi cu energiile aflate de jur imprejurul tau si sa iti modelezi spatiul in care locuiesti astfel incat sa-ti fie bine atat tie cat si membrilor familiei tale.

Feng Shuiul Celest

vine sa completeze Feng Shuiul Pamantesc si aduce in prim planul evolutiei tale, influentele astrale ale stelelor zburatoare. Acestea pot varia in functie de perioada, de an, de luna, de zi si chiar de ora. Fiind fiinte energetice, este evident faptul ca interferam cu energia astrelor, a stelelor si chiar a fiintelor cu care locuim si muncim. Acest tip de Feng Shui ne ajuta sa constientizam influentele energetice primate din spectrul celest sis a corectam cee ace este mai putin benefic pentru noi, maximizand rezultatele vietii noastre.

Feng Shuiul Omului

este cel care coreleaza  cele doua tipuri de Feng Shui  si transforma OMUL in acea fiinta spirituala, MAGICA, ce are rol de a facilita VIATA CA FORMA DE FERICIRE.

De aceea principiul CER – OM – PAMANT (FENG SHHUI MAGIC), este cel asupra caruia ne vom concentra curiozitatea, pentru a afla CUM PUTEM EFICIENTIZA  energia fluxului de abundenta in ANUL 2021.

Zile
Ore
Min
Sec

ESTE GRATUIT

Iata cei spun cei care au participat la “lectiile” noastre de Feng SHUI

Poate te intrebi cum de ceva atat de valoros ca si informatie, poate fii gratuit?

Pentru ca in misiunea mea am intalnit si oameni cu resurse financiare nelimitate si oameni care se luptau pentru supravietuire.

Cu totii suntem egali in fata universului si de aceea din cand in cand mai si DARUIM. Am considerat ca punandu-va la dispozitie o asemenea cunoastere, va daruiesc cateva instrumente MAGICE prin care FENG SHUIUL sa va aduca in viata voastra energia fluxului de bani.

Si DA, am vazut multe persoane care neaga ca ar avea nevoie de bani. Eu sunt sincera si ridic mana din banca mea, ca UNIVERSUL sa ma vada ca AM NEVOIE DE BANI si sa-mi trimita resursele necesare libertatii mele financiare.

Daca si tu faci parte din categoria celor care au nevoie de bani, atunci ridica mana si inscrie-te gratuit la webinarul din 04.12.2020.

Zile
Ore
Min
Sec

ESTE GRATUIT

DA.

CHIAR ESTE GRATUIT

Zile
Ore
Min
Sec

ESTE GRATUIT

Ce CASTIGI in acest webinar?

BONUS CUM POTI DEVENI BINECUVANTARE PENTRU TINE SI “FAMILIA TA”

Nu este nimic intamplator, ca regasim cuvantul “familie” intre ghilimele. Da. Familia inseamna toti aceeia pe care ii iubesti, la care te gandesti cu drag si carora le doresti tot binele din lume.

Si DA. ESTE BONUS. Pentru ca este cel mai important sa invatam sa daruim. Asa cum va daruiesc eu in acest webinar, cunoasterea mea, pe care am dobandit-o in ani, asa si voi la randul vostru ceti darui mai departe energia fluxului de IUBIRE, pentru TOTI AI VOSTRI.

Zile
Ore
Min
Sec

ESTE GRATUIT

Ce PIERZI daca RATEZI acest webinar?

 • Cum sa...

  Îți organizezi eficient locuința pentru a atrage prosperitatea, norocul și echilibrul în viața ta și a familiei tale

 • Cum sa...

  Interacționezi și să atragi oameni de calitate în jurul tău și cum să folosești energiile tale pozitive

 • Cum sa...

  Aplici principiile de bază pentru gândirea Feng Shui, transmise de la maestru la discipol de mai bine de 5000 de ani, care te vor ajuta să îți clădești propriul destin

 • Cum sa...

  Faci exerciții practice din care vei învăța cum să gestionezi situațiile reale din viața de zi cu zi, după principiile Feng Shui

 • Cum sa...

  Intelegi elementele de astrologie chineză din care vei afla cu exactitate care sunt perioadele benefice pentru tine în anul 2021, precum și în anii următori

 • Cum sa...

  Interpretezi singur semnificațiile ascunse ale evenimentelor și energiilor din jurul tău pentru a ajunge la un nivel de cunoaștere superior

 • Cum sa...

  Folosești materiale suport care te vor ajuta să-ți amintești de principiile de bază Feng Shui ori de câte ori te simți debusolat/ă

Zile
Ore
Min
Sec

ESTE GRATUIT

închide
Începeți să tastați pentru a vedea produsele pe care le căutați.

Webinar Gratuit Atrage Succesul in 2021

Pentru datele de acces la eveniment te rog completează formularul.

Cărucior de cumpărături

închide

conectare

închide

Bara laterală Derulați până sus