TERMENI SI CONDITII TOTULESTEFENGSHUI.RO

Site-ul www.totulestefengshui.ro este proprietatea Best AGLA Prod SRL, avand ca date de inregistrare la registrul comertului J23/2045/20221 si CIF 45860773, eliberat de Agentia Nationala de Administratie Fiscala.

In acest document sunt stabiliti termenii si conditiile de utilizare a acestui site. Accesul si uitilizarea site-ului se fac sub autoritatea regulilor mentionate in acest document. Continuarea utilizarii acestui site presupune intelegerea si acceptarea regulilor precum si asumarea responsabilitatii in cazul incalcarii lor.

Toate drepturile de autor asupra continutului acestui site apartin in exclusivitate Best AGLA Prod SRL, si nu pot fi utilizate sau copiate fara un acord scris prealabil din partea proprietarului.

Despre www.Totulestefengshui.ro

Site-ul www.totulestefengshui.ro reprezinta o platforma web online prin intermediul careia se comercializeaza 3 tipuri de produse:

– produse fizice (bratari, amulete, talismane, obiecte si accesorii feng shui);

– produse virtuale (cursuri, meditatii online, tabere si calatorii care se pot achizitiona online);

– produse cu abonament lunar recurent (abonament membri pe 1 luna, 6 luni sau 12 luni, abonament la grupul de whatsapp „Picatura de armonie”.

Produse fizice: Produsele fizice disponibile pe site-ul nostru includ brățări, amulete, talismane, obiecte și accesorii Feng Shui. 

– Imaginile afișate pe site sunt furnizate în scopuri informative și pot varia în funcție de setarile ecranului si browserului dvs.

– Prețurile afișate pentru produsele fizice sunt exprimate în moneda locală și nu includ taxele de transport.

– Taxa de transport pentru produsele fizice este de 20 lei. Livram produsele fizice doar pe teritoriul Romaniei, in termen de 1-3 zile lucratoare, prin curier. Livrarea este gratuita pentru comenzile peste 300 lei.

– Plata pentru produsele fizice se face prin una dintre urmatoarele doua modalitati: plata ramburs (la primirea coletului), sau plata online cu cardul. Se accepta plata online cu card Visa, Mastercard sau Revolut. Plata online este securizata prin intermediul procesatorului de plata Stripe,. iar datele de plata ale clientilor nu sunt vizibile pentru www.totulestefengshui.ro, si nu sunt exploatate in nici un alt scop decat acela al prelucrarii si expedierii comenzii.

Produse virtuale: Produsele virtuale disponibile pe site-ul nostru includ cursuri online, meditații, ritualuri online, evenimente online.

– Toate produsele virtuale sunt achizitionate direct pe site-ul nostru www.totulestefengshui.ro si achitate online, cu cardul. Se accepta plata online cu card Visa, Mastercard sau Revolut. Plata online este securizata prin intermediul procesatorului de plata Stripe,. iar datele de plata ale clientilor nu sunt vizibile pentru www.totulestefengshui.ro, si nu sunt exploatate in nici un alt scop decat acela al prelucrarii si expedierii comenzii.

– Dupa confirmarea platii, clientul primeste pe adresa de email completata in timpul procedurii de comanda, detaliile de accesare a produsului cumparat: data si ora acestuia, link catre platforma Zoom pentru participare, orice alte detalii informative despre produsul achizitionat.

– Toate produsele virtuale au loc Live (in direct) prin intermediul platformei zoom. Pentru a participa sunt necesare urmatoarele: o conexiune stabilă la internet, un dispozitiv de pe care să va conectați (telefon mobil, tabletă, Pc sau laptop), aplicația „Zoom” descărcată și instalată pe dispozitivul dvs. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru întreruperile, defecțiunile sau problemele de conexiune cauzate de internetul sau dispozitivul dvs.

– Produsele virtuale NU sunt returnabile, si nu se inlocuiesc. Absenta de la eveniment, din orice motiv, atrage dupa sine pierderea contravalorii produsului achitat. Retineti ca daca nu participati la evenimentul/cursul/meditatia achitata, nu veti primi inapoi contravaloarea acestuia, si nu puteti folosi suma achitata pentru a participa la alt eveniment. Va rugam sa va inscrieti doar la evenimentele la care puteti participa!

– Drepturile de autor și proprietatea intelectuală asupra produselor virtuale sunt protejate și nu aveți permisiunea de a le reproduce, distribui sau utiliza în alte scopuri în afara utilizării personale

Produse cu abonament lunar recurent: includ abonamentele membrilor pe 1 lună, 6 luni sau 12 luni și abonamentul la grupul de WhatsApp „Picătura de Armonie”.

– Abonamentele lunare vor fi reînnoite automat la sfârșitul fiecărei perioade de facturare, cu excepția cazului în care anulați în prealabil abonamentul.

– Toate produsele virtuale sunt achizitionate direct pe site-ul nostru www.totulestefengshui.ro si achitate online, cu cardul. Se accepta plata online cu card Visa, Mastercard sau Revolut. Plata online este securizata prin intermediul procesatorului de plata Stripe,. iar datele de plata ale clientilor nu sunt vizibile pentru www.totulestefengshui.ro, si nu sunt exploatate in nici un alt scop decat acela al prelucrarii comenzii.

Conditii Legale

Site-ul totulestefengshui.ro functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.

Conform OG nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta si Legii nr. 51/2003, care aproba ordonanta, “consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sint cheltuielile directe de returnare a produselor”.

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara defecte (cu exceptia existentei viciilor ascunse) si, de preferinta, sigilate. In cazul returnarii produselor va rugam nu desigilati produsul, nu instalati softurile si nu folositi codurile seriale sau cheile de activare.

Modificări și schimbări

totulestefengshui.ro îs rezervă dreptul, la libera noastră alegere, de a modifica și schimbă Platforma totulestefengshui.ro sau de a modifica acești Termeni și Condiții de Utilizare, incluzând chiar preturile produselor si serviciilor de pe site, în orice moment și fără o notificare prealabilă.

În cazul în care Termenii și Condițiile de Utilizare se vor schimba, vom publica modificările în cadrul Platformei totulestefengshui.ro și/sau vă vom notifica cu privire la aceste schimbări.

Data ultimei actualizări va fi disponibilă întotdeauna în secțiunea de jos a acestor Termeni și Condiții de Utilizare și o vom actualiza la fiecare modificare și/sau schimbare.

Continuarea utilizării serviciilor totulestefengshui.ro după ce am publicat modificarea în cadrul Platformei sau ați fost înștiințat despre aceasta, constituie acceptul Dvs. că ați luat la cunoștință despre aceste modificări.

În cazul în care nu sunteți de acord cu modificările aduse Termenilor și Condițiilor de Utilizare sau acestea nu sunt acceptabile pentru dvs., singura dvs. opțiune o reprezintă încetarea utilizării Platformei totulestefengshui.ro

Condiții de Eligibilitate

Platforma totulestefengshui.ro și Întregul Conținut sunt adresate doar persoanelor care au împlinit deja vârsta de 18 ani. Orice accesare sau utilizare a Platforma totulestefengshui.ro de către o persoană care nu a împlinit vârsta de 18 ani este complet interzisă.

Prin utilizarea Platformei totulestefengshui.ro confirmați și garantați faptul că aveți vârsta de 18 ani la data respectivei accesări.

În acest sens, totulestefengshui.ro va solicita și colectează consimțământul Dvs. prealabil utilizării Serviciilor totulestefengshui.ro, pentru a prelucra datele Dvs. personale, cum ar fi numele, prenumele și data nașterii, pentru a obține astfel de informații relevante în vederea furnizării Serviciilor, în mod direct de către totulestefengshui.ro sau prin furnizorii acestuia.

Contul de Utilizator

Pentru a beneficia de serviciile puse la dispoziție de platforma totulestefengshui.ro e, a le cumpăra și consuma, este necesar un cont de Utilizator.

Îți poți crea un cont de utilizator în cadrul Platformei totulestefengshui.ro in momentul in care plasezi o comanda.

De asemenea, în anumite cazuri, îți poți crea un cont de utilizator și cu ajutorul altor platforme online cum ar fi, dar nelimitându-ne la: Facebook, LinkedIn, Google, Apple.

Contul tău de Utilizator și Profilul tău vor fi create în baza datelor personale pe care ai decis să le completezi și să le pui la dispoziția noastră conform regulilor și / sau bunelor practici totulestefengshui.ro sau au fost obținute de către noi ca urmare a înregistrării utilizând alte platforme online.

Sunteți de acord ca informațiile furnizate în timpul procesului de înregistrare și creare cont să fie corecte, de actualitate și complete. De asemenea, sunteți de acord să actualizați aceste informații ori de câte ori este necesar astfel încât să rămână corecte, de actualitate și complete.

totulestefengshui.ro își rezervă dreptul de a suspenda sau chiar închide contul dvs. de Utilizator totulestefengshui.ro și, astfel, de a limita / opri accesul la Platforma online în cazul în care creați mai mult de un cont de Utilizator sau în cazul în care orice informație furnizată pe parcursul procesului de înregistrare, sau chiar ulterior, se dovedește a fi inexactă, incompletă, de neactualitate sau în contradicție cu acești Termeni și Condiții.

În ceea ce privește parola asociată contului dvs. de Utilizator, sunteți singurul responsabil pentru păstrarea în siguranță a acesteia. Sunteți astfel de acord să nu comunicați această parolă unui Terț și aveți responsabilitate deplină asupra tuturor acțiunilor desfășurate în cadrul Platformei totulestefengshui.ro chiar dacă Dvs. ați autorizat sau nu respectivele activități.

În cazul în care sesizați sau există suspiciuni asupra utilizării frauduloase a contului dvs., aveți responsabilitatea anunțării de urgență a totulestefengshui.ro

Condiții Financiare și de Plată

  1. a) totulestefengshui.ro este de acord să ofere Membrilor un abonament cu plata in valoare de 4599 lei/luna, 2900 lei pentru 6 luni sau 5900 lei pentru 12 luni.

Înțelegeți și sunteți de acord că totulestefengshui.ro poate modifica oricând, la libera să alegere și fără nicio notificare sau aprobare prealabilă, pretul abonamentelor. Aceste modificări pot fi determinate de, dar nelimitându-se la:

– Campanii de promovare sau comerciale desfășurate de totulestefengshui.ro sau de partenerii acestuia;

– Stimularea și/sau creșterea bazei de membri

  1. b) Discount-uri / Reduceri / Beneficii

totulestefengshui.ro poate încheia contracte / convenții cu partenerii săi, prin care angajații sau colaboratorii partenerului respectiv pot beneficia de reduceri / discount-uri / beneficii față de preturile standard litstate pe website.

Alte conditii de Utilizare

Pe tot parcursul interactiunilor desfasurate pe totulestefengshui.ro, vă obligați să nu postați, încărcați, publicați, transmiteți conținut audio și/sau video care:

– Încalcă sau aduce atingere patentelor de invenție, drepturilor de autor, mărcilor comerciale, secretelor comerciale, drepturilor morale sau oricăror altor drepturi de proprietate intelectuală, drepturilor de publicitate sau a vieții private a Terților;

– Încalcă sau încurajează orice comportament care ar putea duce la încălcarea legilor, reglementărilor, regulamentelor; etc;

– Este fals, fraudulos, înșelător (în mod direct sau prin omisiune);

– Este defăimător, obscen, pornografic, vulgar sau ofensator;

– Promovează discriminarea, rasismul, ură, hărțuirea sau vătămarea indivizilor sau a unui grup de indivizi;

– Este violent, amenințător sau care promovează activități sau substanțe ilegale.

Conduită

Înțelegeți și sunteți de acord că sunteți singurul responsabil pentru respectarea tuturor legilor, regulilor, reglementărilor și obligațiile fiscale care vi se pot aplica pentru utilizarea Platformei totulestefengshui.ro. Astfel, nu aveți dreptul și sunteți de acord să:

– Nu încălcați nicio lege locală, statală, provincială, națională sau de altă natură sau orice decizie a unei instanțe judecătorești în legătură cu activitatea desfășurată de Dvs. și a politicilor care reglementează regimul Taxelor și Impozitelor;

– Nu utilizați, manual sau automat, software, dispozitive, script-uri, “robots”, “backdoors” sau orice alte mijloace pentru a accesa (de tip-ul, dar nelimitându-se la, “scrape”, “crawl”, “spider” etc) oricare din paginile Platformei totulestefengshui.ro;

– Nu utilizați Platforma totulestefengshui.ro într-un scop comercial sau de orice altă natură, dacă nu este explicit permis în cadrul acestor Termeni și Condiții, sau într-o manieră care ar presupune, în mod fals, faptul că aveți recomandarea totulestefengshui.ro sau că acționați ca urmare a unui parteneriat încheiat cu totulestefengshui.ro sau în orice mod care ar conduce, în mod eronat, la faptul că sunteți afiliat cu totulestefengshui.ro;

– Nu aduceți atingeri, în niciun mod și de orice fel, identității și brand-ului totulestefengshui.ro, inclusiv prin: Utilizarea neautorizată a Continutului totulestefengshui.ro; Înregistrarea și/sau utilizarea totulestefengshui.ro sau a unor denumiri asemănătoare, derivate etc, în nume de domenii, denumiri comerciale, mărci comerciale etc.;, Înregistrarea și/sau utilizarea unor denumiri care imită, sau pot , care foarte similare cu totulestefengshui.ro astfel încât produce confuzii.; Comportament inadecvat, incongruent cu precizarile din prezentul document si / sau cu regulile si / sau bunele practici totulestefengshui.ro; Nu copiați, stocați, accesați, utilizați orice informație totulestefengshui.ro în scopuri care nu sunt explicit permise prin acești Termeni și Condiții;

– Nu încălcați drepturile totulestefengshui.ro și/sau drepturile oricărei alte persoane  și/sau entități cu privire, dar nelimitându-se, la: proprietate, confidențialitate, publicitate și/sau drepturi contractuale;

– Nu interveniți, deteriorați și/sau distrugeți platforma totulestefengshui.ro cu ajutorul, dar fără să se limiteze la, utilizarea de viruși, “cancel bots”, “Trojan horses”, cod dăunător, “flood pings”, atacuri de  “denial-of-service”, “backdoors”, “spoofing”, “forged routing”  și/sau orice alte metode / tehnologii similare;

– Nu utilizați totulestefengshui.ro pentru a transmite, distribui, trimite informații cu privire la orice entitate, inclusiv, dar fără  să se limiteze la: Fotografii ale altor persoane fără permisiunea acestora; Informații cu privire la persoane și/sau date de contact;  Informații cu privire la date bancare / de credit, debit etc.

– Nu utilizați totulestefengshui.ro  pentru livrarea / distribuția de email –  mesaje nesolicitate (SPAM);

– Nu urmăriți / hărțuiți orice alt Utilizator al Platformei I totulestefengshui.ro. De asemenea, nu colectați, stocați, utilizați informații personale despre orice alt Utilizator totulestefengshui.ro

– Nu aveți un comportament perturbator, abuziv sau de hărțuire în utilizarea Platformei totulestefengshui.ro

– Nu postați, încărcați, publicați, transmiteți conținut care:

Încalcă sau aduce atingere patentelor de invenție, drepturilor de autor, mărcilor comerciale, secretelor comerciale, drepturilor morale sau oricăror altor drepturi de proprietate intelectuală, drepturilor de publicitate sau a vieții private a Terților; Încalcă sau încurajează orice comportament care ar putea duce la încălcarea legilor, reglementărilor, regulamentelor; etc; Este fals, faudulos, înșelător (în mod direct sau prin omisiune); Este defăimător, obscen, pornografic, vulgar sau ofensator; Promovează discriminarea, rasismul, ură, hărțuirea sau vătămarea indivizilor sau a unui grup de indivizi; Este violent, amenințător sau care promovează activități sau substanțe ilegale.

– Nu preluați, în mod sporadic și/sau sistematic, date sau conținut al Platformei totulestefengshui.ro în scopul de a crea sau compila, direct sau indirect, într-o singură descarcare (download) sau mai multe, o colecție, compilare, bază de date, director sau alte asemenea, fie prin metode manuale, prin utilizarea de roboți, “crawlers”, “spiders” sau în orice alt mod;

– Nu încercați să evitați, ocoliți, eliminați, dezactivați, alterați, desecretizați sau de a eluda orice măsură implementată de către totulestefengshui.ro e sau partenerii acestuia în scopul de a proteja Platforma totulestefengshui.ro;

– Nu încurajați, consiliați, determinați sau asistați orice persoană sau entitate în a realiza oricare dintre cele expuse mai sus;

În cazul în care este încălcat oricare din punctele de mai sus, dar nelimitându-se doar la acestea, înțelegeți, recunoașteți și sunteți de acord că:

– Încălcați acești Termeni și Condiții;

– Acceptați toate responsabilitățile care decurg din aceste încălcări, cum ar fi:

Dezactivarea sau ștergerea contului Dvs. la libera alegere a totulestefengshui.ro și fără nicio notificare prealabilă sau ulterioară;

Înștiințarea, de către totulestefengshui.ro, a tuturor clienților (existenți și/sau viitori) cu privire la faptul că ați încălcat Termenii și Condițiile totulestefengshui.ro

totulestefengshui.ro are dreptul a investiga și de a urmări încălcările de la oricare dintre regulile de mai sus, până la limita superioară a legii. De asemenea, așa cum prevăd și acești Termeni și Condiții, totulestefengshui.ro poate lua o serie de măsuri și acțiuni împotriva celor care nu respectă aceste reguli, ce pot însemna, dar nelimitându-se la, dezactivarea / anularea / ștergerea contului Dvs.

totulestefengshui.ro poate accesa, păstra, dezvălui și/sau pune la dispoziție informațiile Dvs. dacă acest lucru este cerut ca urmare a unei reglementări sau legi în vigoare, sau dacă respectivele informații sunt utilizate pentru:  A răspunde la reclamații redactate împotriva totulestefengshui.ro; A răspunde la citații, mandate etc, ca parte a unui proces legal; A pune în aplicare sau de a administra acordurile totulestefengshui.ro cu Utilizatorii;

A preveni frauda, evaluarea riscurilor, anchetelor, asigurarea asistenței Utilizatorilor totulestefengshui.ro dezvoltarea Platformei etc; A proteja drepturile, proprietatea sau siguranța totulestefengshui.ro și a Utilizatorilor Platformei.

Sunteți de acord și recunoașteți că totulestefengshui.ro nu are nicio obligație de a monitoriza accesul sau utilizarea de către Dvs. a Platformei online și/sau de a verifica, modifica sau edita Conținutul Utilizator postat de Dvs., dar are dreptul să facă acest lucru în scopul de:

A opera în bune condiții Platforma;

A o îmbogăți în mod constant (inclusiv, dar fără a se limita la, prevenirea fraudei, evaluarea riscurilor, investigații/anchete, asistentă clienților săi etc);

A asigura respectarea acestor Termeni și Condiții;

A se conforma cu legislația în vigoare sau hotărâri definitive ale instanțelor judecătorești.

totulestefengshui.ro își rezervă dreptul, în orice moment și fără o notificare prealabilă, de a șterge sau dezactiva accesul la orice Conținut al Platformei, la libera sa alegere, în cazul în care îl consideră inacceptabil pentru orice motiv, prin încălcarea acestor Termeni și Condiții sau în orice alt mod care este dăunător Platformei totulestefengshui.ro sau Utilizatorilor acesteia.

Politici de confidențialitate

Înțelegeți și sunteți de acord cu faptul că Politica de Confidențialitate si Politica Cookie-urilor, care pot fi actualizate periodic, guvernează modul în care totulestefengshui.ro utilizează datele Dvs. personale.

Platformă totulestefengshui.ro și Întregul Conținut sunt protejate prin drepturi de autor, mărci comerciale precum și prin orice alte legi ale dreptului internațional în respectivele materii.

Înțelegeți, recunoașteți și sunteți de acord că Platforma totulestefengshui.ro și toate drepturile de proprietate intelectuală asociate sunt proprietatea exclusivă a totulestefengshui.ro. Nu aveți dreptul de a elimina, modifica sau ascunde însemnele cu privire la drepturile de autor, a mărcii înregistrate sau alte drepturi de proprietate incorporate în Platforma totulestefengshui.ro sau în alte documente / materiale care o însoțesc.

Toate mărcile comerciale, logo-urile, denumirile comerciale precum și orice alte drepturi de proprietate ale  utilizate de către, sau care au legătură cu Platforma totulestefengshui.ro sunt mărci comerciale protejate de dreptul internațional.

Întrucât Platforma totulestefengshui.ro conține o multitudine de funcționalități (produse, servicii, add-on-uri, plugin-uri etc), unele dintre acestea pot fi reglementate de Termeni și Condiții Specifice, care pot defini condiții de utilizare sau cerințe speciale aplicabile individual. În toate cazurile, Condițiile Specifice vor deveni parte integrantă din prezentul document.

a). Feedback-ul, Sugestiile și Opiniile Dvs.

Puteți să ne transmiteți părerile, sugestiile, opiniile și feedback-ul Dvs. fie prin email, fie folosind secțiunea Contact de pe site-ul public sau, oricând, utilizând opțiunea Feedback / Support din cadrul Platformei totulestefengshui.ro

Salutăm și încurajăm întotdeauna astfel de inițiative întrucât ne vor ajuta să îmbunătățim în permanență produsele și serviciile oferite Utilizatorilor totulestefengshui.ro

Înțelegeți și sunteți de acord:

Că întregul Feedback pe care ni-l transmiteți devine proprietatea totulestefengshui.ro

Transferați irevocabil către totulestefengshui.ro toate drepturile, titlurile și interesele legate de acest Feedback, incluzând, dar nelimitându-se la: brevet / patent / drept cu aplicabilitate universală, drepturi de autor, secret comercial, moral sau alt tip de proprietate, drepturi de proprietate intelectuală etc.;

Că renunțați la orice drepturi morale pe care le-ați putea avea cu privire la Feedback-ul trimis.

  1. b) Drepturi de autor

totulestefengshui.ro respectă drepturile de autor și se așteaptă ca toți Utilizatorii Platformei să facă același lucru.

În cazul în care Utilizatorii încalcă sau sunt suspectați că încalcă în mod repetat drepturile de autor, totulestefengshui.ro va dispune închiderea sau ștergerea conturilor de Utilizatori ale persoanelor / entităților în cauză.

Înțelegeți și sunteți de acord că aveți dreptul de a descărca și imprima conținutul Platformei totulestefengshui.ro pentru uz propriu în următoarele condiții:

Niciun document sau grafică nu va fi modificată;

Nici o grafică din cadrul Platformei totulestefengshui.ro nu va fi folosită separat de textul care o însoțește;

Toate materialele vor conține referiri cu privire la copyright și marcă.

Dacă nu se specifică altfel, drepturile de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală din toate materialele de pe această Platformă sunt deținute de totulestefengshui.ro

Nici o parte a acestei platforme nu poate fi reprodusă, stocată sau inclusă în orice alt sistem electronic, public sau privat, fără acordul prealabil totulestefengshui.ro

Orice drepturi care nu sunt exprimate în mod expres în această listă sunt rezervate totulestefengshui.ro

c). Încetarea Acordului

Prezentul Acord va produce efecte pentru o perioadă de 30 de zile de la data acceptării acestuia, ca urmare a creării unui cont de Utilizator în cadrul Platformei totulestefengshui.ro. La sfârșitul respectivei perioade de 30 de zile, Acordul se va reînnoi în mod automat și continuu pentru o perioadă de încă 30 de zile, și tot așa, până în momentul în care una dintre părți va decide să înceteze acest Acord în următoarele condiții, descrise mai jos.

Puteți rezilia unilateral acest Acord în orice moment prin trimiterea unui email către totulestefengshui.ro

În cazul în care contul Dvs. are rol de Specialist, toate abonamentele sau sumele achitate de dvs. catre totulestefengshui.ro  nu vor fi returnate către dvs.

totulestefengshui.ro e poate rezilia unilateral acest Acord, fără a aduce atingere drepturilor stipulate mai jos, în orice moment, prin transmiterea unui email către Dvs. daca:

– Ați încălcat semnificativ acești Termeni și Condiții;

– Ați furnizat date incorecte, frauduloase, de ne-actualitate sau incomplete în timpul creării Contului totulestefengshui.ro sau în cadrul procesului de Listare a Sesiunilor;

– Ați încălcat legislația aplicabilă, reglementările în vigoare sau drepturile terților;

– totulestefengshui.ro consideră, cu bună credință, că o astfel de măsură este necesară pentru a proteja siguranța, dreptul de proprietate sau interesele celorlalți Utilizatori, ale I totulestefengshui.ro sau ale terților, pentru prevenirea fraudei, evaluarea riscurilor, desfășurarea anchetelor legale etc.

Dacă acest Acord va înceta, la inițiativă Dvs. sau a totulestefengshui.ro, în condițiile stipulate mai sus, nu avem nicio obligație de a șterge sau de a vă returna Conținutul Utilizator precum și nicio evaluare/Feedback/review-uri făcute și/sau transmise de către Dvs.. La finalizarea acestui Acord nu aveți dreptul la înapoierea contului sau a Conținutului Dvs.

În caz de reziliere, toate clauzele acestui Acord, care sunt rezonabile a rămâne în vigoare, vor rămâne active și vor produce, astfel, în continuare efecte.

Declinarea Răspunderii

În cazul în care decideți să utilizați Platforma totulestefengshui.ro, va asumați integral responsabilitatea.  De asemenea, înțelegeți și sunteți de acord că totulestefengshui.ro nu are nici o obligație să efectueze controale, verificări, investigații asupra Utilizatorilor platformei în ceea ce privește conduita lor personală sau de grup, abateri de la regulile sociale, infracțiuni comise de aceștia (de ordin administrativ, civil sau penal), etc, dar poate efectua astfel de inițiative la libera sa alegere.

În cazul în care decidem să efectuăm astfel de controale, în limitele prevăzute de legislația în vigoare, nu garantăm în niciun fel, explicit sau implicit, că rezultatele acestora vor și identifica existența unor abateri din trecut ale utilizatorilor sau respectivii utilizatori nu se vor angaja în astfel de abateri în viitor.

Serviciile Platformei totulestefengshui.ro și Întregul Conținut sunt puse la dispoziția Utilizatorilor ca atare, fără nici o garanție, de orice fel, explicită sau implicită. Astfel, totulestefengshui.ro nu oferă nici o garanție că Platformă online (site-ul, conținutul, aplicațiile, serviciile etc.) inclusiv, dar fără a se limita la, Sesiunile listate în cadrul totulestefengshui.ro vor îndeplini/satisface cerințele Dvs. sau vor fi disponibile în mod continuu, neîntrerupt, sigure sau fără erori. totulestefengshui.ro nu garantează calitatea serviciilor disponibile în cadrul Platformei, a Utilizatorilor sau cu privire la acuratețea, actualitatea, corectitudinea, completitudinea sau fiabilitatea Întregului Conținut sau a serviciilor livrate prin Platforma totulestefengshui.ro

Orice informație, sfat, părere, răspuns, clarificare oferite de totulestefengshui.ro, în mod scris sau oral, obținute direct sau prin intermediul Platformei Online, nu vă determină în mod automat o garanție oferită de totulestefengshui.ro, decât în condițiile expres stipulate în acești Termeni și Condiții.

totulestefengshui.ro declină în mod explicit orice responsabilitate pentru acțiuni sau omisiuni ale utilizatorilor sau terților.

Dispoziții finale

Acești Termeni și Condiții constituie Acordul și înțelegerea exclusivă și totală dintre totulestefengshui.ro și Dvs. cu privire la utilizarea Platformei totulestefengshui.ro, cu excepția cazului în care pot fi completate cu politici suplimentare ale totulestefengshui.ro (ghiduri, orientări, standarde, termeni și condiții pentru produse și/sau servicii specifice etc), situație în care respectivele documente fac parte integrantă din acest Acord.

De asemenea, acest Acord elimină și înlocuiește toate înțelegerile anterioare, scrise sau orale, dintre Dvs. și totulestefengshui.ro cu privire la Sesiunile listate, rezervate, a serviciilor disponibile în cadrul Platformei etc.

Notificări

Toate notificările și/sau orice comunicare, inclusiv cele legate de modificările aduse acestor Termeni și Condiții, se vor face de către totulestefengshui.ro în scris:

Prin email (poștă electronică), către adresa pe care Dvs. ați pus-o la dispoziție la crearea contului totulestefengshui.ro

Prin mesaje publicate în cadrul Platformei totulestefengshui.ro

Pentru notificările făcute prin email (poșta electronică), data primirii acestora va fi considerată data la care se transmite respectiva notificare.

Jurisdicție și soluționarea litigiilor

Acești termeni vor fi guvernați și interpretați în conformitate cu legislația românească și cea a Uniunii Europene. Orice divergență apărută între Părți se va soluționa pe cale amiabilă. Dacă soluționarea pe cale amiabilă nu este posibilă, Părțile se vor adresa instanțelor de judecată competente din București, cu excepția situațiilor în care legea prevede în mod expres și imperativ competența altei instanțe de judecată. Totodată, Utilizatorul este informat și ca are posibilitatea de a se adresa Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (Bdul. Aviatorilor nr. 72, Sector 1, București, office@anpc.ro) sau apela la mediere, în conformitate cu prevederile Legii nr. 192/2006, privind medierea și organizarea profesiei de mediator, cu completările și modificările ulterioare.

Ultima actualizare: 4 iunie 2023

Shopping Cart
Scroll to Top
Pret
lei -
Categorie
Sorteaza Dupa
Luna