Hai să ne cunoaștem!

DESPRE MINE

Eu sunt Georgia Deaconu, Maestru în Metafizica Universului și ghidul tău către o viață mai împlinită și armonioasă. Unii dintre voi mă cunoașteți de pe vremea emisiunii "Totul este Feng Shui" la 6TV, alții m-ați întâlnit în călătoriile inițiatice și evenimentele pe care le-am organizat împreună. Iar dacă ești nou aici, îți urez un călduros bun venit în comunitatea noastră! Uite câteva clipuri care te vor ajuta să afli mai multe despre mine!

🌿 De ce să te lași ghidat de mine? 🌿

Începând cu 20 de ani în urmă, am pornit pe calea auto-descoperirii pentru a putea ajuta pe alții.

Motto-ul meu este „vreau să știu pentru a putea ajuta” motiv pentru care sunt aici, alături de tine, oricând ai nevoie să redescoperi calea ta, idealurile, visele și iubirea. Trăiesc după principiul „trăiește clipa” și doresc să te inspir și pe tine să faci la fel.

Dacă te-ai pierdut în griji, stres și anxietate, sunt aici pentru a-ți oferi sprijin. Cu întreagă mea cunoștință, iubire și devotament, voi fi alături de tine pentru a te ajuta să te redescoperi puternic în toate aspectele vieții tale și a aduce armonia în viața ta.

Am acumulat 20 de ani de studii și practică în domeniul educației nonformale pentru adulți, experiențe spirituale numeroase care m-au înălțat și îmbogățit, precum și cunoștințe solide de Feng Shui. Toate acestea sunt la dispoziția ta pentru a te ajuta să atingi prosperitatea pe plan sentimental, material, profesional și familial.

Practicile și Metodele Mele

Metodele pe care le-am dezvoltat se bazează pe decenii de practică și studiu, incluzând tehnici validate științific de neurochirurgi și psihologi. Vorbim aici despre meditație, mindfulness, Feng Shui și manifestare – toate concepute nu doar ca simple credințe, ci ca metode reale și eficiente de îmbunătățire a vieții tale.

Feng Shui – Mai Mult Decât o Credință

Am învățat că Feng Shui-ul, o filosofie veche de aproximativ 5000 de ani, poate fi un instrument puternic pentru a aduce prosperitate, dragoste, succes și orice altceva îți dorește inima. În comunitatea ZENLIFE, îți ofe cunoașterea necesară pentru a aplica aceste principii în viața ta.

Sprijin și Devotament Pentru Tine

Dacă te confrunți cu griji, stres și anxietate, sunt aici să te sprijin. Cu toată cunoașterea, iubirea și devotamentul meu, îți promit să fiu alături de tine, ajutându-te să te redescoperi și să aduci armonie în toate aspectele vieții tale. Alătură-te comunității ZENLIFE și începe călătoria către un “eu” mai sănătos, mai echilibrat și mai fericit.

TESTIMONIALE

Uite ce spun cei care au
lucrat cu mine!

Serviciile Mele

Misiunea mea este să te ghidez în călătoria TA de autodescoperire și vindecare, în calitate de terapeut holistic. Fie că îți dorești să îți eliberezi mintea de stres, să îți echilibrezi energia corporală sau să îți armonizezi casa sau biroul în acord cu principiile Feng Shui, sunt aici pentru tine.Îți pun în “palma” ceea ce ai nevoie în mod personalizat, pentru ca tu să-ți transformi viața, așa cum îți dorești.

De la consiliere holistică, consultanță Feng Shui, la analiza Coloanelor Destinului (Ba Zi), la interpretarea artelor divinatorii (I Ching, Tarot, Rune), până la terapii personalizate menite să te ajute să te eliberezi de anxietate, depresie, frici sau alergii.

Cursuri & Meditații

Participa la cursurile și meditațiile noastre online care au loc săptămânal pe Zoom. Învață, descoperă și dezvoltă-te în comunitatea noastră! Vezi aici detalii!

Terapie

Explorați serviciile noastre de consultație și terapie, care includ terapia individuală, terapia de grup și terapia pentru copii și adolescenți. Atenție: locurile sunt limitate!

Feng Shui

Feng Shui îți aduce fericirea în viață de familie, în carieră, în relațiile interumane, în toate aspectele vieții tale! Vezi aici serviciile mele Feng Shui & analiză casă!

Ești GATA să trăiești așa cum
îți DOREȘTI?

Te întâmpinăm cu brațele deschise la “Totul este Feng Shui”, sanctuarul tău pentru terapii holistice!Alătură-te comunității noastre ZENLIFE și începe călătoria către un “eu” mai sănătos, mai echilibrat și mai fericit.

Dacă te simți blocat și vrei să deblochezi situațiile relaționale, financiare, iubirea de sine și experiențele optime evoluției tale, atunci ESTE TIMPUL resetării!Fii gata să îți transformi spațiul și viața, pentru că aici, TOTUL ESTE, într-adevăr, Feng Shui!

Poate-ti place sa bei o cafea buna zilnic. Sau poate cheltui enorm pe luna pe vicii si placeri de moment care nu-ti sunt benefice nici mental, nici fizic. Comunitatea ZENLIFE te costa mai putin decat toate acestea. 

Este o investitie pe care o faci in cel mai important om din viata ta: TU! Iar daca simti ca nu e pentru tine, poti anula abonamentul oricand!

Hai in comunitatea ZENLIFE!
Sanctuarul Tău de Armonie și Echilibru!

Descoperă o oază de liniște și împlinire spirituală în inima comunității ZENLIFE. Te așteaptă 200+ membri. Înveți să fii fericit și să exiști în prezent, cât se poate de mult, cu bucurie și recunoștință. Iată ce primești dacă te alături clubului nostru:

Vrei o mulțime de resurse gratuite?
Abonează-te la newsletterul nostru!

Vrei să vorbești cu mine?

Ai întrebări pentru mine sau echipa mea? Folosește oricare dintre metodele de contact de mai jos pentru a discuta cu noi!

Shopping Cart
Scroll to Top
Pret
lei -
Categorie
Sorteaza Dupa
Luna