Acasă

Hai să ne cunoaștem!

DESPRE MINE

Bună! Eu sunt Georgia Deaconu, Maestru în Metafizica Universului. Mulți dintre voi m-au cunoscut încă de acum mulți ani, pe când prezentam emisiunea "Totul este Feng Shui" la 6TV. Alții, m-ați întâlnit în călătoriile inițiatice, cursurile și evenimentele pe care la-m făcut împreună. Iar, pentru cei care nu mă cunosc încă...vă urez bun venit în comunitatea mea!

De ce eu?

Începând cu 20 de ani în urmă, am pornit pe calea auto-descoperirii pentru a putea ajută pe alții.

Motto-ul meu este „vreau să știu pentru a putea ajuta” motiv pentru care sunt aici, alături de tine, oricând ai nevoie să redescoperi calea ta, idealurile, visele și iubirea. Trăiesc după principiul „trăiește clipa” și doresc să te inspir și pe tine să faci la fel.

Dacă te-ai pierdut în griji, stres și anxietate, sunt aici pentru a-ți oferi sprijin. Cu întreagă mea cunoștință, iubire și devotament, voi fi alături de tine pentru a te ajuta să te redescoperi puternic în toate aspectele vieții tale și a aduce armonia în viața ta.

Am acumulat 20 de ani de studii și practică în domeniul educației nonformale pentru adulți, experiențe spirituale numeroase care m-au înălțat și îmbogățit, precum și cunoștințe solide de Feng Shui. Toate acestea sunt la dispoziția ta pentru a te ajuta să atingi prosperitatea pe plan sentimental, material, profesional și familial.

Ești gata să descoperi
echilibrul perfect între minte, corp și spirit?

Te întâmpinăm cu brațele deschise la “Totul este Feng Shui”, sanctuarul tău pentru terapii holistice! Aici, la “Totul este Feng Shui”, credem în puterea sinergiei dintre mediul înconjurător și energia noastră interioară. Alătură-te comunității noastre ZENLIFE și începe călătoria către un “eu” mai sănătos, mai echilibrat și mai fericit.

Fii curajos, confruntă-ți fricile, inspiră-te din exemplele de viață fericită din jurul tău și transformă-ți viață într-o reflectare a intențiilor tale pozitive! Vei observă cum, că prin magie, prosperitatea se va grăbi să te îmbrățișeze. Pentru a realiza acest lucru, trebuie să acționezi, deblocând accesul către universul perfect al vieții tale!

Serviciile Mele

Misiunea mea este să te ghidez în călătoria TA de autodescoperire și vindecare, în calitate de terapeut holistic. Fie că îți dorești să îți eliberezi mintea de stres, să îți echilibrezi energia corporală sau să îți armonizezi casa sau biroul în acord cu principiile Feng Shui, sunt aici pentru tine. Îți pun în “palma” ceea ce ai nevoie în mod personalizat, pentru ca tu să-ți transformi viața, așa cum îți dorești.

De la consiliere holistică, consultanță Feng Shui, la analiza Coloanelor Destinului (Ba Zi), la interpretarea artelor divinatorii (I Ching, Tarot, Rune), până la terapii personalizate menite să te ajute să te eliberezi de anxietate, depresie, frici sau alergii.

Cursuri & Meditații

Participa la cursurile și meditațiile noastre online care au loc săptămânal pe Zoom. Învață, descoperă și dezvoltă-te în comunitatea noastră! Vezi aici detalii!

Terapie

Explorați serviciile noastre de consultație și terapie, care includ terapia individuală, terapia de grup și terapia pentru copii și adolescenți. Atenție: locurile sunt limitate!

Feng Shui

Feng Shui îți aduce fericirea în viață de familie, în carieră, în relațiile interumane, în toate aspectele vieții tale! Vezi aici serviciile mele Feng Shui & analiză casă!

Artele divinatorii

Îmbinăm înțelepciunea chineză ancestrală cu puterea mistică și simbolismul profund al Tarotului pentru a dobândi înțelepciune și a găsi ghidare în deciziile importante ale vieții.

Vrei o multime de resurse gratuite? Abonează-te la newsletterul nostru!

* Completarea acestui formular permite procesarea datelor tale conform Politicii de Confidențialitate

Discută cu Mine și echipa mea!

Ai întrebări pentru echipa noastră? Folosește oricare dintre metodele de contact de mai jos pentru a discuta cu noi!

Shopping Cart
Scroll to Top
Pret
lei -
Categorie
Sorteaza Dupa
Luna