Eșți gata să-ti descoperi adevăratul potențial?

CURSURI

Eveniment Online: Dorind să scapi de frici și blocaje? Învață cum să te conectezi cu energia vindecătoare a Lunii Pline!

Dorind să scapi de frici și blocaje? Învață cum să te conectezi cu energia vindecătoare a Lunii Pline din 23 MAI 2024 aduce oportunitatea perfectă pentru a face acest pas crucial.

Meditația va fi ONLINE pe ZOOM în data de 23 MAI ora 20:30, iar pentru înscrieri și detalii puteți rezerva locul adăugând în coș meditația, sau apelând la telefon 0770324184.

Sample Call to Action Heading

Add a strong one liner supporting the heading above and giving users a reason to click on the button below.

Click Here

Tu ce ai nevoie astăzi?

Selectează problema cea mai mare cu care te confrunți în acest moment
și vezi cum te pot ajuta!

Despre mine

Bună! Eu sunt Georgia Deaconu, Maestru în Metafizica Universului. Mulți dintre voi m-au cunoscut încă de acum mulți ani, pe când prezentam emisiunea „Totul este Feng Shui” la 6TV. Alții, m-ați întâlnit în călătoriile inițiatice, cursurile și evenimentele pe care le-am făcut împreună. Iar, pentru cei care nu mă cunosc încă…vă urez bun venit în comunitatea mea!

Misiunea mea este să te ghidez în călătoria TA de autodescoperire și vindecare, în calitate de terapeut holistic.
Fie că îți dorești să îți eliberezi mintea de stres, să-ți echilibrezi energia corporală sau să-ți armonizezi casa/biroul în acord cu principiile Feng Shui, sunt aici pentru tine! 

Metodele pe care le-am dezvoltat se bazează pe decenii de practică și studiu, incluzând tehnici validate științific de neurochirurgi și psihologi. Vorbim aici despre meditație, mindfulness, Feng Shui și manifestare – toate concepute nu doar ca simple credințe, ci ca metode reale și eficiente de îmbunătățire a vieții tale.

✨🌿 Alătură-te Comunității ZENLIFE 🌿✨
Evoluția Ta începe Aici!

Alătură-te Comunității
🌿ZENLIFE🌿
Evoluția Ta începe Aici!

Ești în căutarea unei vieți lipsite de stres, pline de încredere și fără frici? Îți dorești să fii înconjurat de prieteni care să te înțeleagă și să trăiești într-o lume armonioasă, unde lucrurile se aștern exact așa cum visezi?

Comunitatea ZENLIFE este răspunsul! Sub îndrumarea Georgiei Deaconu te vei alătura unui grup de oameni care împărtășesc aceleași dorințe de evoluție și dezvoltare personală.

Poate-ti place sa bei o cafea buna zilnic. Sau poate cheltui enorm pe luna pe vicii si placeri de moment care nu-ti sunt benefice nici mental, nici fizic. Comunitatea ZENLIFE te costa mai putin decat toate acestea. Este o investitie pe care o faci in cel mai important om din viata ta: TU! Iar daca simti ca nu e pentru tine, poti anula abonamentul oricand!

ZENLIFE este un spațiu unde poți crește, te poți dezvolta și poți învăța cum să trăiești o viață mai plină și mai împlinită.

Hai in comunitatea ZENLIFE!
Sanctuarul Tău de Armonie și Echilibru!

Descoperă o oază de liniște și împlinire spirituală în inima comunității ZENLIFE. Te așteaptă 200+ membri. Înveți să fii fericit și să exiști în prezent, cât se poate de mult, cu bucurie și recunoștință. Iată ce primești dacă te alături clubului nostru:

TESTIMONIALE

Uite ce transformări au membrii comunității ZENLIFE!

Shop Online

Unii le numesc Placebo. Noi le numim surse energetice REALE. În magazinul nostru vei găsi brățări, talismane și amulete care te vor ajută să-ți păstrezi echilibrul și armonia interioară. Toate sunt create cu pietre prețioase și semiprețioase, recunoscute pentru puterile lor de vindecare și de protecție energetică.

Brățara de Sănătate & Vindecare

Bratara de alianță cu Tai Sui

Bratara de înlăturare a invidiilor

Bratara de accesare a bogăției celeste

Vrei o mulțime de resurse gratuite?
Abonează-te la newsletterul nostru!

Discută cu Mine și Echipa Mea!

Ai întrebări pentru echipa noastră? Folosește oricare dintre metodele de contact de mai jos pentru a discuta cu noi!

Shopping Cart
Scroll to Top
Pret
lei -
Categorie
Sorteaza Dupa
Luna