Plăti, Retururi & Livrare

Site-ul www.totulestefengshui.ro reprezinta o platforma web online prin intermediul careia se comercializeaza 3 tipuri de produse:

– produse fizice (bratari, amulete, talismane, obiecte si accesorii feng shui);
– produse virtuale (cursuri, meditatii online, tabere si calatorii care se pot achizitiona online);
– produse cu abonament lunar recurent (abonament membri pe 1 luna, 6 luni sau 12 luni, abonament la grupul de whatsapp „Picatura de armonie”.

Produse fizice: Produsele fizice disponibile pe site-ul nostru includ brățări, amulete, talismane, obiecte și accesorii Feng Shui.
– Imaginile afișate pe site sunt furnizate în scopuri informative și pot varia în funcție de setarile ecranului si browserului dvs.
– Prețurile afișate pentru produsele fizice sunt exprimate în moneda locală și nu includ taxele de transport.
– Taxa de transport pentru produsele fizice este de 20 lei. Livram produsele fizice doar pe teritoriul Romaniei, in termen de 1-3 zile lucratoare, prin curier. Livrarea este gratuita pentru comenzile peste 300 lei.
– Plata pentru produsele fizice se face prin una dintre urmatoarele doua modalitati: plata ramburs (la primirea coletului), sau plata online cu cardul. Se accepta plata online cu card Visa, Mastercard sau Revolut. Plata online este securizata prin intermediul procesatorului de plata Stripe,. iar datele de plata ale clientilor nu sunt vizibile pentru www.totulestefengshui.ro, si nu sunt exploatate in nici un alt scop decat acela al prelucrarii si expedierii comenzii.

Produse virtuale: Produsele virtuale disponibile pe site-ul nostru includ cursuri online, meditații, ritualuri online, evenimente online.

– Toate produsele virtuale sunt achizitionate direct pe site-ul nostru www.totulestefengshui.ro si achitate online, cu cardul. Se accepta plata online cu card Visa, Mastercard sau Revolut. Plata online este securizata prin intermediul procesatorului de plata Stripe,. iar datele de plata ale clientilor nu sunt vizibile pentru www.totulestefengshui.ro, si nu sunt exploatate in nici un alt scop decat acela al prelucrarii si expedierii comenzii.
– Dupa confirmarea platii, clientul primeste pe adresa de email completata in timpul procedurii de comanda, detaliile de accesare a produsului cumparat: data si ora acestuia, link catre platforma Zoom pentru participare, orice alte detalii informative despre produsul achizitionat.
– Toate produsele virtuale au loc Live (in direct) prin intermediul platformei zoom. Pentru a participa sunt necesare urmatoarele: o conexiune stabilă la internet, un dispozitiv de pe care să va conectați (telefon mobil, tabletă, Pc sau laptop), aplicația „Zoom” descărcată și instalată pe dispozitivul dvs. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru întreruperile, defecțiunile sau problemele de conexiune cauzate de internetul sau dispozitivul dvs.

– Produsele virtuale NU sunt returnabile, si nu se inlocuiesc. Absenta de la eveniment, din orice motiv, atrage dupa sine pierderea contravalorii produsului achitat. Retineti ca daca nu participati la evenimentul/cursul/meditatia achitata, nu veti primi inapoi contravaloarea acestuia, si nu puteti folosi suma achitata pentru a participa la alt eveniment. Va rugam sa va inscrieti doar la evenimentele la care puteti participa!

– Drepturile de autor și proprietatea intelectuală asupra produselor virtuale sunt protejate și nu aveți permisiunea de a le reproduce, distribui sau utiliza în alte scopuri în afara utilizării personale

Produse cu abonament lunar recurent: includ abonamentele membrilor pe 1 lună, 6 luni sau 12 luni și abonamentul la grupul de WhatsApp „Picătura de Armonie”.

– Abonamentele lunare vor fi reînnoite automat la sfârșitul fiecărei perioade de facturare, cu excepția cazului în care anulați în prealabil abonamentul.
– Toate produsele virtuale sunt achizitionate direct pe site-ul nostru www.totulestefengshui.ro si achitate online, cu cardul. Se accepta plata online cu card Visa, Mastercard sau Revolut. Plata online este securizata prin intermediul procesatorului de plata Stripe,. iar datele de plata ale clientilor nu sunt vizibile pentru www.totulestefengshui.ro, si nu sunt exploatate in nici un alt scop decat acela al prelucrarii comenzii.

Shopping Cart
Scroll to Top
Pret
lei -
Categorie
Sorteaza Dupa
Luna