Hai în comunitatea ZENLIFE!

Devino Membru

✨🌿 Alătură-te Comunității ZENLIFE 🌿✨
Evoluția Ta începe Aici

🌿Alătură-te Comunității ZENLIFE!
Evoluția Ta începe Aici! 🌿

Ești în căutarea unei vieți lipsite de stres, pline de încredere și fără frici? Îți dorești să fii înconjurat de prieteni care să te înțeleagă și să trăiești într-o lume armonioasă, unde lucrurile se aștern exact așa cum visezi? Comunitatea ZENLIFE este răspunsul! Sub îndrumarea Georgiei Deaconu, terapeut holistic, te vei alătura unui grup de oameni care împărtășesc aceleași dorințe de evoluție și dezvoltare personală.

Iată ce îți oferim în cadrul comunității ZENLIFE:

Alege abonamentul preferat!

Îți propunem 3 abonamente lunare la comunitatea ZENLIFE. O dată ce ai făcut alerea ta, adaugă abonamentul în coș apasand butonul „vreau să mă abonez” aferent acestuia. Achita abonamentul pe pagina de checkout și vei primi imediat un email cu datele de accesare ale clubului ZENLIFE! Te așteptăm!

STANDARD

PREȚ VECHI: 300 LEI

99 lei/lună

Achită pe 6 luni: 499 lei sau Achită anual: 999 lei

PREMIUM

PREȚ VECHI: 699 LEI

399 lei/lună

Achită pe 6 luni: 2000 lei sau Achită anual: 3999 lei

ZEN MASTER

PREȚ VECHI: 999 LEI

699 lei/lună

Achită pe 6 luni: 3499 lei sau Achită anual: 6999 lei

TESTIMONIALE

Uite ce transformări au membrii comunității ZENLIFE!

Dacă te regăsești în oricare dintre aceste puncte, atunci Comunitatea ZENLIFE este cu siguranță un loc potrivit pentru tine. 

Este un spațiu unde poți crește, te poți dezvolta și poți învăța cum să trăiești o viață mai plină și mai împlinită.

Cum știi că ZENLIFE este pentru tine?

Te întrebi dacă un loc în Comunitatea ZENLIFE este ideal pentru tine? Iată câteva semne care te-ar putea ajuta să decizi:

Cauți Metode de Reducere a Stresului: Dacă simți că stresul zilnic îți afectează calitatea vieții și ești în căutarea unor metode eficiente pentru a-l gestiona, ZENLIFE îți oferă instrumentele necesare pentru a face acest lucru.

Vrei Să Îmbunătățești Încrederea În Tine: Dacă te lupți cu încrederea în tine și vrei să dezvolți o atitudine mai pozitivă și mai asertivă, ZENLIFE te poate ajuta prin cursuri și ateliere dedicate acestui aspect.

Te Interesează Practicile Spirituale: Dacă ești atras de meditație, mindfulness sau alte practici spirituale și vrei să le integrezi în viața ta, în ZENLIFE vei găsi un mediu propice pentru explorarea și aprofundarea acestor practici.

Cauți O Comunitate de Suport: Dacă îți dorești să fii parte dintr-o comunitate care împărtășește valori similare de creștere personală și sprijin reciproc, ZENLIFE este locul unde vei găsi oameni cu interese și obiective comune.

Dorești Să Ai o Viață Mai Armonioasă: Dacă îți dorești să trăiești o viață mai echilibrată și armonioasă, unde lucrurile se așază într-un mod care reflectă visele și aspirațiile tale, ZENLIFE îți poate oferi cunoștințele și resursele pentru a atinge acest obiectiv.

Ești Deschis la Învățare și Dezvoltare Continuă: Dacă ești mereu în căutare de noi oportunități de învățare și dorești să te dezvolți continuu atât pe plan personal, cât și spiritual, ZENLIFE îți oferă acces la o varietate de resurse educaționale.

ÎNTREABĂ-TE...

Tu cât Investești Lunar în NEFERICIREA Ta?

Cât te costă să rămâi blocat/ă în aceleași cercuri vicioase?

Gândește-te la acele lucruri pe care le faci sau la care renunți, în încercarea de a găsi alinare sau evadare temporară din situațiile nesatisfăcătoare. Poate fi vorba de obiceiuri precum cumpărăturile impulsive, mâncarea nesănătoasă, tutun, alcool…..sau, orice altceva care te face să pierzi oportunitățile de a crește și a te dezvolta. Toate acestea pot aduna costuri considerabile lună de lună!

Investiția în Comunitatea ZENLIFE, la doar 99 lei pe lună, este mult mai valoroasă și benefică pe termen lung. Îți oferă acces la resurse care te vor ajuta să îți rezolvi problemele la rădăcină, să îți îmbunătățești calitatea vieții și să găsești adevărata fericire și împlinire. Nu este doar o investiție financiară, ci una în bunăstarea ta emoțională și spirituală. Deci, întrebarea este: ești gata să investești în fericirea ta?

Georgia Deaconu - Ghidul Tău Spiritual!

Bună! Eu sunt Georgia Deaconu, Maestru în Metafizica Universului. Mulți dintre voi m-au cunoscut încă de acum mulți ani, pe când prezentam emisiunea „Totul este Feng Shui” la 6TV. Alții, m-ați întâlnit în călătoriile inițiatice, cursurile și evenimentele pe care le-am făcut împreună. Iar, pentru cei care nu mă cunosc încă…vă urez bun venit în comunitatea mea!

Începând cu 20 de ani în urmă, am pornit pe calea auto-descoperirii pentru a putea ajută pe alții. Motto-ul meu este „vreau să știu pentru a putea ajuta” motiv pentru care sunt aici, alături de tine, oricând ai nevoie să redescoperi calea ta, idealurile, visele și iubirea. 

Trăiesc după principiul „trăiește clipa” și doresc să te inspir și pe tine să faci la fel. Am acumulat 20 de ani de studii și practică în domeniul educației nonformale pentru adulți, experiențe spirituale numeroase care m-au înălțat și îmbogățit, precum și cunoștințe solide de Feng Shui. Toate acestea sunt la dispoziția ta pentru a te ajuta să atingi prosperitatea pe plan sentimental, material, profesional și familial.

Sunt sigură că VREI și ai nevoie de liniște, de încredere, de iubire, de curaj. Pentru toate astea, e nevoie doar de DORINȚA TA! Devino acum MEMBRU și beneficiezi de toate informațiile pe care le împărtășesc cu tine pentru a ne armoniza viața acasă – în familie, la birou, oriunde ne-am afla.

EȘTI GATA?

Devino ACUM Membru în Comunitatea ZENLIFE!

Abonamentele încep de la DOAR 99 lei/lună!

Nu este necesar să crezi în metafizică sau să fii o persoană profund spirituală pentru a beneficia de această schimbare. Tot ce trebuie este dorința de schimbare și deschiderea de a face acest pas. Metodele dezvoltate de Georgia se bazează pe decenii de practică și studiu și includ procese validate științific de neurochirurgi și psihologi, precum meditația, mindfulness-ul, feng shui-ul și manifestarea. Aceste tehnici nu sunt doar simple credințe, ci metode dovedite de a îmbunătăți calitatea vieții.

Mulți milionari recunosc că, deși inițial nu erau interesați de Feng Shui, au început să aplice principiile acestuia pentru că le-au adus prosperitate. Și nu doar în termeni financiari. Feng Shui-ul poate fi adaptat pentru a atrage dragoste, succes sau orice altceva își dorește inima ta.

Este timpul să depășești prejudecățile și ideile greșite despre Feng Shui și să te informezi despre filosofia sa, care este veche de aproximativ 5000 de ani. În comunitatea ZENLIFE, te ajutăm să faci exact asta – să te informezi, să aplici și să vezi rezultatele în propria ta viață. 

Întrebări frecvente despre
Comunitatea ZENLIFE

Cum devin membru ZENLIFE?

Tot ce trebuie să faci este să dai click pe butonul „Vreau să ma abonez” din dreptul pachetului preferat de tine. Vei fi întrebat dacă vrei să achiți lunar, pe 6 luni sau pe un an. Apoi, mergi la pagina de checkout, completează datele datele tale și achita contravaloarea pachetului. Vei primi un email de confirmare, care include factura aferentă sumei achitate și datele de acces  în comunitate. 

Cum fac plata pentru abonament?

Poți achita online cu cardul de credit, sau de debit. Plata este securizată prin STRIPE, cel mai folosit procesator de plata din Europa. Datele tale sunt în siguranță, criptate, și nici noi, nici STRIPE nu avem acces la acestea.

Preferi plata prin transfer bancar? Click aici pentru conturile noastre bancare și detaliile noastre de plata!

Cum aleg abonamentul potrivit pentru mine?

Depinde de ceea ce-ți dorești, posibilitățile tale financiare și timpul pe care vrei să-l aloci dezvoltării personale. Dacă poți participa săptămânal la cursuri și meditații online, atunci îți recomandăm abonamentul ZEN MASTER care INCLUDE TOATE cursurile și meditațiile noastre (prețurile fără abonament pentru acestea variază între 99 și 1000 lei per curs/meditație). Dacă vrei să testezi dacă ZENLIFE este o comunitate pentru tine, poți începe cu abonamentul STANDARD de doar 99 lei/luna. Nu-ti face probleme, poți schimba oricând abonamentul tău!

Pot anula abonamentul la ZENLIFE oricând?

Da, poți anula abonamentul tău la ZENLIFE oricând dorești, fără întrebări suplimentare sau taxe ascunse. Flexibilitatea este unul dintre principiile noastre de bază. Poți citi aici mai multe detalii despre cum anulezi abonamentul. Procedura este simplă, se face online, direct din contul tău de membru de pe site-ul nostru. De asemenea, poți alege un abonament mai mic, dacă preferi asta.

Este necesar să am experiență anterioară?

Nu, nu este necesar să ai experiență anterioară. Comunitatea ZENLIFE este deschisă tuturor, indiferent de nivelul de experiență în practicile spirituale. De asemenea, evenimentele, cursurile, materialele și meditațiile noastre  sunt concepute pentru a se potrivi atât începătorilor, cât și celor avansați în practici spirituale. Și, dacă ai întrebări, Georgia este aici să-ți răspundă la ele și să te asiste!

Evenimentele ZENLIFE sunt online sau față în față?

Evenimentele ZENLIFE sunt, în general, sesiuni online. Cursurile și meditațiile au loc exclusiv online. Acest lucru permite membrilor din diferite locații să participe și să se bucure de experiența comunității. Totuși, membri care au abonamentul ZENMASTER participă la evenimente și reatreat-uri exclusive care au loc fie în zone cu puternică încărcătură spirituală (exemplu: Triunghiul Sacru al Dacilor), fie la sediul nostru din București, sau în alte locații din țară. Dar, dacă preferi sesiuni de terapie și consultanță față în față, o poți contacta DIRECT pe Georgia aici!

Vrei să vorbești cu noi?

Ai întrebări pentru echipa noastră? Folosește oricare dintre metodele de contact de mai jos pentru a discuta cu noi!

Shopping Cart
Scroll to Top
Pret
lei -
Categorie
Sorteaza Dupa
Luna