Ești gata pentru călătoria vieții tale?

Călătorii Inițiatice

Ești gata să-ți permiți transformarea într-o călătorie a evoluției personale? Imaginează-ți că te afli într-un loc de poveste, departe de rutina zilnică, în mijlocul naturii sau într-un spațiu sacru, înconjurat de oameni care îți împărtășesc dorința de autocunoaștere și evoluție. Călătoriile inițiatice sunt despre a te regăsi și a te conecta cu esența ta. Tu pe care o alegi?

RETREAT TIBET

9 - 18 NOI sau 21-30 aprilie

Drumul către TINE începe astăzi, aici, acum! În Tibet descoperi care sunt „mesajele inconștiente” pe care le-ai gravat în tine și înveți să te îndepărtezi de ele. Vei fi pe deplin aliniat cu spiritul tău și vei găsi motivația de care ai nevoie pentru a-ți schimba viața!

RETREAT CORFU

13-18 IUNIE

Călătoria spirituală în CORFU îți oferă oportunitatea de a-ți descoperi și echilibra puterea feminină, prin meditație, yoga și alte practici spirituale într-un cadru natural și relaxant din insula grecească. Este o investiție pe care o faci în bunăstarea și sănătatea ta!

RETREAT SARMI

22 - 25 IUNIE

Ești gata să pornești într-o călătorie extraordinară spre tine însuți și să trăiești o viață care are sens și direcție clară? În mijlocul naturii mărețe și pe fundalul munților impunători, Sarmisegetusa te invită să te conectezi la rădăcinile tale!

RETREAT PERU

16 - 25 AUGUST

Dorești să îți redescoperi conexiunea cu natura și cu propria ființă? Alătură-te unei experiențe profunde, în inima misterioasă a Peruului, unde vei putea să te reconectezi cu ține însuți și să explorezi tainele și învățăturile șamanilor Q'ero, moștenitori ai unei înțelepciuni străvechi. Descoperă Machu Picchu alături de șamani!

RETREAT BALI

25 NOI-4 DECEMBRIE

Descoperă o oază de pace și vindecare, unde sufletul se întâlnește cu splendoarea naturală a insulei Bali. Este mai mult decât o simplă escapadă! Este o călătorie profundă în sine, un parcurs inițiatic care te invită să explorezi și să-ți vindeci traumele într-unul dintre cele mai sacre și frumoase locuri de pe Pământ.

RETREAT SRI LANKA

30 AUGUST - 8 SEPTEMBRIE

Vindecă Rănile Relațiilor Tale în Raiul Armoniei din Sri Lanka! Georgia pregateste pentru TINE intr-un cadru feeric, ateliere zilnice și sesiuni interactive pentru ca tu sa beneficiezi de sprijin și îndrumare personalizată pentru a-ți transforma relațiile în adevărate surse de bucurie și evoluție. Asigură-ți locul acum !

Ești gata să descoperi
echilibrul perfect între minte, corp și spirit?

Ai auzit de conceptul de "retreat", dar te-ai întrebat vreodată ce anume îl face atât de special și transformator? Noi, suntem mândri să fim pionierii acestui concept unic în România, oferindu-ți nu doar o escapadă, ci o adevărată călătorie inițiatică în unele dintre cele mai sacre și misterioase locuri de pe glob.

Te-ai săturat să te întorci obosit, deprimat, secatuit de puteri dintr-o excursie clasică, oricât de frumoasă a fost aceasta? În călătoriile noastre inițiatici te vei descoperi, te vei relaxa, dar vei învăța și cum să aplici în viața de zi cu zi principiile de echilibru și armonie pe care le descoperi pe parcurs.

🌟 Transformarea este Cheia!

Când alegi să participi la unul dintre retreat-urile noastre, te angajezi într-o călătorie care te va schimba pentru totdeauna. Nu vei reveni acasă obosit și fără energie, așa cum se întâmplă după o vacanță clasică. Vei reveni revigorat, inspirat și gata să aplici înțelepciunea și lecțiile învățate în viața de zi cu zi.

De ce să rezervi acum una dintre Călătoriile noastre Inițiatice?

O Calatorie lnitiatica este mai mult decât o simplă vacanță sau o pauză de la rutina zilnică. Este o călătorie profundă în interiorul tău, facilitată de vizitarea unor locuri cu o încărcătură energetică și spirituală excepțională. Alături de Georgia Deaconu, vei explora locuri precum Tibet, Sri Lanka, Corfu, Peru sau Sarmizegetusa, care sunt adesea inaccesibile turistului obișnuit.

🙏 O Experiență Diferită de Oricare Alta

Deosebindu-ne de excursiile clasice oferite de agențiile de turism, noi îți propunem un parcurs cu adevărat transformator. Participând la retreat-urile noastre, nu doar că îți vei lărgi orizonturile spirituale, dar vei avea și oportunitatea de a explora unele dintre cele mai frumoase și misterioase locuri de pe pământ. Este o călătorie care îți promite să fie la fel de profundă pe cât este de memorabilă! Te invităm să faci un scurt Test Online pentru a află care dintre Retreat0urile noastre este cel mai potrivit pentru nevoile tale:

Uite ce transformari aducem!

Cu cine vei călători...

Bună! Eu sunt Georgia Deaconu, Maestru în Metafizica Universului. Mulți dintre voi m-au cunoscut încă de acum mulți ani, pe când prezentam emisiunea „Totul este Feng Shui” la 6TV. Alții, m-ați întâlnit în călătoriile inițiatice, cursurile și evenimentele pe care la-m făcut împreună. Iar, pentru cei care nu mă cunosc încă…vă urez bun venit în comunitatea mea!

Misiunea mea este să te ghidez în călătoria TA de autodescoperire și vindecare, în calitate de terapeut holistic.
Fie că îți dorești să îți eliberezi mintea de stres, să-ți echilibrezi energia corporală sau să-ți armonizezi casa/biroul în acord cu principiile Feng Shui, sunt aici pentru tine!

Îți pun în “palmă” ceea ce ai nevoie în mod personalizat, pentru ca tu să-ți transformi viața, așa cum îți dorești!

De la consiliere holistică, consultanță Feng Shui, la analiza Coloanelor Destinului (Ba Zi), la interpretarea artelor divinatorii (I Ching, Tarot, Rune), până la terapii personalizate menite să te ajute să te eliberezi de anxietate, depresie, frici sau alergii.

Vrei o mulțime de resurse gratuite?
Abonează-te la newsletterul nostru!

Discută cu Mine și echipa mea!

Ai întrebări pentru echipa noastră? Folosește oricare dintre metodele de contact de mai jos pentru a discuta cu noi!

Shopping Cart
Scroll to Top

VEZI DETALII
21-30 APRILIE

VEZI DETALII
9 - 18 NOIEMBRIE

Pret
lei -
Categorie
Sorteaza Dupa
Luna