13-18 IUNIE 2024

CORFU

Călătoria spirituală CORFU îți oferă oportunitatea de a-ți descoperi și echilibra puterea feminină, prin meditație, yoga și alte practici spirituale într-un cadru natural și relaxant din insula grecească Corfu.

🌺 Descoperă și Echilibrează-ți Puterea Feminină în Corfu! 🌺

Ești pregătită să investești în bunăstarea și sănătatea ta spirituală și emoțională? Călătoria noastră spirituală în Corfu îți oferă exact această oportunitate! Este un Retreat EXCLUSIV feminin, o experiență care te va îmbogăți și îți va schimba modul în care vezi lumea și pe tine însuți.

Te invităm să-ți iei timp pentru tine, departe de lumea ta “dezlănțuită” ( serviciu, casă, copii, partener, părinți, griji, telefoane, emailuri), într-un cadru natural plăcut, cu sprijin profesionist, cu oameni ca tine, pentru a te apleca asupra lucrurilor după care tânjești.  Aici vei învăța…

Descoperă și Vindecă!

Trăim  vremuri în care CINE REUȘEȘTE este puternic, agresiv, impulsiv și într-o lupta continuă. În timpul acesta în care este foarte greu să-ți găsești energia feminină, așa cum o știam o dată – reprezentând iubirea, devotamentul, blândețea, armonia și înțelegerea – ne pierdem printre trăiri fără rost.

Oare merită? Pentru că toate aceste calități feminine vin din creația cerurilor, este normal ca NOI, FEMEILE, să răspundem pozitiv doar la iubire, la tandrețe și stabilitate. Dar unde putem găsi toate astea? Răspunsul vine tot din noi!

Astfel, s-a născut Tabăra de Feminitate care ne face să ne întoarcem la rădăcinile noastre, să redescoperim puterea interioară, frumusețea naturală și SĂ DEVENIM DORITE, PUTERNICE și IUBITE.

Transfoma-te, Iubește-te și
Relaxează-te în Corfu!

Poți să fii aproape de alții doar atunci când ești cu adevărat aproape de tine. Iar calea spre relații conștiente și împlinitoare, spre intimitatea reală începe cu calea către tine, către inima și sufletul tău.

Ești pregătită să investești în bunăstarea și sănătatea ta spirituală și emoțională? Călătoria noastră spirituală în Corfu îți oferă exact această oportunitate! Chiar dacă ești obișnuită să faci totul singură, în decurs de 7 zile vei avea ajutoare magice care te vor susține în a descoperi:

5 căi de manifestare a nevoilor tale pentru atragerea iubirii necondiționate. Caracteristicile personalității tale, pentru a găsi partenerul ideal; Meditația inimii.

Identificarea fricilor care te țin pe loc și te fac să stai ascunsă față de provocările vieții; 2 modalități de a privi viața prin ochelarii Tao și Zen (două filozofii de viață care te vor expune unor trăiri magice, care îți vor da răspuns întrebărilor tale de până acum); Exercițiu de expunere condiționată prin identificarea gândurilor și emoțiilor care îți crează sistemul funcțional atât în viața de zi cu zi, cât și în cuplu; Exercițiu de capacitate a puterii personale

Ziua începe cu magia Tarotului și explicarea cărților de putere (Arcanele mici și Arcana Mare); Ședințe paralele de răspunsuri și întrebări, în ședințe private atât cu magia Runelor cât și în Magia Tarotului; Meditația FOCULUI, desfășurată în aer liber, pentru atragerea IUBIRII NECONDIȚIONATE!

Care sunt liniile vieții prin Oglindă Eseniană a Sinelui Tău, pe care le potențezi astfel încât viața ta să devină magnet de echilibru, iubire, sănătate și abundență; Facilitare în energia senzualității și a sexualității: inițiere în folosirea oului de jad, pentru vindecarea experiențelor sexuale traumatizante.

Descoperă ce s-a transformat în interiorul tău pe parcursul celor 5 zile și printr-un plan aproape perfect, treci la acțiune lăsând în urmă Fricile, părerile de rău, trecutul și TRĂIND ÎN CEA MAI BUNĂ VARIANTA A PREZENTULUI TĂU!

În Tabăra de Feminitate, vom reînvăța ce înseamnă să fii cu adevărat femeie. De aceea am ales o locație la mare, în mijlocul naturii, înconjurați de apă, soare și nisipuri calde. Să fii femeie înseamnă, în primul rând să emani energia IUBIRII și la rândul tău să fii magnet de iubire necondiționată. Dacă ai pierdut această emoție, în timp de 5 zile o vei recăpăta prin exercițiile taoiste pe care le vom practica împreună.

Acest retreat nu este doar o vacanță, ci o investiție profundă în TINE. Este un moment de a te opri din ritmul frenetic al vieții cotidiene și de a te dedica restabilirii armoniei interioare și a sănătății emoționale.  Te vei bucura de peisaje pitorești, ape cristaline și o atmosferă care respiră pace și liniște.

Te invităm să ni te alături în această călătorie de redescoperire și echilibrare a puterii feminine. Este timpul să îți acorzi atenția și îngrijirea pe care le meriți!

Cum știi că Retreatul din Corfu este pentru tine?

Înconjurată de frumusețea și serenitatea insulei grecești, vei avea șansa să te reconectezi cu puterea ta feminină. Această călătorie este un refugiu pentru suflet, un moment de respiro și regăsire a echilibrului intern. Este pentru tine dacă…

Vrei să trăiești ușor, dincolo de anumite blocaje sau tipare inconștiente pe care observi că le repeți?

Vrei să te eliberezi de ceea ce familia și societatea ți-au spus că “trebuie”?

Uneori pur și simplu nu îți găsești locul? Simți uneori că duci cu tine poveri care nu sunt ale tale?

Ai încă părți din trecutul tău cu care nu te-ai împăcat pe deplin? Vrei să înțelegi cine ești tu “dincolo de povestea ”pe care tu ți-o repeți sau pe care ți-au repetat-o alții?

Ești pregătită să stai în prezent și să-ți onorezi trecutul, ca să te poți sprijini și susține cu el? Vrei să îți dai voie să îți creezi viitorul într-un fel care te reflectă pe tine, dorința sufletului tău și nu condiționările tale?

TESTIMONIALE RETREAT-URI

Uite ce spun cei care ne-au însoțit până acum!

O călătorie unică alături de un maestru!

Sunt călăuza ta de lumină, care te va însoți să descoperi toate aceste resurse pe care să le pui în slujba fericirii și împlinirii tale. Iată care este misiunea mea:

Respir după principiul “trăiește clipa” și clipa mea este cea mai frumoasă, mai intensă și mai importantă pentru mine. La fel vreau să te inspir și pe tine!
Dacă ai uitat, de prea multe griji, stresuri și angoase, să ridici capul și să-ți strigi numele, mă ai pe mine! Îți vin ajutor cu toată știința mea, toată iubirea și devotamentul meu, pentru a te ajuta să te redescoperi puternic în toate aspectele vieții tale și a-ți aduce armonia în viață!

Sunt alături de tine pentru a te ajuta să găsești răspunsuri și soluții la întrebările care te preocupă. Sunt onorată și privilegiată să pot împărtăși din cunoștințele și darurile mele celor care au nevoie de ghidare și care îmi permit să fiu parte din călătoria lor  prin Viață,  pentru că ”Dăruind, vei dobândi”! Lasă-te îndrumată de intuiție și curiozitate și permite-mi să te cunosc; astfel Tu cunoscându-te mai bine pe tine însăți!

Uite ce pierzi dacă ratezi călătoria inițiatică în Corfu:

Experiența de a Te Reconecta cu Tine Însăți: Această călătorie oferă un cadru ideal pentru a te retrage din agitația cotidiană și a te reconecta cu tine însuți, într-un mediu natural liniștitor și inspirațional.

Dezvoltarea Personală și Autocunoașterea: Vei rata șansa de a participa la ateliere și activități care promovează autocunoașterea și dezvoltarea personală, elemente esențiale pentru o viață împlinită și echilibrată.

Formarea de Noi Prietenii și Conexiuni: Călătoriile spirituale adună adesea persoane cu interese și căutări similare. Pierzi șansa de a întâlni și de a te conecta cu oameni noi, posibil prietenii pe viață.

Momentul unei Schimbări Profunde: Multe persoane găsesc în astfel de călătorii momentul potrivit pentru o schimbare majoră în viața lor. Fără această experiență, s-ar putea să ratezi un punct de cotitură esențial în dezvoltarea ta personală și spirituală.

Zile
Ore
minute

EȘTI PREGĂTIT?

Rezervă-ți acum locul în Călătoria Spirituală din Corfu!

Locuri libere: doar 10!

Prețul include activitățile fiecărei zile. Practic, în acest pachet, acestea costă cât o consultație individuală: adică 78€/zi. Asta însemna că pe parcursul a 7 zile, vei avea beneficiile a mai bine de 60 de ore petrecute compania Georgiei, care îți oferă cunoaștere, descoperire și redimensionare energetică la prețul celei mai mici investiții.

Pachetul de cazare pentru un loc în camera dublă cu mic dejun pentru 7 zile este de 35 Euro, și se achită separat.

*Masa te costă cât vei consuma! Având în vedere că vom mânca în funcție de locul în care ne va prinde foamea 🙂Corfu are mâncăruri delicioase și prețurile sunt asemănătoare prețurilor din România. Transportul pe insula îl vom face cu minivan pe care îl vom închiria din aeroport și pe care îl vom plăti la comun (aprox 90euro/ pers pentru toate cele 7 zile). În CORFU ajungem cu avionul, călătorind cu RyanAir timp de aprox o ora și 35 de minute. Prețul biletului de avion dus-întors este de aprox. 300 Euro, în funcție de data achiziției.

*Poți plăti doar taxa de rezervare de 50% din prețul întreg, caz în care nu mai beneficiezi de oferta de mai sus, și totalul este de 999€/persoană! Oferim reduceri pentru grupuri mai mari de 4 persoane! Contactează-ne aici!

Întrebări frecvente despre
Călătoria din Corfu!

Cum rezerv un loc în Călătoria din Corfu?

Tot ce trebuie să faci este să dai click pe butonul „adaugă în coș” de mai jos. Vei fi întrebat dacă vrei să achiți integral călătoria, sau doar taxa de rezervare în valoare de 50% din prețul total. Apoi, mergi la pagina de checkout, completează datele datele tale și achita contravaloarea călătoriei. Vei primi un email de confirmare, care include și factura aferentă sumei achitate. Echipa noastră te va contacta telefonic în maximum 24 de ore lucrătoare pentru a confirma și a stabili cu tine detaliile călătoriei.

*Atenție! Dacă alegi să achiți doar taxa de rezervare NU beneficiezi de prețul special redus de 790€!!

De asemenea, ne poți contacta pentru o rezervare telefonică, dacă preferi asta!

Ce se întâmplă dacă am plătit și nu mai pot merge în Călătorie?

Noi achităm în avans cazarea și costurile aferente partenerilor din locațiile pe care le vizităm. Aceștia NU ne returnează banii dacă unul sau mai mulți participanți se răzgândesc. De aceea, dacă ai achitat deja integral sau parțial călătoria ta spirituală, iată ce opțiuni ai:

– Anulezi cu mai mult de 2 luni înainte: pierzi 50% din valoarea achitată de tine, sau primești un voucher pentru a folosi suma achitată pentru o altă Călătorie Spirituală din oferta noastră; *În caz de decese în familie sau accidente se reține doar 20% din valoarea achitată!

– Anulezi cu mai puțin de 30 de zile înainte de data Călătoriei: pierzi contravaloarea serviciilor achitate de tine. 

Te sfătuim să-ți faci o asigurare de călătorie, astfel încât, în cazul în care ai accidente, îmbolnăviri etc. să-ți recuperezi suma achitată și să stai fără griji!

Este nevoie de vreo pregătire specială înainte de a participa la Călătoria din Corfu?

Nu este nevoie de o pregătire specială, dar recomandăm participanților să vină cu o atitudine deschisă și dornică de auto-explorare și creștere personală. De asemenea, îți sugerăm să aduci haine confortabile pentru atelierele de yoga, precum și echipament adecvat pentru activități în aer liber.

Cum fac plata?

Poți achita online cu cardul de credit, sau de debit. De asemenea, dacă achiți ACUM integral beneficiezi de reducere de 209€ din prețul total al călătoriei. Mai exact, vei plăti dor 780€ în loc de 999€!

Preferi plata prin transfer bancar? Click aici pentru conturile noastre bancare și detaliile noastre de plata!

Ce include prețul Călătoriei din Corfu?

Prețul include activitățile programate în fiecare zi, care constau în sesiuni de cunoaștere, descoperire și redimensionare energetică sub îndrumarea Georgiei. Aceste sesiuni costă echivalentul unei consultații individuale, adică 78€/zi. Astfel, pentru 7 zile, vei beneficia de peste 60 de ore de activități și sesiuni cu Georgia.

Pachetul de cazare pentru un loc într-o cameră dublă, care include micul dejun pentru 7 zile, are un cost separat de 35€ pe zi. Călătoria cu avionul până în Corfu se face cu avionul. Prețul biletului de avion dus-întors este de aproximativ 300€, variind în funcție de momentul achiziției. Te asistăm cu organizarea transportului, dacă este necesar. Contactează-ne aici pentru asistență!

Există vreo reducere pentru grupuri sau pentru rezervări timpurii?

Da, oferim reduceri pentru grupuri mai mari de 5 persoane și, de asemenea, pentru rezervările timpurii.  Pentru a beneficia de aceste reduceri, te rugăm să ne contactezi direct prin telefon sau email pentru detalii și asistență în procesul de rezervare.

Cum pot afla mai multe detalii despre programul Călătoriei din Corfu?

Detaliile complete ale programului, inclusiv orarul atelierelor și activităților, sunt disponibile pe pagina web a călătoriei. 

De asemenea, după confirmarea rezervării, vei primi prin email un ghid detaliat cu toate informațiile necesare despre programul zilnic. Dacă ai întrebări, discuta LIVE cu noi aici.

Vrei să vorbești cu noi?

Ai întrebări pentru echipa noastră? Folosește oricare dintre metodele de contact de mai jos pentru a discuta cu noi!

Shopping Cart
Scroll to Top
Pret
lei -
Categorie
Sorteaza Dupa
Luna