Acasă

CĂLĂTORII INIȚIATICE

Tabăra spirituală CORFU îți oferă oportunitatea de a-ți descoperi și echilibra puterea feminină, prin meditație, yoga și alte practici spirituale într-un cadru natural și relaxant din insula grecească Corfu.

Ce se întâmplă în tabără:

Trăim  vremuri în care CINE REUȘEȘTE este puternic, agresiv, impulsiv și într-o lupta continuă. În timpul acesta în care este foarte greu să-ți găsești energia feminină, așa cum o știam o dată: reprezentând iubirea, devotamentul, blândețea, armonia și înțelegerea, ne pierdem printre trăiri fără rost.

Oare merită?

 Pentru că toate aceste calități feminine, vin din creația cerurilor, este normal ca NOI, FEMEILE, să răspundem pozitiv doar la iubire, la tandrețe și stabilitate. Dar unde putem găsi toate astea? Răspunsul vine tot din noi!

Astfel, s-a născut Tabăra de Feminitate care ne face să ne întoarcem la rădăcinile noastre, să redescoperim puterea interioară, frumusețea naturală și SĂ DEVENIM DORITE, PUTERNICE și IUBITE.

Așadar, bucură-te de o călătorie spirituală o dată la ceva timp. Poți să începi de azi. Acum. Înscrie-te în Tabăra inițiatică din Corfu!

Te invit să-ți iei timp pentru tine, departe de lumea ta “dezlănțuită” ( serviciu, casă, copii, partener, părinți, griji, telefoane, emailuri) …într-un cadru natural plăcut…cu sprijin profesionist …cu oameni ca tine…pentru a te apleca asupra lucrurilor după care tânjești. 

Poți fi aproape de alții doar atunci când ești cu adevărat aproape de tine. Iar calea spre relații conștiente și împlinitoare, spre intimitatea reală începe cu calea către tine, către inima și sufletul tău.

Ce înseamnă energia feminină și cum o cultivăm?

În Tabăra de Feminitate, vom reînvăța ce înseamnă să fii cu adevărat femeie. De aceea am ales o locație la mare, în mijlocul naturii, înconjurați de apă, soare și nisipuri calde. Să fii femeie înseamnă, în primul rând să emani energia IUBIRII și la rândul tău să fii magnet de iubire necondiționată. Dacă ai pierdut această emoție, în timp de 5 zile o vei recăpăta prin exercițiile taoiste pe care le vom practica împreună.

Chiar dacă ești obișnuită să faci totul singură, în decurs de 7 zile vei avea ajutoare magice care te vor susține în a descoperi:

Ziua 1: Dedicată Cunoașterii puterilor tale:  5 căi de manifestare a nevoilor tale pentru atragerea iubirii necondiționate; Caracteristicile personalității tale, pentru a găsi partenerul ideal; Meditația inimii

Ziua 2: Dedicată potențării energiei puterii personale.  Identificarea fricilor care te țin pe loc și te fac să stai ascunsă față de provocările vieții; 2 modalități de a privi viața prin ochelarii Tao și Zen (două filozofii de viață care te vor expune unor trăiri magice, care îți vor da răspuns întrebărilor tale de până acum); Exercițiu de expunere condiționată prin identificarea gândurilor și emoțiilor care îți crează sistemul funcțional atât în viața de zi cu zi, cât și în cuplu; Exercițiu de capacitate a puterii personale

Ziua 3: Dedicată magiei feminine. Ziua începe cu magia Tarotului și explicarea cărților de putere (Arcanele mici și Arcana Mare); Ședințe paralele de răspunsuri și întrebări, în ședințe private atât cu magia Runelor cât și în Magia Tarotului; Meditația FOCULUI, desfășurată în aer liber, pentru atragerea IUBIRII NECONDIȚIONATE

Ziua 4-5: Dedicată creării unui “dream chart” al vieții ideale. Care sunt liniile vieții prin Oglindă Eseniană a Sinelui Tău, pe care le potențezi astfel încât viața ta să devină magnet de echilibru, iubire, sănătate și abundență; Facilitare în energia senzualității și a sexualității: inițiere în folosirea oului de jad, pentru vindecarea experiențelor sexuale traumatizante  

Ziua 6-7: Dedicată Sfârșitului și Începutului. Descoperă ce s-a transformat în interiorul tău pe parcursul celor 5 zile și printr-un plan aproape perfect, treci la acțiune lăsând în urmă Fricile, părerile de rău, trecutul și TRĂIND ÎN CEA MAI BUNĂ VARIANTA A PREZENTULUI TĂU!

Vrei să vezi Grecia altfel decât cu un tur clasic și plictisitor? Paradisul verde al Greciei te așteaptă într-o nouă Călătorie Inițiatică! Călătoria spre suflet este o cale de o frumusețe nebănuită, plină de darurile vindecării, reîmprospătării sufletului și regăsirii drumului.

Această tabără este pentru tine dacă:

O călătorie unică alături de un maestru!

Georgia Deaconu: Sunt călăuza ta de lumină, care te va însoți să descoperi toate aceste resurse pe care să le pui în slujba fericirii și împlinirii tale. Iată care este misiunea mea:

Respir după principiul “trăiește clipa” și clipă mea este cea mai frumoasă, mai intensă și mai importantă pentru mine. La fel vreau să te inspir și pe ține!
Dacă ai uitat, de prea multe griji, stresuri și angoase, să ridici capul și să-ți strigi numele, mă ai pe mine! Îți vin ajutor cu toată știința mea, toată iubirea și devotamentul meu, pentru a te ajuta să te redescoperi puternic în toate aspectele vieții tale și a-ți aduce armonia în viață!

Ce fac eu cel mai bine?

Sunt alături de “tine” pentru a te ajuta să găsești răspunsuri și soluții la întrebările care te preocupă. Sunt onorată și privilegiată să pot împărtăși din cunoștințele și darurile mele celor care au nevoie de ghidare și care îmi permit să fiu parte din călătoria lor  prin Viață,  pentru că ”Dăruind, vei dobândi”!

Lasă-te îndrumat de intuiție și curiozitate și permite-mi să te cunosc; astfel Tu cunoscându-te mai bine pe tine însuți!

Învață alături de Georgia cum să pui împreună tot ce ai acumulat și să transformi pasiunea în BUCURIA vieții tale. Călătoria Inițiatică în Corfu este o investiție pe care o faci în pacea, bunăstarea și sănătatea ta! Hai și tu!

Cât costă? 999* euro

Activitățile fiecărei zile în parte te vor costă cât o consultație individuală: adică 78€/zi. Asta însemna că pe parcursul a 7 zile, vei avea beneficiile a mai bine de 60 de ore petrecute compania Georgiei Deaconu, care îți oferă cunoaștere, descoperire și redimensionare energetică la prețul celei mai mici investiții. Mai mult decât atât vei primi și un bonus de reducere de 10% la instrumentele de lucru pe care le vei folosi ulterior (bineteles dacă dorești să le achiziționezi: Artă divinatorie: Rune și Oul de Jad).

Pachetul de cazare cu mic dejun pentru 7 zile este de 35 Euro pentru un loc în camera dublă.

*Masa te costă cât vei consuma! Având în vedere că vom mânca în funcție de locul în care ne va prinde foamea 🙂 Corfu are mâncăruri delicioase și prețurile sunt asemănătoare prețurilor din România.

Transportul pe insula îl vom face cu minivan pe care îl vom închiria din aeroport și pe care îl vom plăti la comun (aprox 90euro/ pers pentru toate cele 7 zile).

În CORFU ajungem cu avionul, călătorind cu RyanAir timp de aprox o ora și 35 de minute. Prețul biletului de avion este de aprox 100 Euro, în funcție de datăaachiziției.

Ce se întâmplă după ce te califici?

După ce ai completat formularul, în cazul în care te-ai calificat, vei fi contactat telefonic de care echipa noastră pentru a-ți comunica toate detaliile participării tale în CĂLĂTORIA INIȚIATICĂ DIN CORFU.
Acest proces implică mobilizarea ta în procesul de pregătire pentru această călătorie unică în viață. Din momentul calificării tale, GEORGIA TE ÎNSOȚEȘTE permanent în tranformarea ta și după ce vei achita avansul taberei vom da startul “RECONFICURARII TALE PERSONALE” pentru a maximiza EXPERIENȚA călătoriei inițiatice.

Vrei să vorbești cu noi?

Ai întrebări pentru echipa noastră? Folosește oricare dintre metodele de contact de mai jos pentru a discuta cu noi!

Shopping Cart
Scroll to Top
Pret
lei -
Categorie
Sorteaza Dupa
Luna