Acasă

CĂLĂTORII INIȚIATICE

PERU

Doresti sa iti redescoperi conexiunea cu natura si cu propria fiinta? Atunci aceasta tabara este pentru tine! In anul 2024, te invitam sa te alaturi unei experiente profunde, in inima misterioasa a Peruului, unde vei putea sa te reconectezi cu tine insuti si sa explorezi tainele si invataturile samanilor Q'ero, mostenitori ai unei intelepciuni stravechi.

E momentul TĂU! CĂLĂTORIA care TE ÎNVAȚĂ CUM să:

Indiferent daca esti la prima ta astfel de experienta sau daca ai mai trecut prin ritualuri si ceremonii samanice, aceasta tabara iti va oferi un spatiu unic de dezvoltare si transformare.De ce sa alegi Tabara Peru 2024?
In societatea moderna, ne gasim adesea izolati de propria noastra esenta si de conexiunea cu natura. Ignoram propriile trairi si emotii, intrand intr-un conflict intern care poate duce la stres, anxietate si chiar afectiuni fizice. Este momentul sa ne intoarcem la Natura noastra divina si sa ne conectam cu fortele vindecatoare ale universului.

Următorii 20 de ani, începând cu 2024, reprezintă o perioadă crucială în care apartenența la relații sănătoase va avea un impact semnificativ asupra evoluției noastre.

2024 promite să fie un an provocator, marcat de prezența cel mai puternic animal celest – DRAGONUL. Aceasta simbolizează forța, puterea și oportunitățile excepționale care ne stau în față.

Pentru a profita la maximum de aceste oportunități și a ne asigura evoluția pozitivă în următorii 20 de ani, este crucial să fim pregătiți. Iar pregătirea noastră începe prin construirea și menținerea unor relații sănătoase.

Ce vei invata si experimenta?

Nu pierde oportunitatea de a participa la aceasta calatorie unica in 19-28 februarie 2024.

Pentru informatii suplimentare si inscrieri, sunati la numarul 0770324184
 Programul Taberei:

Ziua 1: Plecare din Bucuresti spre Lima.  Incepe aventura noastra in Peru cu un zbor direct catre Lima, capitala tarii. Vom ajunge intr-un oras vibrant si plin de istorie.

Ziua 2: Lima – Descoperirea Orasului. Vom incepe cu un tur de acomodare in Lima, vizitand Piata Mayor, Muzeul de artefacte columbiene si frumoasa Manastire San Francisco. Apoi, ne vom relaxa in Miraflores, savurand privelistea asupra Oceanului Pacific.

Ziua 3: De la Lima la Cusco. Astazi, ne vom imbarca pe un avion catre Cusco, inima Imperiului Inca. Vom explora orasul si ne vom caza pentru o noapte.

Ziua 4: Descoperirea Junglei pe Valea Urubamba.  Ne aventuram in jungla peruviana, luand trenul pe ruta spectaculoasa Ollantaytambo – Aguas Caliente. Pe drum, vom admira peisaje incredibile.  

Ziua 5: Cazare in Altiplano.  Ne vom caza intr-un sat pitoresc din Altiplano, unde vom putea experimenta autenticitatea vietii locale si frumusetea naturala a regiunii.

Ziua 6: Machu Picchu – Visul devenit realitate. Azi, ne vom aventura pe traseul spectaculos catre Machu Picchu, una dintre cele mai mari minuni ale lumii antice. Vom explora acest sit arheologic uimitor.

Ziua 7: Croaziera pe Lacul Titicaca. Ne vom indrepta catre Puno si vom avea o experienta autentica pe lacul Titicaca, la 3812 metri altitudine. Vom descoperi cultura si peisajele unice ale acestui loc.
Ziua 8: Intoarcere spre Lima. Ne vom intoarce catre Lima, rememorand aventurile noastre in drum spre capitala.

Ziua 9: Relaxare si Cumparaturi.  O zi dedicata relaxarii si cumparaturilor pentru suveniruri unice din Peru.

Ziua 10: Intoarcere in Romania. Cu amintiri minunate si inimile pline de experiente unice, ne vom intoarce in Romania.


TRĂIND ÎN CEA MAI BUNĂ VARIANTA A PREZENTULUI TĂU!

Este timpul să căutăm sprijin și consiliere pentru a ne îmbunătăți abilitățile de comunicare, pentru a rezolva conflictele într-un mod constructiv și pentru a cultiva o conexiune autentică cu cei din jurul nostru. In Tabăra de la Peru, îți oferim o oportunitate unică de a învăța, de a crește și de a-ți construi fundația pentru o viață plină de armonie și împlinire. GEORGIA pregateste pentru TINE intr-un cadru feeric, ateliere zilnice și sesiuni interactive pentru ca tu sa beneficiezi de sprijin și îndrumare personalizată pentru a-ți transforma relațiile în adevărate surse de bucurie și evoluție.

Asigură-ți locul acum și fii parte din transformarea ta în Peru, un paradis al armoniei și evoluției personale.

Cât costă?

Pret Tabara: 1990 Euro (Includem toate activitatile, cazarea, mesele, transportul intern si ghidul nostru pasionat.)
Biletele de avion nu sunt incluse, dar putem oferi sfaturi si asistenta pentru rezervarea acestora.
Pentru inscrieri si detalii suplimentare, sunati la 0770324184.
Nu ratati oportunitatea de a face parte din aceasta aventura unica! Rezervati acum si pregatiti-va sa traiti experienta vietii voastre in inima Peruului!

Vrei să vezi Peru dar ți-ai dori mai mult decât îți oferă toate agențiile de turism? Cu Georgia vei avea acces la locații si experiențe pe care nu le poți vizita pe cont propriu sau cu un tur clasic.

O călătorie unică alături de un maestru!

GEORGIA DEACONU, maestru în metafizică universului,  te însoțește în CĂLĂTORIA REDESCOPERIRII TALE și TE GHIDEAZĂ în transformarea ta pentru CA TU SĂ TRĂIEȘTI VIAȚA ÎN BUCURIE! 

Și pentru că știm că ești curios să afli cât mai multe despre tehnicile pe care Georgia le va folosi în procesul de conștientizare și remodelare emoțională și cognitivă, îți oferim câteva detalii “din casă”: pentru a deveni cât mai prezenți în procesul de transformare folosim tehnica “oglinzilor eseniene”.

Georgia corelează armonios invățăturile eseniene și vindecarea traumelor în relații prin abordarea lor holistică și accentul pus pe cultivarea unei conexiuni profunde cu divinul și pe dezvoltarea unui stil de viață bazat pe virtuți morale și etice. Iată câteva modalități în care învățăturile eseniene vor contribui la vindecarea traumelor din relațiile tale:

▶ Auto-cunoaștere: Învățăturile eseniene încurajează explorarea și înțelegerea de sine. Prin cultivarea auto-cunoașterii, putem recunoaște traumele din trecut și impactul lor asupra relațiilor noastre. Această conștientizare ne permite să ne înțelegem mai bine reacțiile și comportamentele în relații și să abordăm traumele într-un mod sănătos și constructiv.

▶ Practici de purificare și vindecare interioară: Esenii puneau un mare accent pe purificarea interioară și pregătirea pentru conexiunea cu divinul. Această poate implică practici de purificare emoțională și spirituală, precum meditația, rugăciunea, tehnicile de eliberare emoțională sau tehnici de respirație. Aceste practici pot ajută la eliberarea traumelor și la vindecarea rănilor profunde din relații.

▶ Etică și virtuți: Învățăturile eseniene promovează virtuțile morale și etice înalte, precum iubirea față de aproapele, compasiunea și respectul. Prin cultivarea acestor virtuți în relațiile noastre, putem crea un spațiu sigur și empatic, în care traumele pot fi vindecate prin înțelegere și susținere reciprocă.

▶ Conexiunea cu divinul și cu ceva mai mare decât noi înșine: Învățăturile eseniene ne încurajează să ne conectăm cu divinul și să ne recunoaștem esența spirituală. Această conexiune profundă și încrederea într-o forță superioară ne poate oferi o sursă de vindecare și împuternicire în procesul de vindecare a traumelor din relații.

▶ Înțelegerea karmei și a lecțiilor de viață: Esenii credeau în existența unui sistem de karma și în învățarea lecțiilor din experiențele noastre de viață. Prin explorarea și înțelegerea karmei și a lecțiilor implicate în relațiile noastre traumatice, putem integra înțelepciunea și creșterea personală, ajutându-ne să vindecăm și să evoluăm din traumele trecutului.

Ce se întâmplă după ce te califici?

După ce ai completat formularul, în cazul în care te-ai calificat, vei fi contactat telefonic de care echipa noastră pentru a-ți comunica toate detaliile participării tale în CĂLĂTORIA INIȚIATICĂ DIN BOZIORU.

Acest proces implică mobilizarea ta în procesul de pregătire pentru această călătorie unică în viață. Din momentul calificării tale, GEORGIA TE ÎNSOȚEȘTE permanent în tranformarea ta și după ce vei achita avansul taberei vom da startul “RECONFICURARII TALE PERSONALE” pentru a maximiza EXPERIENȚA călătoriei inițiatice.

Vrei să vorbești cu noi?

Ai întrebări pentru echipa noastră? Folosește oricare dintre metodele de contact de mai jos pentru a discuta cu noi!

Shopping Cart
Scroll to Top
Pret
lei -
Categorie
Sorteaza Dupa
Luna