Acasă

CĂLĂTORII INIȚIATICE

Pășește pe urmele străvechi ale dacilor învăluit de energie ancestrală!

CĂLĂTORII INIȚIATICE

Pășește pe urmele străvechi ale dacilor învăluit de energie ancestrală!

Ești gata să pornești într-o călătorie extraordinară spre tine însuți și să trăiești o viață care are sens și direcție clară?

Tabăra Inițiatică din Sarmizegetusa îți poate oferi răspunsurile și ghidarea de care ai nevoie pentru A-ȚI TRANSFORMA VIAȚA! Ești conștient că experiențele pe care le trăiești ar putea fi mesaje inconștiente din trecut care îți aduc lecții importante DE REZOLVAT?

Te-ai întrebat vreodată de ce tocmai tu treci prin anumite situații și provocări? Ce învățăminte profunde ți se ascund în spatele acestor experiențe? Ești pregătit să te eliberezi de confuzie și să explorezi mesajele LECȚIILOR TALE, într-un loc de regăsire și reconectare ancestrală?

În mijlocul naturii mărețe și pe fundalul munților impunători, Sarmisegetusa te invită să te conectezi la rădăcinile tale!

Am înțeles, cauți soluții să depăsesti lecțiile…sau chiar să schimbi totul în MAI BINE chiar ÎN ACEST MOMENT. Oamenii sunt disperați după soluții, ceea ce îi face pe cei mai mulți oameni să se gândească la ce să facă în continuare.

Nu glumim dacă spunem că oamenii au probleme financiare, relaționale, de sănătate, de iubire de sine în fiecare zi…. și că totul se înrăutățește pe zi ce trece, atunci când așteptăm că lucrurile să se rezolve de la sine….

Dacă te simți blocat și vrei să deblochezi situațiile relaționale, financiare, iubirea de sine și experiențele optime evoluției tale, atunci este nevoie să ieși groapa de iepure în care ai intrat....

Dacă „soluțiile” tale au eșuat sau viața ta se învârte în „cerc”, atunci ESTE TIMPUL resetării! Gândește-te, cum este posibil ca…

Este vina societății? A mediului în care lucrează? A medicației pe care o iau? NU!

ESTE STAREA DE BINE INTERIOR, pe care și tu o poți avea ACUM!

Tabăra Inițiatica din Sarmizegetusa, condusă de Maestru în Metafizică și Preoteasa Dacică, Georgia Deaconu, te introduce în înțelepciunea ancestrală și vei experimenta procesele de vindecare profundă ale arborelui tău genealogic.

Această tabără este pentru tine dacă:

Această tabără NU este pentru tine dacă:

Tărâmul legendelor și miturilor care au învăluit vechiul regat dac, așteaptă să-ți reveleze misterele și povestea lor fascinantă!

În TABĂRA INIȚIATICĂ DE LA SARMIZEGETUSA vei descoperi în sfârșit care sunt „mesajele inconștiente” pe care le-ai gravat în tine și vei trece mai departe de ele. În acest fel, potențialul tău ascuns va fi deblocat, în multe feluri. 

Vei fi pe deplin aliniat cu inima și spiritul tău. CĂLĂTORIA ÎN SARMIZEGETUSA îți oferă mai mult decât motivația de care ai nevoie pentru a-ți schimba viața! CĂLĂTORIA ÎN SARMIZEGETUSA  a ajutat zeci de oameni din întreaga lume să-și atingă potențialul și să-și reseteze viața! TU EȘTI URMĂTORUL?

Experimentează EVOLUȚIA și Vindecarea în Tabăra Inițiatică condusă de Maestru în Metafizică și Preoteasă Dacică Georgia Deaconu!

Această tabără inițiatică este o oportunitate unică de a te dedica procesului de vindecare și transformare. Maestrul în Metafizică și Preoteasa Dacică Georgia Deaconu îți vor oferi instrumentele și tehnicile necesare pentru a te conecta cu resursele tale interioare și a-ți deschide drumul către vindecare și eliberare.

Prin practici și ritualuri autentice, vei avea ocazia de a învăța și experimenta înțelepciunea ancestrală a dacilor. Maestrul în Metafizică și Preoteasa Dacică Georgia Deaconu îți vor dezvălui secretele și cunoștințele strămoșilor noștri, ajutându-te să-ți îmbrățișezi puterea interioară și să înțelegi conexiunea cu cosmosul.

Asează-te confortabil și relaxează-te! Acum, imaginează-ți că te afli în ținutul sacru al dacilor liberi. Simți mirosul dulce al frunzelor de fag care umple aerul, simți cum razele soarelui blânde îți mângâie pielea, iar vântul îți aduce o adiere plină de energie ancestrală.

În aceste locuri magice, înțelepții daci te primesc cu brațele deschise și te conduc pe cărările inițierii. Simți pulsul pământului sub picioarele tale, învăluindu-te în puterea și înțelepciunea acestui loc străvechi. Ești pregătit să primești darurile lor și să le integrezi în propria ta călătorie în viață? Închide ochii și respiră adânc. Imaginează-ți această poveste dacică a inițierii care prinde viață la Sarmizegetusa. Lasă energia și înțelepciunea dacică să te învăluie, să te transforme și să te inspire pe întreg parcursul vieții tale!

Oportunitatea de a fi ghidat de către Georgia într-o călătorie interioară profundă și de a descoperi tainele străvechi ale dacilor, îți va dărui:

>> Reducerea stresului
>> Îmbunătățirea concentrării
>> Echilibrul emoțional
>> Creșterea nivelului de energie
>> Reducerea anxietății
>> Îmbunătățirea somnului
>> Dezvoltarea unei perspective pozitive
>> Creșterea încrederii în sine
>> Îmbunătățirea sănătății mentale

>> Dezvoltarea auto-cunoașterii
>> Îmbunătățirea sănătății fizice
>> Stimularea creativității
>> Stimularea productivității
>> Reducerea durerilor cronice
>> Dezvoltarea rezilienței emoționale
>> Creșterea fericirii și a bunăstării
>> Oportunitatea de a te reconecta cu tine însuți
>> Trăirea unei experiențe unice și memorabile

Vrei să vezi Sarmizegestusa dar ți-ai dori mai mult decât îți oferă toate agențiile de turism? Cu Georgia vei avea acces la locații si experiențe pe care nu le poți vizita pe cont propriu sau cu un tur clasic.

O călătorie unică alături de un maestru!

GEORGIA DEACONU, maestru în metafizică universului,  te însoțește în CĂLĂTORIA REDESCOPERIRII TALE și TE GHIDEAZĂ în transformarea ta pentru CA TU SĂ TRĂIEȘTI VIAȚA ÎN BUCURIE! Călătoria fascinantă de la SARMIZEGETUSA te conduce către autodescoperire și transformare interioară. 

Descoperă alături de Georgia tehnici profunde și puternice care îți vor schimba viața în mod pozitiv. Iată doar câteva dintre tehnicile pe care le vei învața:

Învață alături de Georgia cum să pui împreună tot ce ai acumulat și să transformi pasiunea în BUCURIA vieții tale. Călătoria Inițiatică în Sarmizegetusa este o investiție pe care o faci în pacea, bunăstarea și sănătatea ta! Hai și tu!

Imaginează-ți CĂLĂTORIA INIȚIATICĂ DIN SARMIZEGETUSA ca pe o transformare a unui ciclu de viață a unui fluture!

Iată doar câteva dintre beneficiile transformării tale:

DACĂ VREI CĂ TOATE ASTEA SĂ FIE ȘI INVATATATURILE TALE....

Și dacă toate astea ți se par neînsemnate, gândește-te că însăși energia ținutului SARMIZEGETUSA a manifestat asupra a milioane de oameni schimbarea în bine în viața lor, oferindu-le înțelepciunea de a trăi în armonie în permanentă în ciuda oricărei provocări.

Și pentru că ai ajuns până aici, știu că vrei să faci schimbarea în viața ta! Deci, iată programul taberei:

Vei învăța tehnici profunde de meditație și contemplare, care te vor aduce în prezent, îți vor calma mintea și te vor conecta cu intuiția ta interioară. Vei experimenta o liniște interioară profundă și vei descoperi bucuria de a trăi în armonie cu momentul prezent.

Vei fi înconjurat de măreția naturii și de energiile spirituale puternice, care te vor inspira și te vor conecta cu esența divină din tine. Aici, vei găsi un refugiu de liniște și vei simți un sentiment profund de conexiune cu universul și îți vor deschide drumul către o evoluție personală și spirituală autentică.

Vei învăța să îți asculți intuiția și să-ți urmezi inima în luarea deciziilor. Vei explora tainele înțelepciunii SARMISEGETUZ-ane și vei învăța cum să te conectezi cu înțelepciunea universală pentru a-ți ghida pasul pe calea ta spirituală.

Vei fi inițiat în secretele vindecării emoționale și spirituale și vei descoperi puterea ta interioară de a crea și de a manifestA realitatea dorită. Vei primi învățături prețioase și vei integra practicile magice SARMIZEGETUSA-ane în viața ta de zi cu zi.

Aici vei experimenta o transformare profundă și vei găSi pacea și împlinirea interioară pe care le căutai. Vei fi înconjurat de o comunitate de călători spirituali și vei împărtăși împreună experiențe memorabile și învățături prețioase.

Ce se întâmplă după ce te califici?

După ce ai completat formularul, în cazul în care te-ai calificat, vei fi contactat telefonic de care echipa noastră pentru a-ți comunica toate detaliile participării tale în CĂLĂTORIA INIȚIATICĂ DIN SARMIZEGETUSA.

Acest proces implică mobilizarea ta în procesul de pregătire pentru această călătorie unică în viață. Din momentul calificării tale, GEORGIA TE ÎNSOȚEȘTE permanent în tranformarea ta și după ce vei achita avansul taberei vom da startul “RECONFICURARII TALE PERSONALE” pentru a maximiza EXPERIENȚA călătoriei inițiatice.

Vrei să vorbești cu noi?

Ai întrebări pentru echipa noastră? Folosește oricare dintre metodele de contact de mai jos pentru a discuta cu noi!

Shopping Cart
Scroll to Top
Pret
lei -
Categorie
Sorteaza Dupa
Luna