22-25 IUNIE 2024

Sarmisegetusa

În mijlocul naturii mărețe și pe fundalul munților impunători, Sarmisegetusa te invită să te conectezi la rădăcinile tale! Pășește pe urmele străvechi ale dacilor învăluit de energie ancestrală!

🌿 Retreat de Vindecare la Sarmizegetusa! 🌿
Devino Artizanul Vieții Tale!

Ești gata să pornești într-o călătorie extraordinară spre tine însuți și să trăiești o viață care are sens și direcție clară? Călătoria Inițiatică din Sarmizegetusa îți poate oferi răspunsurile și ghidarea de care ai nevoie pentru A-ȚI TRANSFORMA VIAȚA! Ești conștient că experiențele pe care le trăiești ar putea fi mesaje inconștiente din trecut care îți aduc lecții importante DE REZOLVAT? Uite ce înveți aici: 

Descoperă și Vindecă!

Te-ai întrebat vreodată de ce tocmai tu treci prin anumite situații și provocări? Ce învățăminte profunde ți se ascund în spatele acestor experiențe?Nu glumim dacă spunem că oamenii au probleme financiare, relaționale, de sănătate, de iubire de sine în fiecare zi…. și că totul se înrăutățește pe zi ce trece, atunci când așteptăm că lucrurile să se rezolve de la sine! 

Călătoria Inițiatica din Sarmizegetusa, condusă de Maestru în Metafizică și Preoteasa Dacică, Georgia Deaconu, te introduce în înțelepciunea ancestrală și vei experimenta procesele de vindecare profundă ale arborelui tău genealogic. Ești pregătit să te eliberezi de confuzie și să explorezi mesajele LECȚIILOR TALE, într-un loc de regăsire și reconectare ancestrală?

Experimentează EVOLUȚIA și Vindecarea în Sarmizegetusa

Relațiile sănătoase nu ne aduc doar bucurie și împlinire în planul personal, ci au un impact semnificativ asupra tuturor aspectelor vieții noastre. Ele ne influențează sănătatea fizică și mentală, succesul profesional, starea emoțională și fericirea generală.

Este timpul să căutăm sprijin și consiliere pentru a ne îmbunătăți abilitățile de comunicare, pentru a rezolva conflictele într-un mod constructiv și pentru a cultiva o conexiune autentică cu cei din jurul nostru. In Tabăra Relațiilor Sănătoase de la Bozioru, îți oferim o oportunitate unică de a învăța, de a crește și de a-ți construi fundația pentru o viață plină de armonie și împlinire. 

GEORGIA pregateste pentru TINE intr-un cadru feeric, ateliere zilnice și sesiuni interactive pentru ca tu sa beneficiezi de sprijin și îndrumare personalizată pentru a-ți transforma relațiile în adevărate surse de bucurie și evoluție.

Asigură-ți locul acum și fii parte din transformarea ta și a relațiilor tale în un paradis al armoniei și evoluției personale.

Unde este Bozioru?  Bozioru este un sat situat în județul Buzău, în partea de sud-est a României. Bozioru este cunoscut pentru frumusețea sa naturală și pentru liniștea pe care o oferă, fiind un loc ideal pentru retragere și meditație. De asemenea, este aproape de Munții Buzăului, o zonă cu multe tradiții și situri arheologice, inclusiv vestigii ale vechilor daci. Este un loc unde istoria, cultura și natura se întâlnesc într-un mod armonios.

Tărâmul legendelor și miturilor care au învăluit vechiul regat dac, așteaptă să-ți reveleze misterele și povestea lor fascinantă!
În TABĂRA INIȚIATICĂ DE LA SARMIZEGETUSA vei descoperi în sfârșit care sunt „mesajele inconștiente” pe care le-ai gravat în tine și vei trece mai departe de ele. În acest fel, potențialul tău ascuns va fi deblocat, în multe feluri.

Vei fi pe deplin aliniat cu inima și spiritul tău. CĂLĂTORIA ÎN SARMIZEGETUSA îți oferă mai mult decât motivația de care ai nevoie pentru a-ți schimba viața!

Uite Programul Spiritual pentru Călătoria ta din Sarmizegetusa.

„Renăscut prin Călătoria Dacică”. Descoperă povestea magică a călătoriei tale în tinutul dacic, unde vei învăța cum să transformi emoțiile triste în bucurie și cum să faci mintea ta să strălucească ca un soare.

„Alchimia Emoțională a Dacilor”. Descoperă secretele alchimiei emoționale dacice care te învață cum să transformi frica în curaj, tristețea în fericire și cum să te simți puternic și încrezător în interiorul tău.

„Reconectarea cu Înțelepciunea Ancestrală”. Învață cum să te reconectezi cu înțelepciunea strămoșilor tăi, ascultând vocea inimii tale și lăsând emoțiile să se elibereze ca să te simți împrospătat și plin de energie.

„Transcenderea Limitărilor”. Descoperă puterea ta interioară de a depăși fricile și îndoielile, astfel încât să te simți puternic și capabil să faci orice-ți dorești în viață.

„Accelerarea Evoluției Personale”. Explorează jocurile și exercițiile distractive care te ajută să te dezvolți și să devii o persoană mai bună, plină de iubire și compasiune pentru tine și pentru ceilalți.

„Puterea Echilibrului Interior”. Învață cum să echilibrezi emoțiile tale ca și cum ai jongla cu baloane colorate, aducând o armonie minunată și bucurie în inima și mintea ta.

„Reprogramarea Emoțională prin Înțelepciunea Dacilor”. Descoperă magia cuvintelor și a gândurilor pozitive care te ajută să-ți reprogramezi emoțiile și să te simți fericit și împlinit în interiorul tău.

„Renunțarea la Bagajul Emoțional”. Invocă puterea FIINTELOR DE LUMINA dacice pentru a lăsa în urmă emoțiile grele și pentru a-ți revitaliza mintea și inima cu energie nouă și luminoasă.

TESTIMONIALE

Uite ce spun cei care ne-au însoțit până acum!

Vei învăța tehnici profunde de meditație și contemplare, care te vor aduce în prezent, îți vor calma mintea și te vor conecta cu intuiția ta interioară. 

Aici, vei găsi un refugiu de liniște și vei simți un sentiment profund de conexiune cu universul și îți vor deschide drumul către o evoluție personală și spirituală autentică.

Cum știi că Sarmizegetusa este pentru tine?

Ești în căutarea unei transformări emoționale profunde și vrei să explorezi înțelepciunea și tehnicile dacice pentru a-ți îmbunătăți starea de bine.

Dorești să te eliberezi de emoții negative, traume sau blocaje și să descoperi metode eficiente pentru vindecare și creștere personală.

Îți dorești să-ți îmbunătățești relațiile interpersonale, să dezvolți încrederea și empatia și să dobândești abilități solide de comunicare. Ești deschis să explorezi și să-ți dezvolți creativitatea și imaginația, pentru a descoperi noi modalități de a te exprima și de a te conecta cu lumea din jurul tău.

Vrei să-ți dezvolți reziliența emoțională și abilitatea de a face față provocărilor, pentru a te adapta și a crește în fața schimbărilor vieții.

Cauți liniste și meditație: Dacă vrei să te retragi într-un loc liniștit pentru meditație și reflecție, vei găsi în Sarmizegetusa un refugiu ideal.

Ești deschis la experiențe educaționale și culturale: Sarmizegetusa nu este doar un loc de pelerinaj spiritual, ci și un important sit istoric și arheologic. Dacă ești interesat de învățare și de aprofundarea cunoștințelor despre istoria și cultura dacilor, acesta este locul potrivit. Lasă energia și înțelepciunea dacică să te învăluie, să te transforme și să te inspire pe întreg parcursul vieții tale!

BENEFICIILE TALE

Imaginează-ți CĂLĂTORIA INIȚIATICĂ DIN SARMIZEGETUSA ca pe o transformare dintr-un ciclu de viață al unui fluture!

O călătorie unică alături de un maestru!

Bună! Eu sunt Georgia Deaconu, Maestru în Metafizica Universului. Mulți dintre voi m-au cunoscut încă de acum mulți ani, pe când prezentam emisiunea „Totul este Feng Shui” la 6TV. Alții, m-ați întâlnit în călătoriile inițiatice, cursurile și evenimentele pe care la-m făcut împreună. Iar, pentru cei care nu mă cunosc încă…vă urez bun venit în comunitatea mea!

Dacă te-ai pierdut în griji, stres și anxietate, sunt aici pentru a-ți oferi sprijin. Cu întreaga mea cunoștință, iubire și devotament, voi fi alături de tine pentru a te ajuta să te redescoperi puternic în toate aspectele vieții tale și a aduce armonia în viața ta.

Am acumulat 20 de ani de studii și practică în domeniul educației nonformale pentru adulți, experiențe spirituale numeroase care m-au înălțat și îmbogățit, precum și cunoștințe solide de Feng Shui. Toate acestea sunt la dispoziția ta pentru a te ajuta să atingi prosperitatea pe plan sentimental, material, profesional și familial.

La finalul acestor 4 zile, nu vei fi doar participant la o tabără, ci vei deveni artizanul propriei tale vieți. Vei pleca echipat cu uneltele și înțelepciunea necesară pentru a construi viața pe care o visezi, plină de împlinire personală!

Zile
Ore
minute

EȘTI PREGĂTIT?

Rezervă-ți acum locul în Călătoria Spirituală din Sarmizegetusa!

Locuri libere: doar 9!

Această călătorie este mai mult decât o simpla vacanță! Este o oportunitate de a schimba în mod fundamental modul în care vezi și interacționezi cu lumea din jurul tău. Este un moment pentru a-ți regăsi echilibrul intern, pentru a te reconecta cu valorile tale autentice și pentru a începe să trăiești o viață aliniată cu adevăratul tău sine.

Te așteptăm să ne alături în această aventură spirituală și transformatoare la Sarmizegetusa, unde fiecare clipă va contribui la crearea unei vieți pline de armonie și sens.

*Poți plăti doar taxa de rezervare de 50% din prețul întreg, caz în care nu mai beneficiezi de oferta de mai sus, și totalul este de 3480 LEI/persoană! Oferim reduceri pentru grupuri mai mari de 4 persoane! Contactează-ne aici!

Întrebări frecvente despre
Călătoria din Sarmizegetusa!

Cum rezerv un loc în Călătoria din Sarmizegetusa?

Tot ce trebuie să faci este să dai click pe butonul „adaugă în coș” de mai jos. Vei fi întrebat dacă vrei să achiți integral călătoria, sau doar taxa de rezervare în valoare de 50% din prețul total. Apoi, mergi la pagina de checkout, completează datele datele tale și achita contravaloarea călătoriei. Vei primi un email de confirmare, care include și factura aferentă sumei achitate. Echipa noastră te va contacta telefonic în maximum 24 de ore lucrătoare pentru a confirma și a stabili cu tine detaliile călătoriei.

*Atenție! Dacă alegi să achiți doar taxa de rezervare NU beneficiezi de prețul special redus de 2480 lei!!

De asemenea, ne poți contacta pentru o rezervare telefonică, dacă preferi asta!

Cum fac plata?

Poți achita online cu cardul de credit, sau de debit. De asemenea, dacă achiți ACUM integral beneficiezi de reducere de 200€ din prețul total al călătoriei. Mai exact, vei plăti doar 2480 lei în loc de 3480 lei!

Preferi plata prin transfer bancar? Click aici pentru conturile noastre bancare și detaliile noastre de plata!

Ce include prețul Călătoriei din Bozioru?

Prețul Călătoriei include cazarea, toate mesele (mic dejun, prânz și cină), atelierele și sesiunile interactive, plus accesul la facilitățile locației. Transportul nu este inclus în preț, dar putem asista cu organizarea acestuia dacă este necesar. Contactează-ne aici pentru asistență cu transportul!

Ce se întâmplă dacă am plătit și nu mai pot merge în Călătorie?

Noi achităm în avans cazarea și costurile aferente partenerilor din locațiile pe care le vizităm. Aceștia NU ne returnează banii dacă unul sau mai mulți participanți se răzgândesc. De aceea, dacă ai achitat deja integral sau parțial călătoria ta spirituală, iată ce opțiuni ai:

– Anulezi cu mai mult de 2 luni înainte: pierzi 50% din valoarea achitată de tine, sau primești un voucher pentru a folosi suma achitată pentru o altă Călătorie Spirituală din oferta noastră; *În caz de decese în familie sau accidente se reține doar 20% din valoarea achitată!

– Anulezi cu mai puțin de 30 de zile înainte de data Călătoriei: pierzi contravaloarea serviciilor achitate de tine. 

Te sfătuim să-ți faci o asigurare de călătorie, astfel încât, în cazul în care ai accidente, îmbolnăviri etc. să-ți recuperezi suma achitată și să stai fără griji!

Există vreo reducere pentru grupuri sau pentru rezervări timpurii?

Da, oferim reduceri pentru grupuri mai mari de 5 persoane și, de asemenea, pentru rezervările timpurii. Pentru a beneficia de aceste reduceri, te rugăm să ne contactezi direct prin telefon sau email pentru detalii și asistență în procesul de rezervare.

Cum pot afla mai multe detalii despre programul Călătoriei din Sarmizegetusa?

Detaliile complete ale programului, inclusiv orarul atelierelor și activităților, sunt disponibile pe pagina web a călătoriei. De asemenea, după confirmarea rezervării, vei primi prin email un ghid detaliat cu toate informațiile necesare despre programul zilnic. Dacă ai mai multe întrebări, discuta LIVE cu noi aici.

Este nevoie de vreo pregătire specială înainte de a participa la Călătoria din Sarmizegetusa?

Nu este nevoie de o pregătire specială, dar recomandăm participanților să vină cu o atitudine deschisă și dornică de auto-explorare și creștere personală. De asemenea, îți sugerăm să aduci haine confortabile pentru atelierele de yoga și meditație, precum și echipament adecvat pentru activități în aer liber.

Ce nivel de confort oferă cazarea la Sarmizegetusa?

Cazarea noastră la Sarmizegetusa este gândită să ofere un echilibru perfect între confort și simplitate, astfel încât să te poți concentra pe experiența ta spirituală. Camerele sunt amenajate pentru a oferi intimitate și liniște, cu toate facilitățile necesare unui sejur plăcut. Pentru că alegem cazarea în funcție de perioada anului și mărimea grupurilor, ne poți contacta pentru mai multe detalii.

Vrei să vorbești cu noi?

Ai întrebări pentru echipa noastră? Folosește oricare dintre metodele de contact de mai jos pentru a discuta cu noi!

Shopping Cart
Scroll to Top
Pret
lei -
Categorie
Sorteaza Dupa
Luna