30 AUGUST-8 SEPTEMBRIE 2024

SRI LANKA

Georgia pregătește pentru TINE, într-un cadru feeric, ateliere zilnice și sesiuni interactive! Vei beneficia de sprijin și îndrumare personalizată pentru a-ți transforma relațiile în adevărate surse de bucurie și evoluție. Asigură-ți locul acum!

🌴🌺 Vindecă Rănile Relațiilor Tale în Sri Lanka🌺🌴
Raiul Armoniei !

Ești gata să redescoperi armonia în relațiile tale? Georgia te invită în Sri Lanka, un paradis terestru, unde vei participa la ateliere zilnice și sesiuni interactive concepute special pentru tine. Uite ce vei învățîn Sri Lanka:

Descoperă și Vindecă!

Următorii 20 de ani, începând cu 2024, reprezintă o perioadă crucială în care apartenența la relații sănătoase va avea un impact semnificativ asupra evoluției noastre. Pentru a profita la maximum de aceste oportunități și a ne asigura evoluția pozitivă în următorii 20 de ani, este crucial să fim pregătiți. Iar pregătirea noastră începe prin construirea și menținerea unor relații sănătoase.

Vom explora împreună poveștile și amprentele emoționale lăsate de generațiile anterioare în viețile noastre. Prin tehnici specifice de vindecare transgenerațională, vei învăța să identifici și să eliberezi modelele și credințele care nu îți mai servesc. Această călătorie te va ajuta să înțelegi mai bine cum trecutul familial influențează prezentul tău și cum poți să te eliberezi de povara unor emoții și credințe nesănătoase.

Transformă-te în Sri Lanka!

Relațiile sănătoase nu ne aduc doar bucurie și împlinire în planul personal, ci au un impact semnificativ asupra tuturor aspectelor vieții noastre. Ele ne influențează sănătatea fizică și mentală, succesul profesional, starea emoțională și fericirea generală.

Este timpul să căutăm sprijin și consiliere pentru a ne îmbunătăți abilitățile de comunicare, pentru a rezolva conflictele într-un mod constructiv și pentru a cultiva o conexiune autentică cu cei din jurul nostru. In Tabăra Relațiilor Sănătoase de la Bozioru, îți oferim o oportunitate unică de a învăța, de a crește și de a-ți construi fundația pentru o viață plină de armonie și împlinire. 

DAR, dacă toate astea te mobilizează să te implici în BINELE vieții tale în CĂLĂTORIA INIȚIATICĂ A RELAȚIILOR SANĂTOASE din SRI LANKA, atunci cu siguranță EȘTI PREZENT!

GEORGIA pregateste pentru TINE intr-un cadru feeric, ateliere zilnice și sesiuni interactive pentru ca tu sa beneficiezi de sprijin și îndrumare personalizată pentru a-ți transforma relațiile în adevărate surse de bucurie și evoluție.

Asigură-ți locul acum și fii parte din transformarea ta și a relațiilor tale în Sri Lanka, un paradis al armoniei și evoluției personale.

Fie că este vorba despre partenerul de viață, familia, prietenii sau colegii de muncă, investiția în relații sănătoase aduce beneficii pe termen lung. O relație sănătoasă se bazează pe comunicare deschisă și sinceră, încredere reciprocă, respect și sprijin reciproc. Acum, mai mult ca oricând, este momentul să fim conștienți de importanța relațiilor noastre și să acționăm în consecință. 

În cadrul acestui retreat, vei beneficia de sprijin și îndrumare personalizată pentru a-ți transforma relațiile în adevărate surse de bucurie și evoluție. Vom lucra împreună pentru a vindeca rănile trecutului și pentru a deschide calea către relații sănătoase și împlinite.

Sri Lanka, cu plajele sale aurii, apele turcoaz și vegetația luxuriantă, este locul ideal pentru a te reconecta cu tine însuți și a găsi echilibrul interior. Aici, departe de zgomotul și agitația vieții cotidiene, vei descoperi spațiul și liniștea necesare pentru a te dedica propriei tale vindecări și creșterii personale.

✨ Începe călătoria către o viață plină de relații armonioase și împlinite. Sri Lanka te așteaptă să-ți deschizi inima și să te vindeci.

Dacă aceste puncte rezonează cu tine și cu ceea ce cauți într-o călătorie spirituală, atunci retreat-ul din Sri Lanka ar putea fi o oportunitate de a te dezvolta spiritual și emoțional într-unul dintre cele mai frumoase și spirituale locuri din lume.

Cum știi că Sri Lanka este pentru tine?

Cauți Vindecare și Echilibru Emoțional: Dacă simți nevoia de a te vindeca de rănile emoționale și de a găsi un echilibru interior, retreat-ul din Sri Lanka îți oferă spațiul și tehnicile necesare pentru a lucra asupra acestor aspecte.

Ești Atras de Cultura și Spiritualitatea Asiatică: Dacă ești fascinat de bogăția culturală și spirituală a Asiei și vrei să explorezi tradiții și practici spirituale autentice, Sri Lanka este locul ideal pentru tine.

Dorești Să Te Reconectezi cu Tine Însuți: Această călătorie este o oportunitate de a te deconecta de la agitația vieții cotidiene și de a te reconecta cu propriul tău sine într-un mediu natural și liniștit.

Vrei să Îmbunătățești Relațiile Tale: Dacă unul dintre obiectivele tale este să îmbunătățești relațiile cu cei din jur, retreat-ul din Sri Lanka te poate ajuta să dobândești noi perspective și abilități în acest sens.

Cauți O Experiență Transformatoare: Dacă nu ești interesat de o simplă vacanță, ci de o experiență care poate avea un impact profund asupra vieții tale, acest retreat îți poate oferi ceea ce cauți.

Te Interesează Practici de Meditație și Yoga: Sri Lanka este un loc minunat pentru a practica meditația și yoga, fiind un mediu care susține liniștea și concentrarea interioară.

Locurile pentru acest retreat exclusiv sunt limitate. Asigură-ți locul acum pentru a nu pierde șansa de a trăi această experiență transformatoare!

TESTIMONIALE

Uite ce spun cei care ne-au însoțit până acum!

O călătorie unică alături de un maestru!

GEORGIA DEACONU, maestru în metafizică universului,  te însoțește în CĂLĂTORIA REDESCOPERIRII TALE și TE GHIDEAZĂ în transformarea ta pentru CA TU SĂ TRĂIEȘTI VIAȚA ÎN BUCURIE! 

Georgia corelează armonios invățăturile eseniene și vindecarea traumelor în relații prin abordarea lor holistică și accentul pus pe cultivarea unei conexiuni profunde cu divinul și pe dezvoltarea unui stil de viață bazat pe virtuți morale și etice. Iată câteva modalități în care învățăturile eseniene vor contribui la vindecarea traumelor din relațiile tale:

La finalul acestor 10 zile, nu vei fi doar participant la un retreat, ci vei deveni artizanul propriei tale vieți. Vei pleca echipat cu uneltele și înțelepciunea necesară pentru a construi viața pe care o visezi, plină de relații sănătoase și împlinire personală. Vei învăța cum să aplici în viața de zi cu zi lecțiile învățate, cum să stabilești limite sănătoase și cum să cultivi relații bazate pe respect și înțelegere reciprocă.

Uite ce pierzi dacă ratezi călătoria inițiatică din Sri Lanka:

schimbarea ta înspre o viață plină de bucurie
vindecarea traumelor înmagazinate de-a lungul anilor
împlinirea ta ca OM din perspectiva evoluției personale
echilibrarea ta emoțională și spirituală
evaluarea potențialului tău de ascensiune prin relații
șansa de a ști CUM POȚI FACE să transformi relațiile karmice în relații “cadou de bucurie”
calea succesului tău și îndeplinirea și obiectivelor personale
limpezimea minții tale și reecilibrarea planului existențial
capacitarea propriei tale personae de a aparține unui grup de oameni evoluați

Zile
Ore
minute

EȘTI PREGĂTIT?

Rezervă-ți acum locul în Călătoria Spirituală din Sri Lanka!

Locuri libere: doar 8!

Această călătorie este mai mult decât o simpla vacanță! Este o oportunitate de a schimba în mod fundamental modul în care vezi și interacționezi cu lumea din jurul tău. Este un moment pentru a-ți regăsi echilibrul intern, pentru a te reconecta cu valorile tale autentice și pentru a începe să trăiești o viață aliniată cu adevăratul tău sine.

Te așteptăm să ne alături în această aventură spirituală și transformatoare din Sri Lanka, unde fiecare clipă va contribui la crearea unei vieți pline de armonie și sens.

*Poți plăti doar taxa de rezervare de 50% din prețul întreg, caz în care nu mai beneficiezi de oferta de mai sus, și totalul este de 680€/persoană! Oferim reduceri pentru grupuri mai mari de 4 persoane! Contactează-ne aici!

Întrebări frecvente despre
Călătoria din Sri Lanka!

Cum rezerv un loc în Călătoria din Sr Lanka?

Tot ce trebuie să faci este să dai click pe butonul „adaugă în coș” de mai jos. Vei fi întrebat dacă vrei să achiți integral călătoria, sau doar taxa de rezervare în valoare de 50% din prețul total. Apoi, mergi la pagina de checkout, completează datele datele tale și achita contravaloarea călătoriei. Vei primi un email de confirmare, care include și factura aferentă sumei achitate. Echipa noastră te va contacta telefonic în maximum 24 de ore lucrătoare pentru a confirma și a stabili cu tine detaliile călătoriei.

*Atenție! Dacă alegi să achiți doar taxa de rezervare NU beneficiezi de prețul special redus de 1699€!!

De asemenea, ne poți contacta pentru o rezervare telefonică, dacă preferi asta!

Cum fac plata?

Poți achita online cu cardul de credit, sau de debit. De asemenea, dacă achiți ACUM integral beneficiezi de reducere de 200€ din prețul total al călătoriei. Mai exact, vei plăti dor 1699€ în loc de 1899€!

Preferi plata prin transfer bancar? Click aici pentru conturile noastre bancare și detaliile noastre de plata!

Ce include prețul Călătoriei din Sri Lanka?

Prețul Călătoriei include cazarea, toate mesele (mic dejun, prânz și cină), atelierele și sesiunile interactive, plus accesul la facilitățile locației. Transportul nu este inclus în preț, dar putem asista cu organizarea acestuia dacă este necesar. Contactează-ne aici pentru asistență cu transportul!

Ce se întâmplă dacă am plătit și nu mai pot merge în Călătorie?

Noi achităm în avans cazarea și costurile aferente partenerilor din locațiile pe care le vizităm. Aceștia NU ne returnează banii dacă unul sau mai mulți participanți se răzgândesc. De aceea, dacă ai achitat deja integral sau parțial călătoria ta spirituală, iată ce opțiuni ai:

– Anulezi cu mai mult de 2 luni înainte: pierzi 50% din valoarea achitată de tine, sau primești un voucher pentru a folosi suma achitată pentru o altă Călătorie Spirituală din oferta noastră; *În caz de decese în familie sau accidente se reține doar 20% din valoarea achitată!

– Anulezi cu mai puțin de 30 de zile înainte de data Călătoriei: pierzi contravaloarea serviciilor achitate de tine. 

Te sfătuim să-ți faci o asigurare de călătorie, astfel încât, în cazul în care ai accidente, îmbolnăviri etc. să-ți recuperezi suma achitată și să stai fără griji!

Există vreo reducere pentru grupuri sau pentru rezervări timpurii?

Da, oferim reduceri pentru grupuri mai mari de 5 persoane și, de asemenea, pentru rezervările timpurii. Pentru a beneficia de aceste reduceri, te rugăm să ne contactezi direct prin telefon sau email pentru detalii și asistență în procesul de rezervare.

Cum pot afla mai multe detalii despre programul Călătoriei din Sri Lanka?

Detaliile complete ale programului, inclusiv orarul atelierelor și activităților, sunt disponibile pe pagina web a călătoriei. De asemenea, după confirmarea rezervării, vei primi prin email un ghid detaliat cu toate informațiile necesare despre programul zilnic. Dacă ai mai multe întrebări, discuta LIVE cu noi aici.

Este nevoie de vreo pregătire specială înainte de a participa la Călătoria din Sri Lanka?

Nu este nevoie de o pregătire specială, dar recomandăm participanților să vină cu o atitudine deschisă și dornică de auto-explorare și creștere personală. De asemenea, îți sugerăm să aduci haine confortabile pentru atelierele de yoga și meditație, precum și echipament adecvat pentru activități în aer liber.

Ce nivel de confort oferă cazarea la Sri Lanka?

Cazarea noastră din Sri Lanka este gândită să ofere un echilibru perfect între confort și simplitate, astfel încât să te poți concentra pe experiența ta spirituală. Camerele sunt amenajate pentru a oferi intimitate și liniște, cu toate facilitățile necesare unui sejur plăcut. Pentru că alegem cazarea în funcție de perioada anului și mărimea grupurilor, ne poți contacta pentru mai multe detalii.

Vrei să vorbești cu noi?

Ai întrebări pentru echipa noastră? Folosește oricare dintre metodele de contact de mai jos pentru a discuta cu noi!

Shopping Cart
Scroll to Top
Pret
lei -
Categorie
Sorteaza Dupa
Luna