Acasă

CĂLĂTORII INIȚIATICE

SRI LANKA

CĂLĂTORIE ÎN “TABĂRA RELAȚIILOR SĂNĂTOASE” Vindecă Rănile Relațiilor Tale în Raiul Armoniei din Sri Lanka! Pregătește-te să întâmpini schimbarea perioadei energetice, VINDECAT!

E momentul TĂU! CĂLĂTORIA care TE ÎNVAȚă CUM să:

Vindeci rănile “dăruite” de părinții și rudele tale  
TE VALORIZEZI, astfel încât să fii apreciat de toți cei care sunt lângă tine
ALEGI persoanele potrivite evoluției tale cu care să poți genera creștere în toate aspectele vieții tale
INTEGREZI karma de neam și să magnetizezi relații contructive care să aducă plus valoare vieții tale
EVIȚI capcanele personalităților “ periculoase”, tocmai pentru că viața ta să fie în armonie
AJUNGI să ai o conexiune afectivă care dăinuie peste orice situație dificilă.
Folosești limbajul hipnotic al relațiilor
Activezi chi-ul personal pentru a emana încredere, iubire, putere

Următorii 20 de ani, începând cu 2024, reprezintă o perioadă crucială în care apartenența la relații sănătoase va avea un impact semnificativ asupra evoluției noastre.

2024 promite să fie un an provocator, marcat de prezența cel mai puternic animal celest – DRAGONUL. Aceasta simbolizează forța, puterea și oportunitățile excepționale care ne stau în față.

Pentru a profita la maximum de aceste oportunități și a ne asigura evoluția pozitivă în următorii 20 de ani, este crucial să fim pregătiți. Iar pregătirea noastră începe prin construirea și menținerea unor relații sănătoase.

Relațiile sănătoase nu ne aduc doar bucurie și împlinire în planul personal, ci au un impact semnificativ asupra tuturor aspectelor vieții noastre. Ele ne influențează sănătatea fizică și mentală, succesul profesional, starea emoțională și fericirea generală.

Fie că este vorba despre partenerul de viață, familia, prietenii sau colegii de muncă, investiția în relații sănătoase aduce beneficii pe termen lung. O relație sănătoasă se bazează pe comunicare deschisă și sinceră, încredere reciprocă, respect și sprijin reciproc. Acum, mai mult ca oricând, este momentul să fim conștienți de importanța relațiilor noastre și să acționăm în consecință. 

Este timpul să căutăm sprijin și consiliere pentru a ne îmbunătăți abilitățile de comunicare, pentru a rezolva conflictele într-un mod constructiv și pentru a cultiva o conexiune autentică cu cei din jurul nostru. In Tabăra Relațiilor Sănătoase din Sri Lanka, îți oferim o oportunitate unică de a învăța, de a crește și de a-ți construi fundația pentru o viață plină de armonie și împlinire. GEORGIA pregateste pentru TINE intr-un cadru feeric, ateliere zilnice și sesiuni interactive pentru ca tu sa beneficiezi de sprijin și îndrumare personalizată pentru a-ți transforma relațiile în adevărate surse de bucurie și evoluție.

Asigură-ți locul acum și fii parte din transformarea ta și a relațiilor tale în Sri Lanka, un paradis al armoniei și evoluției personale.

Relațiile sănătoase nu ne aduc doar bucurie și împlinire în planul personal, ci au un impact semnificativ asupra tuturor aspectelor vieții noastre. Ele ne influențează sănătatea fizică și mentală, succesul profesional, starea emoțională și fericirea generală.

Fie că este vorba despre partenerul de viață, familia, prietenii sau colegii de muncă, investiția în relații sănătoase aduce beneficii pe termen lung. O relație sănătoasă se bazează pe comunicare deschisă și sinceră, încredere reciprocă, respect și sprijin reciproc. Acum, mai mult ca oricând, este momentul să fim conștienți de importanța relațiilor noastre și să acționăm în consecință. 

Este timpul să căutăm sprijin și consiliere pentru a ne îmbunătăți abilitățile de comunicare, pentru a rezolva conflictele într-un mod constructiv și pentru a cultiva o conexiune autentică cu cei din jurul nostru. In Tabăra Relațiilor Sănătoase din Sri Lanka, îți oferim o oportunitate unică de a învăța, de a crește și de a-ți construi fundația pentru o viață plină de armonie și împlinire. 

GEORGIA pregateste pentru TINE intr-un cadru feeric, ateliere zilnice și sesiuni interactive pentru ca tu sa beneficiezi de sprijin și îndrumare personalizată pentru a-ți transforma relațiile în adevărate surse de bucurie și evoluție.

Asigură-ți locul acum și fii parte din transformarea ta și a relațiilor tale în Sri Lanka, un paradis al armoniei și evoluției personale.

Nu lăsa ca următorii 20 de ani să treacă nepăsători. Ia măsuri acum pentru a-ți construi o bază solidă în relațiile tale și pentru a-ți crea o viață plină de satisfacții și împliniri.

Înscrie-te acum in Tabăra Relațiilor Sănătoase și fii pregătit pentru toate provocările și oportunitățile extraordinare pe care următorii ani le aduc!

Uite ce pierzi dacă RATEZI călătoria inițiatică în TABĂRA RELAȚIILOR SĂNĂTOASE din SRI LANKA:


▶ schimbarea ta înspre o viață plină de bucurie
▶ vindecarea traumelor înmagazinate de-a lungul anilor
▶ împlinirea ta ca OM din perspectiva evoluției personale
echilibrarea ta emoțională și spirituală
▶ evaluarea potențialului tău de ascensiune prin relații
▶ șansa de a ști CUM POȚI FACE să transformi relațiile karmice în relații “cadou de bucurie”
▶ calea succesului tău și îndeplinirea și obiectivelor personale
▶ limpezimea minții tale și reecilibrarea planului existențial
capacitarea propriei tale personae de a aparține unui grup de oameni evoluați

DAR, dacă toate astea te mobilizează să te implici în BINELE vieții tale în CĂLĂTORIA INIȚIATICĂ A RELAȚIILOR SANĂTOASE din SRI LANKA, atunci cu siguranță EȘTI PREZENT!

ACUM HAI SĂ VERIFICI DACĂ...

Vrei să vezi Sri Lanka dar ți-ai dori mai mult decât îți oferă toate agențiile de turism? Cu Georgia vei avea acces la locații si experiențe pe care nu le poți vizita pe cont propriu sau cu un tur clasic.

O călătorie unică alături de un maestru!

GEORGIA DEACONU, maestru în metafizică universului,  te însoțește în CĂLĂTORIA REDESCOPERIRII TALE și TE GHIDEAZĂ în transformarea ta pentru CA TU SĂ TRĂIEȘTI VIAȚA ÎN BUCURIE! 

Și pentru că știm că ești curios să afli cât mai multe despre tehnicile pe care Georgia le va folosi în procesul de conștientizare și remodelare emoțională și cognitivă, îți oferim câteva detalii “din casă”: pentru a deveni cât mai prezenți în procesul de transformare folosim tehnica “oglinzilor eseniene”.

Georgia corelează armonios invățăturile eseniene și vindecarea traumelor în relații prin abordarea lor holistică și accentul pus pe cultivarea unei conexiuni profunde cu divinul și pe dezvoltarea unui stil de viață bazat pe virtuți morale și etice. Iată câteva modalități în care învățăturile eseniene vor contribui la vindecarea traumelor din relațiile tale:

▶ Auto-cunoaștere: Învățăturile eseniene încurajează explorarea și înțelegerea de sine. Prin cultivarea auto-cunoașterii, putem recunoaște traumele din trecut și impactul lor asupra relațiilor noastre. Această conștientizare ne permite să ne înțelegem mai bine reacțiile și comportamentele în relații și să abordăm traumele într-un mod sănătos și constructiv.

▶ Practici de purificare și vindecare interioară: Esenii puneau un mare accent pe purificarea interioară și pregătirea pentru conexiunea cu divinul. Această poate implică practici de purificare emoțională și spirituală, precum meditația, rugăciunea, tehnicile de eliberare emoțională sau tehnici de respirație. Aceste practici pot ajută la eliberarea traumelor și la vindecarea rănilor profunde din relații.

▶ Etică și virtuți: Învățăturile eseniene promovează virtuțile morale și etice înalte, precum iubirea față de aproapele, compasiunea și respectul. Prin cultivarea acestor virtuți în relațiile noastre, putem crea un spațiu sigur și empatic, în care traumele pot fi vindecate prin înțelegere și susținere reciprocă.

▶ Conexiunea cu divinul și cu ceva mai mare decât noi înșine: Învățăturile eseniene ne încurajează să ne conectăm cu divinul și să ne recunoaștem esența spirituală. Această conexiune profundă și încrederea într-o forță superioară ne poate oferi o sursă de vindecare și împuternicire în procesul de vindecare a traumelor din relații.

▶ Înțelegerea karmei și a lecțiilor de viață: Esenii credeau în existența unui sistem de karma și în învățarea lecțiilor din experiențele noastre de viață. Prin explorarea și înțelegerea karmei și a lecțiilor implicate în relațiile noastre traumatice, putem integra înțelepciunea și creșterea personală, ajutându-ne să vindecăm și să evoluăm din traumele trecutului.

Ce se întâmplă după ce te califici?

După ce ai completat formularul, în cazul în care te-ai calificat, vei fi contactat telefonic de care echipa noastră pentru a-ți comunica toate detaliile participării tale în CĂLĂTORIA INIȚIATICĂ DIN SRI LANKA.

Acest proces implică mobilizarea ta în procesul de pregătire pentru această călătorie unică în viață. Din momentul calificării tale, GEORGIA TE ÎNSOȚEȘTE permanent în tranformarea ta și după ce vei achita avansul taberei vom da startul “RECONFICURARII TALE PERSONALE” pentru a maximiza EXPERIENȚA călătoriei inițiatice.

Vrei să vorbești cu noi?

Ai întrebări pentru echipa noastră? Folosește oricare dintre metodele de contact de mai jos pentru a discuta cu noi!

Shopping Cart
Scroll to Top
Pret
lei -
Categorie
Sorteaza Dupa
Luna