9 - 18 NOIEMBRIE

TIBET

Ești pregătit pentru călătoria vieții tale? Drumul către adevărata ta esență începe astăzi, aici, acum! Tibetul nu este doar o destinație, ci un portal către autocunoaștere și aliniere spirituală.

🌄 Drumul către TINE 🌄
O Călătorie Spirituală la poalele munților Himalaya!

 Gândește-te, cum este posibil ca…

…cei BOGAȚI să DEVINĂ și mai BOGAȚI?
…cei VESELI să-și multiplice VESELIA?
…cei SĂNĂTOȘI să aibă tot timpul SĂNĂTATE?

Este grație societății? A mediului în care lucrează? A medicației pe care o iau? NU! ESTE STAREA DE BINE INTERIOR, pe care și tu o poți avea ACUM! În TIbet vei descoperi și debloca potențialul tău ascuns. Această Călătorie îți oferă mai mult decât motivația de care ai nevoie pentru a-ți schimba viața! Tibetul a ajutat mii de oameni din întreaga lume să-și atingă potențialul și să-și reseteze viața! Uite ce vei învața:

Ești gata să începi o transformare uluitoare??

Dacă te simți blocat și vrei să deblochezi situațiile relaționale, financiare, iubirea de sine și experiențele optime evoluției tale, atunci este nevoie să ieși groapa de iepure în care ai intrat! Dacă „soluțiile” tale au eșuat sau viața ta se învârte în „cerc”, atunci ESTE TIMPUL resetării!

În CĂLĂTORIA INIȚIATICĂ DIN TIBET vei descoperi în sfârșit care sunt „mesajele inconștiente” pe care le-ai gravat în tine și vei trece mai departe de ele. În acest fel, potențialul tău ascuns va fi deblocat, în multe feluri. Vei fi pe deplin aliniat cu inima și spiritul tău. Vei experimenta sentimentele profunde de pace și liniște interioară, care vor conduce către schimbarea perspectivei tale personale astfel: Trăiește în prezent, conectat cu tine și cu ceilalți! 

În Tibet, timpul curge...diferit!

Retreat-ul nostru din Tibet nu este o excursie clasică de tip "Everest Base Camp" sau un simplu tur al obiectivelor turistice. Este o incursiune profundă în credințele și tradițiile budiste și hinduse, o călătorie care îți deschide poarta către autocunoaștere și aliniere spirituală.

Vino în Tibet pentru a trăi o experiență unică, unde vei descoperi straturi ascunse ale ființei tale și vei învăța să te eliberezi de ceea ce nu îți mai servește. Aici, în inima Himalayei, vei găsi răspunsurile căutate și vei începe un nou capitol în viața ta. Uite de ce suntem diferiți:

🔹 Experiențe Exclusive în Temple și Sanctuare: Vei avea acces la locuri sacre și temple, la care majoritatea turiștilor nu au acces. Aceste vizite exclusive îți vor oferi o perspectivă rară și autentică asupra spiritualității orientale.

🔹 Răsăritul de la Poalele Muntelui Annapurna: Vei avea oportunitatea de a vedea un răsărit spectaculos de la poalele muntelui Annapurna, o experiență care îți va rămâne în inimă pentru totdeauna.

🔹 Sesiuni de Meditație, Manifestare și Yoga: Sub îndrumarea călugărilor, vei participa la sesiuni de meditație, manifestare și yoga, care te vor ajuta să te conectezi profund cu tine însuți și cu universul.

🔹 Aliniere cu Spiritul Tău: Acest retreat este o oportunitate de a te alinia cu spiritul tău, de a găsi motivația pentru schimbare și de a reda sens vieții tale. La poalele Annapurnei, vei trăi momente de profundă claritate și înțelepciune.

Vei învăța tehnici profunde de meditație și contemplare, care te vor aduce în prezent, îți vor calma mintea și te vor conecta cu intuiția ta interioară. Vei experimenta o liniște interioară profundă și vei descoperi bucuria de a trăi în armonie cu momentul prezent. Aici, vei experimenta o transformare profundă și vei găsi pacea și împlinirea interioară pe care le căutai. Vei fi înconjurat de o comunitate de călători spirituali și vom împărtăși împreună experiențe memorabile și învățături prețioase.

Energia ținutului tibetan a manifestat asupra a mii de oameni schimbarea în bine în viața lor, oferindu-le înțelepciunea de a trăi în armonie permanentă, în ciuda oricărei provocări. La poalele Annapurnei, totul are în sfârșit sens...Vino să-l descoperi ACUM!

Program Călătorie Inițiatică în Tibet

Vom ateriza în Kathmandu – capitala Nepalului – un oraș a cărui forfotă nu poate fi descrisă în cuvinte și vom pleca către hotel. După un răgaz de câteva minute și un duș bine meritat, vom vizita obiectivele turistice.

Vom parcurge un traseu inițiatic pentru a ne acomoda cu locurile, cu oamenii și cu atmosfera. Ziua 1 o dedicăm Kathmandului și bogățiilor sale culturale. Ne trebuie puțin să ne adaptăm la condițiile de viață și trafic din Nepal. De peste tot vine câte ceva. O să vedeți voi la ce ne referim. Vom vizita „Templul Maimuțelor”, lăcaș unde domnește un echilibru între hinduism și budism.

De asemenea, vizităm și Stupa Boudhanath, unul dintre templele cele mai impresionante din Nepal, care adună milioane de pelerine anual. După, vom pătrunde în atmosfera mistică a complexului Temp

Vom petrece 3 zile la Mănăstire pentru integrarea ritualurilor tibetane de purificare și inițierii de captare a energiilor lui Buddha (mudre și mandale). Cazare cu mic dejun, prânz și cină!

Plecare dimineața zbor spre Pokhara – intrăm în spațiul interculturalității credinței. Vizitarea a 3 temple diferite cu propriile ritualuri și trăiri, în cel mai cosmopolit oraș al Nepalului. Cazare cu mic dejun, prânz și cină.

Ne îmbarcăm dimineața, după micul dejun, în Jeepurile cu care vom urca pe Himalaya, pe un traseu de vis și memorabil, până la o altitudine de 2800m. Ne aclimatizăm. Cazare cu mic dejun, prânz și cină.

După micul dejun, urcăm pe jos circa 4 ore prin pădurea de Rododedron secular, pana la 3200m, unde ne oprim și ne aclimatizăm. Cazare cu mic dejun, prânz și cină.

Trezirea la 6 dimineața, ne deplasăm să vedem cel mai frumos răsărit din lume de pe Annapurna, după care vom coborî, pe jos 3- 4 ore, la baza de la 2800m unde ne așteaptă Jeepurile pentru coborârea în Pokhara, unde ne relaxăm cu masaj nepalez și cumpărături. Cazare cu mic dejun, prânz și cină.

Zburăm înapoi în Kathmandu dimineața, și de acolo mergem în Bhaktapur, cel mai vechi oraș din lume locuit (patrimoniu UNESCO). Cazare cu mic dejun, prânz și cină.

Cumpărături și plecare spre casă. Ultima zi o dedicăm cadourilor pentru cei dragi și luăm cu asalt magazinele de suveniruri. Încercăm să nu rămânem cu buzunarele complet goale, dar în Nepal e foarte greu să nu se întâmple asta.

Explorează oaza de pace și înțelegere în mijlocul peisajelor sacre ale Tibetului. Vei fi înconjurat de măreția naturii și de energiile spirituale puternice!

CE FACEM ÎMPREUNĂ​

Uite cum arată activitățile noastre din Tibet!

Vrei să vezi Tibetul dar ți-ai dori mai mult decât îți oferă toate agențiile de turism? Cu Georgia vei avea acces la temple și locații pe care nu le poți vizita pe cont propriu sau cu un tur clasic. 

Experimentează Tibetul ca un localnic și începe acum drumul parcurs doar de un grup select de oameni!  Descoperă alături de Georgia tehnici profunde și puternice care îți vor schimba viața în mod pozitiv.

Cum știi că Tibet-ul
este pentru tine?

Dacă te întrebi dacă Retreat-ul din Tibet este potrivit pentru tine, iată câteva semne care te-ar putea ajuta să decizi:

Ești Atras de Spiritualitate și Tradiții Ancestrale: Dacă simți o conexiune profundă sau o curiozitate față de învățăturile budiste și hinduse, și ești interesat de explorarea tradițiilor spirituale străvechi, acest retreat este pentru tine.

Cauți o Experiență Autentică, nu doar o Vacanță: Dacă dorești mai mult decât un simplu sejur turistic și ești în căutarea unei experiențe care îmbină călătoria fizică cu cea spirituală, Retreat-ul din Tibet îți va îndeplini aceste așteptări.

Vrei să Explorezi Locuri Sacre Inaccesibile Turistilor Obișnuiți: Acest retreat îți oferă oportunitatea unică de a vizita temple și locuri sacre care sunt de obicei închise publicului larg.

Ești în Căutarea Liniștii Interioare și a Clarității: Dacă te confrunți cu întrebări existențiale sau cauți pace interioară și claritate în gândire, sesiunile de meditație și practicile spirituale din cadrul retreat-ului te vor ajuta.

Ești Deschis pentru Transformare Personală: Dacă ești la un moment de cotitură în viața ta sau dorești o schimbare profundă, acest retreat te poate ajuta să găsești noi direcții și să începi un nou capitol în viața ta.

TESTIMONIALE TIBET

Uite ce spun cei care ne-au însoțit până acum în Tibet!

O călătorie unică alături de un Maestru!

Bună! Eu sunt Georgia Deaconu, Maestru în Metafizica Universului. Mulți dintre voi m-au cunoscut încă de acum mulți ani, pe când prezentam emisiunea „Totul este Feng Shui” la 6TV. Alții, m-ați întâlnit în călătoriile inițiatice, cursurile și evenimentele pe care le-am făcut împreună. Iar, pentru cei care nu mă cunosc încă…vă urez bun venit în comunitatea mea!

Misiunea mea este să te ghidez în călătoria TA de autodescoperire și vindecare, în calitate de terapeut holistic.
Fie că îți dorești să îți eliberezi mintea de stres, să-ți echilibrezi energia corporală sau să-ți armonizezi casa/biroul în acord cu principiile Feng Shui, sunt aici pentru tine! Îți pun în “palmă” ceea ce ai nevoie în mod personalizat, pentru ca tu să-ți transformi viața, așa cum îți dorești!

La finalul acestor 10 zile, nu vei fi doar participant la un retreat, ci vei deveni artizanul propriei tale vieți. Vei pleca echipat cu uneltele și înțelepciunea necesară pentru a construi viața pe care o visezi, plină de relații sănătoase și împlinire personală. 

Imaginează-ți CĂLĂTORIA INIȚIATICĂ DIN TIBET
ca transformarea dintr-un ciclu
de viață al unui fluture!

Zile
Ore
minute

EȘTI PREGĂTIT?

Rezervă-ți acum locul în Călătoria Spirituală din Tibet!

Locuri libere: doar 12!

Această călătorie este mai mult decât o simpla vacanță! Este o oportunitate de a schimba în mod fundamental modul în care vezi și interacționezi cu lumea din jurul tău. Este un moment pentru a-ți regăsi echilibrul intern, pentru a te reconecta cu valorile tale autentice și pentru a începe să trăiești o viață aliniată cu adevăratul tău sine.

Te așteptăm să ne alături în această aventură spirituală și transformatoare în Tibet, unde fiecare clipă va contribui la crearea unei vieți pline de armonie și sens.

*Poți plăti doar taxa de rezervare de 50% din prețul întreg, caz în care nu mai beneficiezi de oferta de mai sus, și totalul este de 1699€/persoană! Oferim reduceri pentru grupuri mai mari de 4 persoane! Contactează-ne aici!

Întrebări frecvente despre
Călătoria din Tibet!

Cum rezerv un loc în Călătoria din Tibet?

Tot ce trebuie să faci este să dai click pe butonul „adaugă în coș” de mai jos. Vei fi întrebat dacă vrei să achiți integral călătoria, sau doar taxa de rezervare în valoare de 50% din prețul total. Apoi, mergi la pagina de checkout, completează datele datele tale și achita contravaloarea călătoriei. Vei primi un email de confirmare, care include și factura aferentă sumei achitate. Echipa noastră te va contacta telefonic în maximum 24 de ore lucrătoare pentru a confirma și a stabili cu tine detaliile călătoriei.

*Atenție! Dacă alegi să achiți doar taxa de rezervare NU beneficiezi de prețul special redus de 1499€!!

De asemenea, ne poți contacta pentru o rezervare telefonică, dacă preferi asta!

Cum fac plata?

Poți achita online cu cardul de credit, sau de debit. De asemenea, dacă achiți ACUM integral beneficiezi de reducere de 200€ din prețul total al călătoriei. Mai exact, vei plăti dor 1499€ în loc de 1699€!

Preferi plata prin transfer bancar? Click aici pentru conturile noastre bancare și detaliile noastre de plata!

Ce include prețul Călătoriei din Tibet?

Prețul Călătoriei include cazarea cu mic dejun, prânz și cină), atelierele și sesiunile interactive, plus accesul la facilitățile locației. Transportul nu este inclus în preț, dar putem asista cu organizarea acestuia dacă este necesar. Contactează-ne aici pentru asistență cu transportul!

Ce se întâmplă dacă am plătit și nu mai pot merge în Călătorie?

Noi achităm în avans cazarea și costurile aferente partenerilor din locațiile pe care le vizităm. Aceștia NU ne returnează banii dacă unul sau mai mulți participanți se răzgândesc. De aceea, dacă ai achitat deja integral sau parțial călătoria ta spirituală, iată ce opțiuni ai:

– Anulezi cu mai mult de 2 luni înainte: pierzi 50% din valoarea achitată de tine, sau primești un voucher pentru a folosi suma achitată pentru o altă Călătorie Spirituală din oferta noastră; *În caz de decese în familie sau accidente se reține doar 20% din valoarea achitată!

– Anulezi cu mai puțin de 30 de zile înainte de data Călătoriei: pierzi contravaloarea serviciilor achitate de tine. 

Te sfătuim să-ți faci o asigurare de călătorie, astfel încât, în cazul în care ai accidente, îmbolnăviri etc. să-ți recuperezi suma achitată și să stai fără griji!

Există vreo reducere pentru grupuri sau pentru rezervări timpurii?

Da, oferim reduceri pentru grupuri mai mari de 5 persoane și, de asemenea, pentru rezervările timpurii. Pentru a beneficia de aceste reduceri, te rugăm să ne contactezi direct prin telefon sau email pentru detalii și asistență în procesul de rezervare.

Cum pot afla mai multe detalii despre programul Călătoriei din Tibet?

Detaliile complete ale programului, inclusiv orarul atelierelor și activităților, sunt disponibile pe pagina web a călătoriei. De asemenea, după confirmarea rezervării, vei primi prin email un ghid detaliat cu toate informațiile necesare despre programul zilnic. Dacă ai mai multe întrebări, discuta LIVE cu noi aici.

Este nevoie de vreo pregătire specială înainte de a participa la Călătoria din Tibet?

Nu este nevoie de o pregătire specială, dar recomandăm participanților să vină cu o atitudine deschisă și dornică de auto-explorare și creștere personală. De asemenea, îți sugerăm să aduci haine confortabile pentru atelierele de yoga și meditație, precum și echipament adecvat pentru activități în aer liber.

Ce nivel de confort oferă cazarea la Tibet?

Cazarea noastră la Tibet este gândită să ofere un echilibru perfect între confort și simplitate, astfel încât să te poți concentra pe experiența ta spirituală. Camerele sunt amenajate pentru a oferi intimitate și liniște, cu toate facilitățile necesare unui sejur plăcut. Pentru că alegem cazarea în funcție de perioada anului și mărimea grupurilor, ne poți contacta pentru mai multe detalii.

Vrei să vorbești cu noi?

Ai întrebări pentru echipa noastră? Folosește oricare dintre metodele de contact de mai jos pentru a discuta cu noi!

Shopping Cart
Scroll to Top
Pret
lei -
Categorie
Sorteaza Dupa
Luna