Acasă

CĂLĂTORII INIȚIATICE

Ești pregătit pentru călătoria vieții tale?

CĂLĂTORII INIȚIATICE

Ești pregătit pentru călătoria vieții tale?

Știai că motivul pentru care viața iti ofera TOT FELUL DE LECTII...ar putea fi „mesajele inconștiente” din trecut?

Confuz? Dă-mi voie să-ți explic. Majoritatea dintre noi traversăm experiențe, pentru care întrebăm „de ce eu?…SAU…. de ce mie?…” și toate lecțiile tale sunt principalele cauze pentru cine ești astăzi. Nu ar trebui să fie greu să-ți dai seama ce te motivează în viață. Dar pentru mulți dintre noi, descoperirea pasiunii noastre poate dura o viață întreagă…

Dar... Care este principala lecție cu care te confrunți ACUM?

Am înțeles, cauți soluții să depăsesti lecțiile…sau chiar să schimbi totul în MAI BINE chiar ÎN ACEST MOMENT. Oamenii sunt disperați după soluții, ceea ce îi face pe cei mai mulți oameni să se gândească la ce să facă în continuare.

Nu glumim dacă spunem că oamenii au probleme financiare, relaționale, de sănătate, de iubire de sine în fiecare zi…. și că totul se înrăutățește pe zi ce trece, atunci când așteptăm că lucrurile să se rezolve de la sine….

Dacă te simți blocat și vrei să deblochezi situațiile relaționale, financiare, iubirea de sine și experiențele optime evoluției tale, atunci este nevoie să ieși groapa de iepure în care ai intrat....

Dacă „soluțiile” tale au eșuat sau viața ta se învârte în „cerc”, atunci ESTE TIMPUL resetării! Gândește-te, cum este posibil ca…

Este vina societății? A mediului în care lucrează? A medicației pe care o iau? NU!

ESTE STAREA DE BINE INTERIOR, pe care și tu o poți avea ACUM!

Drumul spre tine incepe astazi, aici, acum!

În TABĂRA INIȚIATICĂ DIN TIBET vei descoperi în sfârșit care sunt „mesajele inconștiente” pe care le-ai gravat în tine și vei trece mai departe de ele. În acest fel, potențialul tău ascuns va fi deblocat, în multe feluri. Vei fi pe deplin aliniat cu inima și spiritul tău. CĂLĂTORIA ÎN TIBET îți oferă mai mult decât motivația de care ai nevoie pentru a-ți schimbă viața!

CĂLĂTORIA ÎN TIBET a ajutat zeci de oameni din întreaga lume să-și atingă potențialul și să-și reseteze viața!

TU EȘTI URMĂTORUL?

În Tibet, timpul curge...diferit!

În TABĂRA INIȚIATICĂ DIN TIBET, vei experimenta sentimentele profunde de pace și liniște interioară, care vor conduce către schimbarea perspectivei tale personale astfel: Trăiește în prezent, conectat cu tine și cu ceilalți! 

Vei învăța tehnici profunde de meditație și contemplare, care te vor aduce în prezent, îți vor calma mintea și te vor conecta cu intuiția ta interioară. Vei experimenta o liniște interioară profundă și vei descoperi bucuria de a trăi în armonie cu momentul prezent.

Explorează oaza de pace și înțelegere în mijlocul peisajelor sacre ale Tibetului. Vei fi înconjurat de măreția naturii și de energiile spirituale puternice, care te vor inspira și te vor conecta cu esența divină din tine. Aici, vei găsi un refugiu de liniște și vei simți un sentiment profund de conexiune cu universul; și îți vei deschide drumul către o evoluție personală și spirituală autentică.

Dezvoltă puterea intuitivă și de discernământ prin practici și învățături tibetane. Vei învăța să îți asculți intuiția și să-ți urmezi inima în luarea deciziilor. Vei explora tainele înțelepciunii tibetane și vei învăța cum să te conectezi cu înțelepciunea universală pentru a-ți ghida pasul pe calea ta spirituală.

Îmbrățișează magia tradiției tibetane și învață practici și tehnici unice. Vei fi inițiat în secretele vindecării emoționale și spirituale și vei descoperi puterea ta interioară de a crea și de a manifesta realitatea dorită. Vei primi învățături prețioase de la călugării tibetani și vei integra practicile magice tibetane în viața ta de zi cu zi.

Înconjoară-te de energie divină și autenticitate în tabăra noastră spirituală în Tibet. Aici, vei experimenta o transformare profundă și vei găsi pacea și împlinirea interioară pe care le căutai. Vei fi înconjurat de o comunitate de călători spirituali și vom împărtăși împreună experiențe memorabile și învățături prețioase.

Înveți cum să pui împreună tot ce ai acumulat și să transformi pasiunea în BUCURIA vieții tale.

Vrei să vezi Tibetul dar ți-ai dori mai mult decât îți oferă toate agențiile de turism? Cu Georgia vei avea acces la temple și locații pe care nu le poți vizita pe cont propriu sau cu un tur clasic. Experimentează Tibetul ca un localnic și începe acum drumul parcurs doar de un grup select de oameni!

O călătorie unică alături de un maestru!

Georgia Deaconu, maestru în Metafizica Universului, te însoțește în călătoria vieții tale și te ghidează în transformarea ta pentru ca tu să trăiești viața în bucurie!

Călătoria fascinantă din Tibet te conduce către auto descoperire și transformare interioară. Descoperă alături de Georgia tehnici profunde și puternice care îți vor schimba viața în mod pozitiv. Iată doar câteva dintre tehnicile pe care le vei învața:

Imaginează-ți CĂLĂTORIA INIȚIATICĂ DIN TIBET ca pe o transformare a unui ciclu de viață a unui fluture!

Iată doar câteva dintre beneficiile transformării tale:

Și dacă toate astea ți se par neînsemnate, gândește-te că însăși energia ținutului tibetan, a manisfestat asupra a milioane de oameni schimbarea în bine în viața lor, oferindu-le înțelepciunea de a trăi în armonie în permanentă în ciuda oricărei provocări. Dacă vrei că toate astea să fie și invățătaturile tale discuta acum cu noi!

Și pentru că ai ajuns până aici, știu că vrei să faci schimbarea în viața ta! Deci, iată programul taberei:

Vom ateriza în Kathmandu – capitala Nepalului – un oraș a cărui forfotă nu poate fi descrisă în cuvinte și vom pleca către hotel. După un răgaz de câteva minute și un duș bine meritat, vom vizita obiectivele turistice.

Vom parcurge un traseu inițiatic pentru a ne acomoda cu locurile, cu oamenii și cu atmosfera. Ziua 1 o dedicăm Kathmandului și bogățiilor sale culturale. Ne trebuie puțin să ne adaptăm la condițiile de viață și trafic din Nepal. De peste tot vine câte ceva. O să vedeți voi la ce ne referim. Vom vizita „Templul Maimuțelor”, lăcaș unde domnește un echilibru între hinduism și budism.

De asemenea, vizităm și Stupa Boudhanath, unul dintre templele cele mai impresionante din Nepal, care adună milioane de pelerine anual. După, vom pătrunde în atmosfera mistică a complexului Templului Pashupatinath, primind binecuvântările sadhușilor.

Vom petrece 3 zile la Mănăstire pentru integrarea ritualurilor tibetane de purificare și inițierii de captare a energiilor lui Buddha (mudre și mandale). Cazare cu mic dejun, prânz și cină!

Plecare dimineața zbor spre Pokhara – intrăm în spațiul interculturalității credinței. Vizitarea a 3 temple diferite cu propriile ritualuri și trăiri, în cel mai cosmopolit oraș al Nepalului. Cazare cu mic dejun, prânz și cină.

Ne îmbarcăm dimineața, după micul dejun, în Jeepurile cu care vom urca pe Himalaya, pe un traseu de vis și memorabil, până la o altitudine de 2800m. Ne aclimatizăm. Cazare cu mic dejun, prânz și cină.

După micul dejun, urcăm pe jos circa 4 ore prin pădurea de Rododedron secular, pana la 3200m, unde ne oprim și ne aclimatizăm. Cazare cu mic dejun, prânz și cină.

Trezirea la 6 dimineața, ne deplasăm să vedem cel mai frumos răsărit din lume de pe Annapurna, după care vom coborî, pe jos 3- 4 ore, la baza de la 2800m unde ne așteaptă Jeepurile pentru coborârea în Pokhara, unde ne relaxăm cu masaj nepalez și cumpărături. Cazare cu mic dejun, prânz și cină.

Zburăm înapoi în Kathmandu dimineața, și de acolo mergem în Bhaktapur, cel mai vechi oraș din lume locuit (patrimoniu UNESCO). Cazare cu mic dejun, prânz și cină.

Cumpărături și plecare spre casă. Ultima zi o dedicăm cadourilor pentru cei dragi și luăm cu asalt magazinele de suveniruri. Încercăm să nu rămânem cu buzunarele complet goale, dar în Nepal e foarte greu să nu se întâmple asta. 

Ce se întâmplă după ce te califici?

După ce ai completat formularul, în cazul în care te-ai calificat, vei fii contactat telefonic de care echipa noastră pentru a-ți comunica toate detalii participării tale în CĂLĂTORIA INIȚIATICĂ DIN TIBET.

Acest proces implică mobilizarea ta în procesul de pregătire pentru această călătorie unică în viață. Din momentul calificării tale, GEORGIA TE ÎNSOȚEȘTE permanent în transformarea ta și, după ce vei achita avansul taberei, vom da startul “RECONFIGURĂRII TALE PERSONALE” pentru a maximiza EXPERIENȚA călătoriei inițiatice.

Vrei să vorbești cu noi?

Ai întrebări pentru echipa noastră? Folosește oricare dintre metodele de contact de mai jos pentru a discuta cu noi!

Shopping Cart
Scroll to Top
Pret
lei -
Categorie
Sorteaza Dupa
Luna