25 NOI-4 DECEMBRIE 2024

BALI

Hai într-o oază de pace și vindecare, unde sufletul se întâlnește cu splendoarea naturală a insulei Bali. Călătoria Spirituală în Bali este mai mult decât o simplă escapadă; este o călătorie profundă spre ține, un parcurs inițiatic care te invită să explorezi și să-ți vindeci traumele într-unul dintre cele mai sacre și frumoase locuri de pe Pământ!

🌿 Retreat în Bali 🌿
Vindecă Traumele Care-Ți Afectează Viața!

Vindecarea traumelor care îți afectează viața în Bali nu este doar o opțiune, ci o cale profundă și transformatoare spre regăsirea sinelui autentic. Iată de ce Bali este locul ideal pentru acest parcurs inițiatic. Uite ce vei învăța!

Descoperă și Vindecă!

Este timpul să căutăm sprijin și consiliere pentru a ne îmbunătăți abilitățile de comunicare, pentru a rezolva conflictele într-un mod constructiv și pentru a cultiva o conexiune autentică cu cei din jurul nostru. 

În Tabăra de la Bali, îți oferim o oportunitate unică de a învăța, de a crește și de a-ți construi fundația pentru o viață plină de armonie și împlinire. GEORGIA pregătește pentru TINE într-un cadru feeric, ateliere zilnice și sesiuni interactive, ca tu să beneficiezi de sprijin și îndrumare personalizată pentru a-ți transformă relațiile în adevărate surse de bucurie și evoluție.

O Experiență Profundă în Bali!

Bali, cu peisajele sale sublime, templele ancestrale și cultura sa vibrantă, devine scena perfectă pentru o transformare profundă.

Meditații Ghidate și Practici de Mindfulness: Participați la sesiuni de meditație și mindfulness concepute pentru a vă aduce pacea interioară și pentru a vă reconecta cu prezentul.

Ritualuri de Vindecare Balineze: Experimentați puterea ritualurilor tradiționale balineze, care au fost transmise din generație în generație și sunt recunoscute pentru efectele lor vindecătoare profunde.

Workshop-uri de Autodescoperire: Participați la ateliere interactive care vă vor ghida în explorarea și vindecarea traumelor, îmbunătățindu-vă în același timp stima de sine și reziliența emoțională.

Conexiunea cu Natura: Redescoperiți frumusețea și puterea vindecătoare a naturii prin excursii în locații naturale spectaculoase, sesiuni de yoga în aer liber și meditații la apus.

Retreat-ul din Bali este o oportunitate de a te retrage din tumultul vieții cotidiene și de a petrece timp într-un mediu care susține creșterea personală și spirituală. 

Este o invitație de a te redescoperi și de a-ți îmbunătăți calitatea vieții pe toate planurile. Lăsă-te ghidat de energia vindecătoare a insulei și începe un parcurs de vindecare și descoperire care te va schimba în mod fundamental! 

Călătoria în Bali pentru vindecare spirituală te aduce împreună cu alți căutători și vindecători, creând o comunitate de sprijin și înțelegere. Acest sentiment de apartenență și acceptare este esențial în procesul de vindecare a traumelor.

Înconjurat de peisaje naturale de o frumusețe rară, vei avea ocazia să te reconectezi cu tine însuți și cu natura. Vei participa la activități care îți vor deschide inima și mintea, facilitând o creștere personală autentică. În mijlocul naturii, vei putea să te relaxezi, să meditezi și să participi la ateliere care îți vor îmbogăți perspectiva asupra vieții.

Bali este entru oricine simte chemarea de a explora adâncimile propriei ființe și de a se reconecta cu natura și universul. Este o călătorie ideală pentru cei care caută vindecare, liniște și o nouă perspectivă asupra vieții.  Dacă te regăsești în oricare dintre aceste puncte, călătoria spirituală în Bali poate fi locul perfect pentru tine!

Cum știi că Bali este o Călătorie pentru tine?

Ești în Căutarea Păcii Interioare: Dacă te afli într-un moment de viață în care căutarea păcii și a liniștii interioare este prioritară, Bali, cu meditațiile sale, practicile spirituale și peisajele naturale liniștitoare, poate fi destinația ideală pentru tine.

Vrei să Explorezi Spiritualitatea: Dacă te simți atras de explorarea spiritualității și dorești să te aprofundezi în practici spirituale precum yoga, meditația sau ritualurile balineze de purificare, Bali oferă un cadru autentic și îmbogățit spiritual.

Ai Nevoie de Vindecare: Dacă treci printr-o perioadă dificilă și cauți vindecare – fie ea emoțională, fizică sau spirituală – Bali este cunoscută pentru terapiile sale holistice și centrii de wellness care te pot ajuta să îți regăsești echilibrul.

Ești Pasionat de Natură: Dacă te simți revigorat și inspirat de frumusețea și forța naturii, peisajele spectaculoase ale Bali – de la plaje cu nisip alb, până la vulcani impunători și păduri tropicale dense – sunt o sursă nesfârșită de minunăție.

Cauți o Experiență Culturală Autentică: Dacă ești interesat să înveți despre și să experimentezi o cultură diferită, bogăția culturală a Bali, cu dansurile sale tradiționale, muzica, arta și gastronomia, îți vor îmbogăți orizonturile.

TESTIMONIALE

Uite ce spun cei care ne-au însoțit până acum!

O călătorie unică alături de un Maestru!

Bună! Eu sunt Georgia Deaconu, Maestru în Metafizica Universului. Mulți dintre voi m-au cunoscut încă de acum mulți ani, pe când prezentam emisiunea „Totul este Feng Shui” la 6TV. Alții, m-ați întâlnit în călătoriile inițiatice, cursurile și evenimentele pe care le-am făcut împreună. Iar, pentru cei care nu mă cunosc încă…vă urez bun venit în comunitatea mea!

Misiunea mea este să te ghidez în călătoria TA de autodescoperire și vindecare, în calitate de terapeut holistic. Îți pun în “palmă” ceea ce ai nevoie în mod personalizat, pentru ca tu să-ți transformi viața, așa cum îți dorești!

La finalul acestor 10 zile, nu vei fi doar participant la o tabără, ci vei deveni artizanul propriei tale vieți. Vei pleca echipat cu uneltele și înțelepciunea necesară pentru a construi viața pe care o visezi, plină de împlinire personală. Vrei să vezi Bali dar ți-ai dori mai mult decât îți oferă toate agențiile de turism? Cu Georgia vei avea acces la locații si experiențe pe care nu le poți vizita pe cont propriu sau cu un tur clasic.

Uite ce pierzi dacă ratezi călătoria inițiatică din Bali:

 Ocazia de Vindecare Profundă: Bali este cunoscut pentru energia sa vindecătoare și practicile spirituale. Ratarea acestei călătorii înseamnă a pierde oportunitatea unică de vindecare emoțională, fizică și spirituală într-un mediu care susține transformarea.

Experiențe Culturale Autentice: Bali oferă o bogăție culturală extraordinară, de la ceremonii tradiționale până la dansuri și muzică locală. Fără această călătorie, vei pierde șansa de a te scufunda într-o cultură vibrantă și de a învăța din înțelepciunea ancestrală a poporului balinez.

Conexiunea cu Natura: De la plajele sale idilice, pădurile tropicale luxuriante, până la terasele de orez pitorești, Bali te reconectează cu natura în cele mai pure și impresionante forme ale sale.

Dezvoltarea Practicilor Spirituale: Călătoria inițiatică în Bali îți oferă acces la înțelepciunea practicilor spirituale precum meditația, yoga și mindfulness, într-un cadru natural și inspirațional. Fără această experiență, vei pierde șansa de a-ți adânci și extinde cunoștințele și practicile spirituale.

Comunitatea și Prieteniile Noi: Ratarea acestei călătorii nseamnă a pierde șansa de a întâlni oameni noi și de a construi o comunitate de sprijin.

Retreat-ul din Bali este o oportunitate de a te retrage din tumultul vieții cotidiene și de a petrece timp într-un mediu care susține creșterea personală și spirituală. Este o invitație de a te redescoperi și de a-ți îmbunătăți calitatea vieții pe toate planurile.

Zile
Ore
minute

EȘTI PREGĂTIT?

Rezervă-ți acum locul în Călătoria Spirituală din Bali!

Locuri libere momentan: doar 12!

Această călătorie este mai mult decât o simpla vacanță! Este o oportunitate de a schimba în mod fundamental modul în care vezi și interacționezi cu lumea din jurul tău. Este un moment pentru a-ți regăsi echilibrul intern, pentru a te reconecta cu valorile tale autentice și pentru a începe să trăiești o viață aliniată cu adevăratul tău sine.

Te așteptăm să ne alături în această aventură spirituală și transformatoare în Bali, unde fiecare clipă va contribui la crearea unei vieți pline de armonie și sens.

*Poți plăti doar taxa de rezervare de 50% din prețul întreg, caz în care nu mai beneficiezi de oferta de mai sus, și totalul este de 2280€/persoană! Oferim reduceri pentru grupuri mai mari de 4 persoane! Contactează-ne aici!

Întrebări frecvente despre
Călătoria din Bali!

Cum rezerv un loc în Călătoria din Bali?

Tot ce trebuie să faci este să dai click pe butonul „adaugă în coș” de mai jos. Vei fi întrebat dacă vrei să achiți integral călătoria, sau doar taxa de rezervare în valoare de 50% din prețul total. Apoi, mergi la pagina de checkout, completează datele datele tale și achita contravaloarea călătoriei. Vei primi un email de confirmare, care include și factura aferentă sumei achitate. Echipa noastră te va contacta telefonic în maximum 24 de ore lucrătoare pentru a confirma și a stabili cu tine detaliile călătoriei.

*Atenție! Dacă alegi să achiți doar taxa de rezervare NU beneficiezi de prețul special redus de 1999€!!

De asemenea, ne poți contacta pentru o rezervare telefonică, dacă preferi asta!

Cum fac plata?

Poți achita online cu cardul de credit, sau de debit. De asemenea, dacă achiți ACUM integral beneficiezi de reducere de 280€ din prețul total al călătoriei. Mai exact, vei plăti dor 1999€ în loc de 2280€!

Preferi plata prin transfer bancar? Click aici pentru conturile noastre bancare și detaliile noastre de plata!

Ce include prețul Călătoriei din Bali?

Prețul Călătoriei include cazarea, toate mesele (mic dejun, prânz și cină), atelierele și sesiunile interactive, plus accesul la facilitățile locației. Transportul nu este inclus în preț, dar putem asista cu organizarea acestuia dacă este necesar. Contactează-ne aici pentru asistență cu transportul!

Ce se întâmplă dacă am plătit și nu mai pot merge în Călătorie?

Noi achităm în avans cazarea și costurile aferente partenerilor din locațiile pe care le vizităm. Aceștia NU ne returnează banii dacă unul sau mai mulți participanți se răzgândesc. De aceea, dacă ai achitat deja integral sau parțial călătoria ta spirituală, iată ce opțiuni ai:

– Anulezi cu mai mult de 2 luni înainte: pierzi 50% din valoarea achitată de tine, sau primești un voucher pentru a folosi suma achitată pentru o altă Călătorie Spirituală din oferta noastră; *În caz de decese în familie sau accidente se reține doar 20% din valoarea achitată!

– Anulezi cu mai puțin de 30 de zile înainte de data Călătoriei: pierzi contravaloarea serviciilor achitate de tine. 

Te sfătuim să-ți faci o asigurare de călătorie, astfel încât, în cazul în care ai accidente, îmbolnăviri etc. să-ți recuperezi suma achitată și să stai fără griji!

Există vreo reducere pentru grupuri sau pentru rezervări timpurii?

Da, oferim reduceri pentru grupuri mai mari de 5 persoane și, de asemenea, pentru rezervările timpurii. Pentru a beneficia de aceste reduceri, te rugăm să ne contactezi direct prin telefon sau email pentru detalii și asistență în procesul de rezervare.

Cum pot afla mai multe detalii despre programul Călătoriei din Bali?

Detaliile complete ale programului, inclusiv orarul atelierelor și activităților, sunt disponibile pe pagina web a călătoriei. De asemenea, după confirmarea rezervării, vei primi prin email un ghid detaliat cu toate informațiile necesare despre programul zilnic. Dacă ai mai multe întrebări, discuta LIVE cu noi aici.

Este nevoie de vreo pregătire specială înainte de a participa la Călătoria din Bali?

Nu este nevoie de o pregătire specială, dar recomandăm participanților să vină cu o atitudine deschisă și dornică de auto-explorare și creștere personală. De asemenea, îți sugerăm să aduci haine confortabile pentru atelierele de yoga și meditație, precum și echipament adecvat pentru activități în aer liber.

Ce nivel de confort oferă cazarea din Bali?

Cazarea noastră din Bali este gândită să ofere un echilibru perfect între confort și simplitate, astfel încât să te poți concentra pe experiența ta spirituală. Camerele sunt amenajate pentru a oferi intimitate și liniște, cu toate facilitățile necesare unui sejur plăcut. Pentru că alegem cazarea în funcție de perioada anului și mărimea grupurilor, ne poți contacta pentru mai multe detalii.

Vrei să vorbești cu noi?

Ai întrebări pentru echipa noastră? Folosește oricare dintre metodele de contact de mai jos pentru a discuta cu noi!

Shopping Cart
Scroll to Top
Pret
lei -
Categorie
Sorteaza Dupa
Luna