Ai nevoie de sprijin?

TERAPIE & CONSULTAȚII

Cauți o soluție la problemele tale de sănătate mintală și/sau emoțională? La centrul nostru de terapie oferim servicii personalizate care să te ajute să depășești dificultățile și te îndrumă către o viață mai fericită și mai sănătoasă.

TERAPIE COPII & ADOLESCENȚI

TERAPIE CUPLU

TERAPIE INDIVIDUALĂ

Cum te putem ajuta?

Terapia este un proces personal și unic, iar la centrul nostru suntem dedicați să te ajutăm să-ți atingi obiectivele. Serviciile noastre de consultație și terapie sunt personalizate pentru a-ți îndeplini nevoile unice și pentru a te îndruma către o viață mai fericită și mai sănătoasă.

Împreună, vom găsi modalități de a te ajuta să depășești dificultățile și să începi să te bucuri de viață într-un mod mai plin și mai autentic. La centrul nostru de terapie, suntem dedicați să-ți oferim servicii personalizate care să se adapteze nevoilor tale unice.

Indiferent de problema ta, suntem aici pentru a te ajuta să recapeți echilibrul emoțional și să mergi către o viață mai fericită și mai sănătoasă.

Ești gata să descoperi echilibrul perfect
între minte, corp și spirit?

Te întâmpinăm cu brațele deschise la “Totul este Feng Shui”, sanctuarul tău pentru terapii holistice! Aici, la “Totul este Feng Shui”, credem în puterea sinergiei dintre mediul înconjurător și energia noastră interioară. Alătură-te comunității noastre ZENLIFE și începe călătoria către un “eu” mai sănătos, mai echilibrat și mai fericit.

Fii curajos, confruntă-ți fricile, inspiră-te din exemplele de viață fericită din jurul tău și transformă-ți viață într-o reflectare a intențiilor tale pozitive! Vei observă cum, că prin magie, prosperitatea se va grăbi să te îmbrățișeze.

Pentru a realiza acest lucru, trebuie să acționezi, deblocând accesul către universul perfect al vieții tale!

Despre mine

Bună! Eu sunt Georgia Deaconu, Maestru în Metafizica Universului. Mulți dintre voi m-au cunoscut încă de acum mulți ani, pe când prezentam emisiunea „Totul este Feng Shui” la 6TV. Alții, m-ați întâlnit în călătoriile inițiatice, cursurile și evenimentele pe care la-m făcut împreună. Iar, pentru cei care nu mă cunosc încă…vă urez bun venit în comunitatea mea!

Misiunea mea este să te ghidez în călătoria TA de autodescoperire și vindecare, în calitate de terapeut holistic.
Fie că îți dorești să îți eliberezi mintea de stres, să-ți echilibrezi energia corporală sau să-ți armonizezi casa/biroul în acord cu principiile Feng Shui, sunt aici pentru tine!

Îți pun în “palmă” ceea ce ai nevoie în mod personalizat, pentru ca tu să-ți transformi viața, așa cum îți dorești!

De la consiliere holistică, consultanță Feng Shui, la analiza Coloanelor Destinului (Ba Zi), la interpretarea artelor divinatorii (I Ching, Tarot, Rune), până la terapii personalizate menite să te ajute să te eliberezi de anxietate, depresie, frici sau alergii.

Vrei o multime de resurse gratuite?
Abonează-te la newsletterul nostru!

* Completarea acestui formular permite procesarea datelor tale conform Politicii de Confidențialitate

Discută cu Mine și echipa mea!

Ai întrebări pentru echipa noastră? Folosește oricare dintre metodele de contact de mai jos pentru a discuta cu noi!

Shopping Cart
Scroll to Top
Pret
lei -
Categorie
Sorteaza Dupa
Luna