Ești gata să ai un cămin prosper?

FENG SHUI

În Asia, Feng Shui este o parte integrantă a culturii și tradiției de secole. În Europa sau în vestul lumii, abordarea față de Feng Shui este mai diversă și, uneori, mai sceptică. Există o tendință de a percepe Feng Shui ca pe o practică mistică sau esoterică, ceea ce poate provoca unele rezerve sau neîncredere în rândul unor persoane.

Dar, indiferent de diferențele culturale sau de percepție, esența Feng Shui rămâne aceeași: crearea unui mediu care să sprijine și să încurajeze armonia, bunăstarea și prosperitatea. Indiferent dacă aplici în detaliu principiile Feng Shui sau doar îți folosești intuiția în aranjarea și decorarea spațiului tău, important este să te simți în armonie cu mediul înconjurător și să creezi un loc care să te inspire și să te susțină în atingerea obiectivelor tale.

“Fericirea este sensul şi scopul vieţii, singura ţintă şi finalul existenţei umane.” – Aristotel

Feng Shui iti aduce fericirea in viata de familie, in cariera, in relatiile interumane, in toate aspectele vietii tale!

Feng Shui imbina armonios toate cele cinci elemente ale universului: Apa, Lemn, Foc, Pamant, Metal.

Stiinta Feng Shui ne aduce armonia in viata. In cultura chineza, vantul domol si apa lin curgatoare sunt asociate cu prosperitatea continua si cu sanatatea puternica. Feng Shui este o arta prin care se studiaza energia vitala care ne inconjoara.

Prin corectarea si echilibrarea fluxului de energie din spatiile unde traim si muncim, reusim sa influentam in cel mai bun mod cursul vietii noastre. In Feng Shui, totul are o cauza, o interpretare si un efect.

De ce...Feng Shui?

Ca și esență, această artă străveche ne învață să trăim în armonie cu natura, să echilibrăm și să îmbunătățim cursul natural al energiei care se află peste tot și în toate.

Un Feng Shui bun se recunoaște printr-o viață liniștită și împlinită, plină de satisfacții și succese pe toate planurile. Corectarea fizică a spațiului în care trăim și muncim ne aduce noroc de bogăție, sănătate și fericire. Astfel, prin Feng Shui se creează o punte de legătură între materialism și spiritualitate.

Cu toții avem nevoie de echilibru, prosperitate și sănătate, iar pentru asta Feng Shui ne stă la dispoziție ca și intrument de a aduce bunăstarea pe toate planurile în viața noastră.

Viziunea noastră concepe acțiunea de redobândire a echilibrului interior și exterior și menținerea acestuia. Ca o bagheta magică, pe care o avem cu toții la îndemână, arta de a-ți armoniza viața reprezintă evoluția ta în ansamblu, funcționând în baza celor trei elemente esențiale: credință, iubire și curaj!

Cei 6 pași pentru a aduce armonia în casa ta
prin Feng Shui

Expertul Tău Feng Shui

Bună! Eu sunt Georgia Deaconu, Maestru în Metafizica Universului. Mulți dintre voi m-au cunoscut încă de acum mulți ani, pe când prezentam emisiunea „Totul este Feng Shui” la 6TV. Alții, m-ați întâlnit în călătoriile inițiatice, cursurile și evenimentele pe care la-m făcut împreună. Iar, pentru cei care nu mă cunosc încă…vă urez bun venit în comunitatea mea!

Misiunea mea este să te ghidez în călătoria TA de autodescoperire și vindecare, în calitate de terapeut holistic.
Fie că îți dorești să îți eliberezi mintea de stres, să-ți echilibrezi energia corporală sau să-ți armonizezi casa/biroul în acord cu principiile Feng Shui, sunt aici pentru tine!

Îți pun în “palmă” ceea ce ai nevoie în mod personalizat, pentru ca tu să-ți transformi viața, așa cum îți dorești!

De la consiliere holistică, consultanță Feng Shui, la analiza Coloanelor Destinului (Ba Zi), la interpretarea artelor divinatorii (I Ching, Tarot, Rune), până la terapii personalizate menite să te ajute să te eliberezi de anxietate, depresie, frici sau alergii.

Vrei o mulțime de resurse gratuite?
Abonează-te la newsletterul nostru!

Solicită analiză Feng Shui!

Completează formularul pentru a solicita o analiză Feng Shui pentru casa ta. Sau, poți folosi oricare dintre modalitățile de contact de mai jos pentru a discuta cu noi!

Shopping Cart
Scroll to Top
Pret
lei -
Categorie
Sorteaza Dupa
Luna