15-18 FEBRUARIE 2024

BOZIORU

Vino și tu în Tabăra de Vindecare transgenerațională de la Bozioru, triunghiul sacru al dacilor! Vom parcurge clipe minunate, care ne vor schimba percepția asupra lucrurilor din viața noastră, astfel încât la finalul celor 4 zile tu să fii artizanul vieții tale, așa cum o visezi!

🌿 Retreat de Vindecare 🌿Transgenerațională la Bozioru
Devino Artizanul Vieții Tale!

Relațiile sănătoase cu partenerul și cei din jur ar trebui să fie o prioritate în viața fiecăruia dintre noi. Îți propunem o experiență transformatoare în inima triunghiului sacru al dacilor, la Bozioru, unde timp de 4 zile ne vom dedica vindecării și creșterii personale. Aici vei învăța cum să

Descoperă și Vindecă!

Următorii 20 de ani, începând cu 2024, reprezintă o perioadă crucială în care apartenența la relații sănătoase va avea un impact semnificativ asupra evoluției noastre. Pentru a profita la maximum de aceste oportunități și a ne asigura evoluția pozitivă în următorii 20 de ani, este crucial să fim pregătiți. Iar pregătirea noastră începe prin construirea și menținerea unor relații sănătoase.

Vom explora împreună poveștile și amprentele emoționale lăsate de generațiile anterioare în viețile noastre. Prin tehnici specifice de vindecare transgenerațională, vei învăța să identifici și să eliberezi modelele și credințele care nu îți mai servesc. Această călătorie te va ajuta să înțelegi mai bine cum trecutul familial influențează prezentul tău și cum poți să te eliberezi de povara unor emoții și credințe nesănătoase.

Transformă-te la Bozioru!

Relațiile sănătoase nu ne aduc doar bucurie și împlinire în planul personal, ci au un impact semnificativ asupra tuturor aspectelor vieții noastre. Ele ne influențează sănătatea fizică și mentală, succesul profesional, starea emoțională și fericirea generală.

Este timpul să căutăm sprijin și consiliere pentru a ne îmbunătăți abilitățile de comunicare, pentru a rezolva conflictele într-un mod constructiv și pentru a cultiva o conexiune autentică cu cei din jurul nostru. In Tabăra Relațiilor Sănătoase de la Bozioru, îți oferim o oportunitate unică de a învăța, de a crește și de a-ți construi fundația pentru o viață plină de armonie și împlinire. 

GEORGIA pregateste pentru TINE intr-un cadru feeric, ateliere zilnice și sesiuni interactive pentru ca tu sa beneficiezi de sprijin și îndrumare personalizată pentru a-ți transforma relațiile în adevărate surse de bucurie și evoluție.

Asigură-ți locul acum și fii parte din transformarea ta și a relațiilor tale în Bozioru, un paradis al armoniei și evoluției personale.

Unde este Bozioru?  Bozioru este un sat situat în județul Buzău, în partea de sud-est a României. Bozioru este cunoscut pentru frumusețea sa naturală și pentru liniștea pe care o oferă, fiind un loc ideal pentru retragere și meditație. De asemenea, este aproape de Munții Buzăului, o zonă cu multe tradiții și situri arheologice, inclusiv vestigii ale vechilor daci. Este un loc unde istoria, cultura și natura se întâlnesc într-un mod armonios.

Înconjurat de peisaje naturale de o frumusețe rară, vei avea ocazia să te reconectezi cu tine însuți și cu natura. Vei participa la activități care îți vor deschide inima și mintea, facilitând o creștere personală autentică. În mijlocul naturii, vei putea să te relaxezi, să meditezi și să participi la ateliere care îți vor îmbogăți perspectiva asupra vieții.

Fie că este vorba despre partenerul de viață, familia, prietenii sau colegii de muncă, investiția în relații sănătoase aduce beneficii pe termen lung. O relație sănătoasă se bazează pe comunicare deschisă și sinceră, încredere reciprocă, respect și sprijin reciproc. Acum, mai mult ca oricând, este momentul să fim conștienți de importanța relațiilor noastre și să acționăm în consecință. 

Cum știi că Bozioru este pentru tine?

Cauți Vindecare Emoțională: Dacă simți că ești împovărat de emoții și experiențe nerezolvate din trecut, acest retreat îți oferă spațiul și tehnicile necesare pentru a te confrunta și vindeca.

Vrei să Înțelegi Impactul Familiei Tale: Ești interesat să descoperi cum relațiile și modelele comportamentale transgeneraționale te-au influențat? Aici ai șansa de a explora și înțelege aceste dinamici.

Cauți O Reconectare cu Tine Însuți: Dacă simți nevoia de a te deconecta de la stresul cotidian și de a te reconecta cu tine însuți într-un mediu liniștit și inspirațional, Bozioru este locul ideal.

Ești În Căutarea Unor Relații Mai Sănătoase: Dacă vrei să îmbunătățești calitatea relațiilor tale cu ceilalți și să înveți cum să stabilești limite sănătoase, acest retreat te va ghida în această direcție.

Vrei Să Cresti Spiritual: Dacă ești în căutarea unei creșteri și evoluții spirituale, aici vei găsi uneltele și înțelepciunea care te vor ajuta să avansezi pe acest drum.

Ești Deschis la Experiențe Noi: Dacă ești o persoană deschisă către experiențe noi și dorești să încerci practici de vindecare și meditație într-un cadru unic, atunci acest retreat este cu siguranță pentru tine.

TESTIMONIALE BOZIORU

Uite ce spun cei care ne-au însoțit până acum la Bozioru!

O călătorie unică alături de un maestru!

GEORGIA DEACONU, maestru în metafizică universului,  te însoțește în CĂLĂTORIA REDESCOPERIRII TALE și TE GHIDEAZĂ în transformarea ta pentru CA TU SĂ TRĂIEȘTI VIAȚA ÎN BUCURIE! 

Georgia corelează armonios invățăturile eseniene și vindecarea traumelor în relații prin abordarea lor holistică și accentul pus pe cultivarea unei conexiuni profunde cu divinul și pe dezvoltarea unui stil de viață bazat pe virtuți morale și etice. Iată câteva modalități în care învățăturile eseniene vor contribui la vindecarea traumelor din relațiile tale:

La finalul acestor 4 zile, nu vei fi doar participant la o tabără, ci vei deveni artizanul propriei tale vieți. Vei pleca echipat cu uneltele și înțelepciunea necesară pentru a construi viața pe care o visezi, plină de relații sănătoase și împlinire personală. Vei învăța cum să aplici în viața de zi cu zi lecțiile învățate, cum să stabilești limite sănătoase și cum să cultivi relații bazate pe respect și înțelegere reciprocă.

Uite ce pierzi dacă ratezi călătoria inițiatică în tabăra relațiilor sănătoase din Bozioru:

Schimbarea ta înspre o viață plină de bucurie
Vindecarea traumelor înmagazinate de-alungul anilor
Împlinirea ta ca OM din perspectiva evoluției personale
echilibrarea ta emoțională și spirituală
Evaluarea potențialului tău de ascensiune prin relații
Sansa de a ști CUM POȚI FACE să transformi relațiile karmice în relații “cadou de bucurie”
Calea succesului tău și îndeplinirea obiectivelor personale
Limpezimea minții tale și reechilibrarea planului existențial
capacitarea propriei tale persoane de a aparține unui grup de oameni evoluați

Zile
Ore
minute

EȘTI PREGĂTIT?

Rezervă-ți acum locul în Călătoria Spirituală din Bozioru!

Locuri libere: doar 6!

Această călătorie este mai mult decât o simpla vacanță! Este o oportunitate de a schimba în mod fundamental modul în care vezi și interacționezi cu lumea din jurul tău. Este un moment pentru a-ți regăsi echilibrul intern, pentru a te reconecta cu valorile tale autentice și pentru a începe să trăiești o viață aliniată cu adevăratul tău sine.

Te așteptăm să ne alături în această aventură spirituală și transformatoare la Bozioru, unde fiecare clipă va contribui la crearea unei vieți pline de armonie și sens.

*Poți plăti doar taxa de rezervare de 50% din prețul întreg, caz în care nu mai beneficiezi de oferta de mai sus, și totalul este de 680€/persoană! Oferim reduceri pentru grupuri mai mari de 4 persoane! Contactează-ne aici!

Întrebări frecvente despre
Călătoria din Bozioru!

Cum rezerv un loc în Călătoria din Bozioru?

Tot ce trebuie să faci este să dai click pe butonul „adaugă în coș” de mai jos. Vei fi întrebat dacă vrei să achiți integral călătoria, sau doar taxa de rezervare în valoare de 50% din prețul total. Apoi, mergi la pagina de checkout, completează datele datele tale și achita contravaloarea călătoriei. Vei primi un email de confirmare, care include și factura aferentă sumei achitate. Echipa noastră te va contacta telefonic în maximum 24 de ore lucrătoare pentru a confirma și a stabili cu tine detaliile călătoriei.

*Atenție! Dacă alegi să achiți doar taxa de rezervare NU beneficiezi de prețul special redus de 480€!!

De asemenea, ne poți contacta pentru o rezervare telefonică, dacă preferi asta!

Cum fac plata?

Poți achita online cu cardul de credit, sau de debit. De asemenea, dacă achiți ACUM integral beneficiezi de reducere de 200€ din prețul total al călătoriei. Mai exact, vei plăti dor 480€ în loc de 680€!

Preferi plata prin transfer bancar? Click aici pentru conturile noastre bancare și detaliile noastre de plata!

Ce include prețul Călătoriei din Bozioru?

Prețul Călătoriei include cazarea, toate mesele (mic dejun, prânz și cină), atelierele și sesiunile interactive, plus accesul la facilitățile locației. Transportul nu este inclus în preț, dar putem asista cu organizarea acestuia dacă este necesar. Contactează-ne aici pentru asistență cu transportul!

Ce se întâmplă dacă am plătit și nu mai pot merge în Călătorie?

Noi achităm în avans cazarea și costurile aferente partenerilor din locațiile pe care le vizităm. Aceștia NU ne returnează banii dacă unul sau mai mulți participanți se răzgândesc. De aceea, dacă ai achitat deja integral sau parțial călătoria ta spirituală, iată ce opțiuni ai:

– Anulezi cu mai mult de 2 luni înainte: pierzi 50% din valoarea achitată de tine, sau primești un voucher pentru a folosi suma achitată pentru o altă Călătorie Spirituală din oferta noastră; *În caz de decese în familie sau accidente se reține doar 20% din valoarea achitată!

– Anulezi cu mai puțin de 30 de zile înainte de data Călătoriei: pierzi contravaloarea serviciilor achitate de tine. 

Te sfătuim să-ți faci o asigurare de călătorie, astfel încât, în cazul în care ai accidente, îmbolnăviri etc. să-ți recuperezi suma achitată și să stai fără griji!

Există vreo reducere pentru grupuri sau pentru rezervări timpurii?

Da, oferim reduceri pentru grupuri mai mari de 5 persoane și, de asemenea, pentru rezervările timpurii. Pentru a beneficia de aceste reduceri, te rugăm să ne contactezi direct prin telefon sau email pentru detalii și asistență în procesul de rezervare.

Cum pot afla mai multe detalii despre programul Călătoriei din Bozioru?

Detaliile complete ale programului, inclusiv orarul atelierelor și activităților, sunt disponibile pe pagina web a călătoriei. De asemenea, după confirmarea rezervării, vei primi prin email un ghid detaliat cu toate informațiile necesare despre programul zilnic. Dacă ai mai multe întrebări, discuta LIVE cu noi aici.

Este nevoie de vreo pregătire specială înainte de a participa la Călătoria din Bozioru?

Nu este nevoie de o pregătire specială, dar recomandăm participanților să vină cu o atitudine deschisă și dornică de auto-explorare și creștere personală. De asemenea, îți sugerăm să aduci haine confortabile pentru atelierele de yoga și meditație, precum și echipament adecvat pentru activități în aer liber.

Ce nivel de confort oferă cazarea la Bozioru?

Cazarea noastră la Bozioru este gândită să ofere un echilibru perfect între confort și simplitate, astfel încât să te poți concentra pe experiența ta spirituală. Camerele sunt amenajate pentru a oferi intimitate și liniște, cu toate facilitățile necesare unui sejur plăcut. Pentru că alegem cazarea în funcție de perioada anului și mărimea grupurilor, ne poți contacta pentru mai multe detalii.

Vrei să vorbești cu noi?

Ai întrebări pentru echipa noastră? Folosește oricare dintre metodele de contact de mai jos pentru a discuta cu noi!

Shopping Cart
Scroll to Top
Pret
lei -
Categorie
Sorteaza Dupa
Luna