Curs GRATUIT ONLINE: Armonie și Protecție în Relații - cum să eviți și să scapi de Relațiile Toxice!

Avem plăcerea să te invităm la un eveniment unic, conceput să-ți lumineze calea spre relații mai sănătoase și o viață armonioasă, ghidată de înțelepciunea Feng Shui. „Armonie și Protecție în Relații” este un curs online GRATUIT, găzduit pe platforma Zoom, care îți va oferi instrumentele necesare pentru a identifica și a te proteja de relațiile toxice, explorând diferențele dintre narcisism, tulburarea de personalitate borderline și bipolaritate.

Într-o lume în care relațiile interumane sunt din ce în ce mai pline de provocări, înțelegerea dinamicilor toxice și protejarea spațiului personal emoțional și fizic devin esențiale pentru binele nostru. „Armonie și Protecție în Relații” este un eveniment conceput să ofere nu doar cunoștințe, ci și unelte practice pentru a construi și întreține relații sănătoase, inspirate de principiile Feng Shui, care promovează armonia și echilibrul.

Data și Ora Evenimentului:

Cursul va avea loc online în data de 28 MARTIE, 2024, la ora 19:00 și este programat să dureze aproximativ o oră și jumătate, urmat de o sesiune Q&A de o oră, unde Georgia Deaconu va răspunde întrebărilor tuturor participanților.

Ce vei învața:

Dinamica Relațiilor Toxice: vom începe cu identificarea trăsăturilor narcisiste, borderline și bipolare, înțelegând cum aceste personalități se manifestă în relații și impactul lor asupra partenerilor. Discuțiile vor include exemple concrete și modalități de recunoaștere a semnalelor de alarmă.

Protecția Emoțională și Spirituală: invățarea tehnicilor de autoprotecție este crucială. Vom explora metode prin care îți poți păstra energia pozitivă și cum să te aperi de influențele negative. Înțelepciunea Orientului ne oferă unelte valoroase pentru a ne întări reziliența emoțională. Le vei descoperi pe toate!

Principiile Feng Shui pentru Armonie în Relații: Feng Shui, arta chineză antică de a aranja spațiile pentru a maximiza fluxul de energie pozitivă, joacă un rol vital în îmbunătățirea relațiilor. Vom discuta cum ajustările în aranjamentul casei sau biroului pot influența pozitiv dinamică relațiilor tale, promovând înțelegerea și sprijinul reciproc.

Strategii de Evitare a Personalităților Toxice: explorăm cum anumite comportamente sau energii pe care le emanăm NOI pot atrage involuntar personalități toxice în viața noastră. Învățând să modificăm aceste aspecte, putem deveni mai puțin vulnerabili la astfel de influențe.

Întrebări și Răspunsuri cu Georgia Deaconu: Sesiunea Q&A oferă o oportunitate rară de a interacționa direct cu Georgia Deaconu, punând întrebări specifice și primind îndrumări personalizate. Fie că este vorba despre o situație personală dificilă sau despre curiozități legate de Feng Shui și relații, acest segment al evenimentului promite să îți ofere clarificări valoroase și suport.

Cum să Participi?

Înscrierea este simplă, gratuită și accesibilă tuturor celor interesați. Completeză formularul de înscriere, iar linkul pentru participare la curs va fi trimis prin email în ziua evenimentului.  Acest eveniment este o oportunitate de a investi în propria creștere personală și de a învăța cum să creezi un mediu de viață și relații armonioase.  „Armonie și Protecție în Relații” este mai mult decât un curs – este un pas către transformarea personală și îmbunătățirea calității vieții tel! Te așteptam!

Shopping Cart
Scroll to Top
Pret
lei -
Categorie
Sorteaza Dupa
Luna